Christmas in Papertown

SPILLEREGLER

Christmas in Papertown er en 5-hjuls videoslot i 3 rækker. Spillet spilles med 25 indsatslinjer (faste), som udbetaler fra venstre mod højre. 'SANTA' er scatter-symbolet. 5 eller flere scatter-symboler på hjulene udløser ekstra spil.

Alle gevinster sker på valgte linjer bortset fra scatter symbol.

Hvert grundspil giver mulighed for at få et spin med 'Julemandens slæde', som vil ændre en linje med symboler til Wilds.

Når gratis spins udløses, vil 'Julemandens slæde' være aktiv ved hvert spin. Der er en mulighed for julemænd 1-3 gange pr. spin i Free Spins-spillet. Alle Wilds som overlapper hinanden under et spil vil øge multiplikatoren på den pågældende Wild op til maksimalt 3x. Multiplikatoren gælder alle gevinster, som omfatter en Wild. Hvis der vises mere end én multiplikator på en betalingslinje, lægges multiplikatorerne sammen, og dette lægges til gevinsten.

Free spins spilles med samme indsats og linjer som det udløsende spil.

Fem eller flere scatters under ekstra spil giver yderligere eksta spil.

Den maksimale udbetaling på denne spilleautomat er 1250x indsatsen. Eventuelle gevinster der overstiger dette beløb, vil i stedet være begrænset til denne maksimale udbetaling.

Kun den højeste gevinst pr. linje udbetales.

Adskillige gevinster på flere gevinstrækker lægges sammen.

GRATIS SPIL-FEATURE

Ekstra spil udløses ved 5 eller flere scatter-symboler overalt på hjulene. Ekstra spil tildeles i henhold til den følgende tabel:

Scatter-symboler landet

Gratis spil tildelt

5

7

6

8

7

9

8

10

9

11

10

12

11

13

12

14

13

15

14

16

15

17

GENUDLØS

5 eller flere scatter-symboler overalt på hjulene under ekstra spil giver yderligere ekstra spil. Antallet af ekstra spil er det samme som i grundspillet, som vist i tabellen ovenfor.

DEFINITIONER

Engelsk tekst

Lokaliserede definition

Bonussymboler

Wild

AUTOPLAY

Autoplay spiller spillet automatisk i det antal spilrunder der er valgt i AUTOPLAY-menuen. Valg af Turbo aktiverer hurtigt spil. Husk, at Autoplay og Turbo ikke er tilgængelige i alle områder. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb. Du kan også vælge at standse autoplay, når du vinder en feature.

SÅDAN SPILLER DU

 • Vælg dit beløb

 • Tryk på Spil-knappen for at starte spillet

 • Tryk på knappen til at styre væddemål for at øge eller mindske din indsats

 • Tryk på Autoplay-menuen for at konfigurere og starte autoplay

 • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til hovedspillet

 • Tryk på turbo-knappen for at skifte mellem normal og turbotilstand

 • Tryk på "+"-knappen for at åbne gevinstoversigten

 • Tryk på lyd-knappen for at slå lyden til og fra

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur til spiller er 95,35%

SPILINDSTILLINGER

 • Spillyde - Slå lyde til eller fra.

 • Gevinstoversigt - Se hvor meget hvert symbol udbetaler, forklaringer af spilfunktioner og oplysninger om gevinstrækker.

 • Spilregler - Åbner spillets regler.

 • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 14-12-2021