Action Jack

Søg efter antikke skatte på din opdagelsesrejse gennem den dybe jungle i Action Jack! Undvig sprudlende vulkaner, opdag mystiske statuer og grav skinnende juveler op, hvor X'et vises på kortet! Stakkede symboler på hjulene betyder, at du får endnu flere chancer for at vinde kæmpe gevinster!Find tre eller flere skattekister på hjulene og udløs Gratis spil-bonus, hvor alle gevinster tredobles!

Sådan placerer du en indsats

Action Jack har 40 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet/mini-spil)

Tryk på pilen for at åbne spil-konfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsats-konfigurationsmenuen.

Linjer

Viser det nuværende antal gevinstlinjer.

Indsatsen er fastsat til 40 betalingslinjer.

Indsats I alt

Viser den aktuelle samlet indsats i valgte valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at formindske indsats I alt.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve indsats I alt.

Spil

Tryk på den cirkelformede pil for at vælge en indsats og dreje hjulene.

Autospil-funktion

Autospil spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den aktuelle linjeindsats.

I lande hvor er autospil er aktiveret: Vælg antal autospil, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIL og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospil spiller det angivne antal spil, indtil der bliver trykket på STOP, der bliver udløst en bonus eller saldoen er for lille til at spille, eller du har nået en fastsat grænse for gevinst/tab.

Autospil er kun tilgængelig i godkendte lande.

Autospil-funktionen er ikke tilgængelig i miniformat.

Synkroniserede hjul-funktion

Hvert hjul i Action Jack omfatter stakke af det samme symbol, undtagen Bonus-scatter-symbolet. Før hver spilleomgang vælges tilfældigt et hjul med ét af de stakkede symboler. Det samme symbol kan dukke op i stakke på flere hjul i samme spillerunde. Når det samme symbol dukker op i stakkene på tilstødende hjul, øges chancen for store gevinster.

Gratis spil-bonus

Gratis spil-bonus udløses, når tre eller flere Bonus-scatter-symboler lander hvor som helst på hjulene. Disse symboler fremkommer på alle hjulene. Antallet af tildelte spillerunder afhænger af, hvor mange bonussymboler der var på hjulene, da bonussen blev udløst.

Antal bonussymboler Gratis spil vundet
5 60
4 40
3 20

Gratis spil-bonus udløses, når tre eller flere Bonus-scatter-symboler lander hvor som helst på hjulene.

Antal bonussymboler Gratis spil genudløst
5 60
4 40
3 20

Alle gevinster tredobles i Gratis spil-bonus.

Bonusrunden kan genudløses flere gange op til i alt 500 gratis spil pr. bonusrunde.

Hvis antallet af tildelte gratis spil får det samlede antal gratis spil til at overstige 500, tildeles kun antallet af gratis spil op til den maksimale grænse på 500 gratis spil.

Gratis spil spilles med samme indsatslinje og antal betalingslinjer som ved det spil, som udløste bonussen.

RTP:96.35%.

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Liniegevinster ganges med det linie-bet på den gevinstgivende linie. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.

Kun den højeste scatter-gevinst pr. Bonus-scatter-symbol udbetales. Samtidige scatter-gevinster fra forskellige Bonus-scatter-symboler tilføjes. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb. Alle givenster tredobles under Gratis spil-bonus.

Joker-symbolet fremkommer på hjul 2, 3, 4 og 5 i grundspillet.

Joker-symbolet fremkommer på hjul 2, 3, 4 og 5 i Gratis spil-bonus.

Gevinster vises i penge.

I nogle lande er der et loft på enhver enkelt transaktion, uanset indsats. Se yderligere oplysninger i gevinsttabellen. En transaktion omfattende resultaterne af en udløst bonus samt udfaldet, der udløste bonusspillet. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spil.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spil låser op for en funktion til et efterfølgende spil eller en række spilles iht. spilreglerne. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spil, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spil nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske gevinst ved et meget stort antal spil spillet af mange forskellige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom

© 2018 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker anvendt heri er ejet af IGT eller dets partnere, må ikke blive brugt uden tilladelse og, hvor det indikeres med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

Seneste opdatering: 05-02-2019