Monopoly Megaways

Introduktion til spillet

MONOPOLY Megaways™ er et seks-hjuls videospillemaskine med Reel Adventure™ med Big Time Gaming's unikke Megaways™.MONOPOLY Megaways™ kan have mellem 2 og 7 symboler pr. hjul, og hvert spin kan give op til 117.649 måder at vinde på.En Reel Adventure™ spillemaskine forbedrer spillet, hvilket giver spilleren flere chancer for at vinde og øger featurens potentiale.

Sådan spilles spillet

Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet.Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.Reel Adventure-udviklingen er unik for hver indsatsværdi.

Auto-spil

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Start spin

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.Hjulene vil dreje rundt og derefter stoppe og vise resultatet.Hvis der er gevinst, vil MR. MONOPOLY fortsætte til området under det hjul længst til højre, der indeholder gevinstsymboler.

Reaktioner

Hvert gevinstsymbol er en del af en reaktion og erstattes af symboler, der kommer ovenfra.

Gevinst på symboler

En gevinst udbetales, når på hinanden følgende symboler matcher, uanset af højden, fra venstre mod højre startende fra det venstre hjul.Højeste gevinst udbetales per vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

MONOPOLY-bræt for basisspillet

MR. MONOPOLY bevæger sig rundt på brættet, hver gang du vinder. Nogle felter på brættet udløser en bonus.Hver gang du lander på GO, vil det næste spin være på MAX MEGAWAYS™ med 117.649 måder at vinde på.Første gang du lander på en TOGSTATION, vil du komme til at eje den, og din næste funktion vil blive udløst med +1 gratis spin.Første gang du lander på en FORSYNINGSVIRKSOMHED, vil du komme til at eje den, og din næste funktion vil blive udløst med en højere gevinstmultiplikator.

MONOPOLY-bræt for basisspillet, fortsat

Hver gang du lander på COMMUNITY CHEST, vil et kort sende dig til en tilfældig EJENDOM. Kortet kan også give dig mellem 1 og 4 huse for den EJENDOM, som kortet sender dig til.Hver gang du lander på CHANCE, vil et kort enten sende dig til en tilfældig EJENDOM, give dig et spin på MAX MEGAWAYS™ eller udløse funktionen. Hvis kortet sender dig til en tilfældig EJENDOM, kan det også give dig mellem 1 og 4 huse for den EJENDOM, som kortet sender dig til.Hvis du lander på en EJENDOM på din tredje reaktion, tilføjes der et hus til den. Hver ekstra reaktion giver et ekstra hus.

Udløsning af gratis spins

Funktionen udløses, når der tilføjes et femte hus til en EJENDOM. Funktionen kan også udløses fra et CHANCE-kort.8 gratis spins tildeles.Hvert ekstra hus ud over det femte og hver ejet TOGSTATION giver et ekstra gratis spin.Ud over de første præmier udløser hver ekstra funktion yderligere 3 gratis spins.Når der udløses gratis spins, er gevinstmultiplikatoren til at starte med på én og øges derefter med én for hver ejet FORSYNINGSVIRKSOMHED.

Gratis spin funktion

Under gratis spins øges gevinstmultiplikatoren med én for hvert hus på hver EJENDOM, som du lander på.I slutningen af Gratis Spins-funktionen mister du ejerskabet over alle TOGSTATIONER og FORSYNINGSVIRKSOMHEDER, men alle huse på EJENDOMME, der ikke er blevet besøgt, forbliver på plads.Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins vil blive anvendt under varigheden af de gratis spins.Ved slutningen af de gratis spins vil den samlede gevinst for disse spins blive vist. Eventuelle gevinster vil blive krediteret til spillerens konto og regelmæssig spil genoptages derefter.

MONOPOLY-bræt med gratis spins

Under gratis spins vil MR. MONOPOLY bevæge sig rundt på brættet, hver gang du vinder. Nogle felter på brættet udløser en bonus.Hver gang du lander på GO, vil det næste spin være på MAX MEGAWAYS™ med 117.649 måder at vinde på.Hver gang du lander på en TOGSTATION, som du ejer, får du +1 gratis spin for hver ejet TOGSTATION.Hver gang du lander på en FORSYNINGSVIRKSOMHED, som du ejer, øges gevinstmultiplikatoren med 1 eller med 2, hvis du ejer begge FORSYNINGSVIRKSOMHEDER.

MONOPOLY-bræt med gratis spins, fortsat

Hver gang du lander på COMMUNITY CHEST, vil et kort sende dig til en tilfældig EJENDOM.Hver gang du lander på CHANCE, vil et kort enten sende dig til en tilfældig EJENDOM, give dig et spin på MAX MEGAWAYS™ eller give dig +5 gratis spins.Hver gang du lander på en EJENDOM, øges gevinstmultiplikatoren med én for hvert hus på den pågældende EJENDOM. Husene fjernes derefter fra den pågældende EJENDOM.

Generelle oplysninger

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 96,5 %.Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ophavsret

MONOPOLY-navnet og -logoet, spillebrættets særlige design, de fire hjørnekvadrater, MR. MONOPOLY's navn og figur såvel som hver af de karakteristiske elementer på brættet, kortene og spillets dele er varemærker tilhørende Hasbro i forhold til deres ejendomshandelsspil og -udstyr og bruges med tilladelse. ©1935, 2019 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdes. Licenseret af Hasbro.Brugt under licens af Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.MEGAWAYS™ og Reel Adventure™ er registrerede varemærker fra Det Forenede Kongerige tilhørende

Seneste opdatering: 13-12-2019