MegaBars

•

Mål i spillet:

Mega Bars er en spilleautomat med 5 hjul og TheBigOne Jackpot. Der er kun fire symboler. To some giver gevinst, 1 uden gevinst og 1 som udløser bonusspillet. 3 eller flere tilstødende GRATIS SPIL-symboler på en valgt betalingslinje, udløser bonusspillet.

Spilinformation:

• Spillet spilles på 10 linjer.
  • Du starter spillet med den valgte INDSATS og antal LINJER ved at klikke på SPIL.
  • Udbetalinger viser i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Når der er gevinst, opdateres SALDO og gevinstbeløbet vises ved GEVINST nederst på skærmen., vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospil ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.

The Big One Jackpot:

The Big One Jackpot består af fem jackpots på forskellige niveauer; niveauerne er - fra det laveste til det største - Blitz Cash Jackpot, Quick Cash Jackpot, Super Cash Jackpot, Mega Cash Jackpot, og Colossal Cash Jackpot. Alle fem jackpots vokser progressivt når spillere placerer indsatser. For hvert spin føjer huset et mindre beløb til hver af de fem løbende jackpots. Alle fem The Big One Jackpot niveauer kan vindes uanset om du får en vindende kombination når du satser et beløb. Jackpot udløses tilfældigt. Jo større indsatsen er, desto større er chancen for at knække jackpotten. Gratis spins kan ikke udløse jackpots. Hvis en jackpot udløses i løbet af grundspillet, samtidig med at gratis spil udløses, spilles og vises jackpotrunden efter gratis spil runden er slut.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter er der sat en standard indsats for spillet. Du kan ændre indsatsen per linje ved at klikke på Mb4 eller Mb5 ved siden af INDSATS.
  • LINJER: Ti linjer er valgt som standard. Du kan ikke ændre antallet af linjer.
  • Den samlede indsats er 10 gange indsatsen per gevinst og vises ved siden af INDSATS nederst til venstre på skærmen.
  • MAKS. INDSATS: Klik på MAKS. INDSATS  for at vælge den maks. mulige indsats. Hvis din saldo er for lav, vises denne mulighed ikke.
  • Gevinstoversigt: Betalingsoversigten kan ses ved at klikke på Mb7 nederst på spilskærmen ved "INDSATS"-mærket eller ved at klikke på Mb8 nederst på skærmen ved linjer. Præmierne der vises i Gevinstoversigten er på indsatsenhed og spillet har en dynamisk gevinstovesigt. Udbetalinger vises i gevinstoversigten er ganget med indsatsen. Du kan bladre igennem alle siderne i Gevinstoversigten med  og . Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på -knappen på skærmbilledet med gevinstoversigten.

• Spil: "Spil"-knappen Mb12 nede i højre hjørne starter spillet.
  • Lyd: SoundOnButton afspiller spillets musik. Klik på SoundOnButton ikonet for at slå lyden fra SoundOffButton.
  • "AUTOSPIL": Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge alle eller nogle af de forskellige muligheder for "håndfri" betjening af spillet . De tilgængelige valgmuligheder under denne funktion er:
  1. Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats du har valgt.
  2. Gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
  3. Spil til det tabte overskrider: Spillet spilles automatisk indtil tabsgrænsen er nået. Tabet udregnes som (Tabt = samlet indsats - samlet gevinst)
  • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
  • Samlet gevinst = akkumulerede samlede gevinster
  • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
  • Hvis bonusspillet udløser: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Autospil funktionen stopper hvis en The Big One Jackpot udløses under autospil.
  • Klik på AUTOSPIL, nederst til venstre på spilskærmen, for at bruge autospil funktionen. I Autospil vinduet skal du klikke på "Mere" for at se de ekstra indstillinger. Marker felterne uden for de indstillinger du vil spille med. Klik på teksfeltet og indtast den indsatsgrænse du vil spille med. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "X" for at stoppe AUTOSPIL og vende tilbage til det normale spil.

• Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle andre og fortsætte med spillet.
  • Klik på STOP SPIL for at deaktivere AUTOSPIL og fortsætte det normale spil.
  • Autospil funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag/Ændr indsats: Standardindsatsen for det næste spil vil være den samme som det du satsede på det forrige spil. Klik på "Spil" for at gentage det samme spil. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har valgt din indsats, vises din tilbageværende saldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summer af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på skærmen.
  • Spilindstillinger:
    • Lyd: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og baggrundsmusik ved at trække i lydstyrkeknappen.

• Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.

• Atmosfære lyd: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets Baggrundsmusik .

• Lynspin: Ved at markere denne mulighed er spillet hurtigere end normalt. For britiske spillere vil denne mulighed være deaktiveret.

• Mellemrumstasten for at starte: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spil. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spil.

Spilleregler:

• Mega Bars er en spilleautomat med 5 hjul og 10 betalingslinjer.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for det aktuelle spil på 10 faste linjer. MAKS. INDSATS vælger 10 linjer og den maksimale indsatsværdi.
  • Kun den højeste gevinst på hver valgt betalingslinje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Symbolerne X og BAR giver gevinst, når 3 eller flere identiske symboler vises ved siden af hinanden på de valgte linjer
  • Gratis spil og 0-symboler giver ikke betalinger.
  • Hvis 3 eller flere tilstødende FREE SPIN symboler optræder på en valgt betalingslinje, udløses BONUSSPIL.

Funktioner:

Gratis spil:

• Reglerne for udløsning, genudløsning og tildeling af FREE SPINS er de samme.
  • Hvis 3 eller flere tilstødende FREE SPINS symboler optræder på en valgt betalingslinje, udløses BONUSSPIL
  • Hvis 3 FREE SPINS symboler optræder ved siden af hinanden på en valgt betalingslinje, udløses 5, 10, 15, 20 eller 30 gratis spil
  • Når 4 tilstødende FREE SPINS-symboler vises på en valgt betalingslinje, udløses 10, 20, 25, 30, 35 eller 40 gratis spil.
  • Hvis 5 FREE SPINS symboler vises på en valgt betalingslinje, udløses 15, 16, 17, etc etc eller 50 gratis spil
  • Hvis 3 eller flere FREE SPINS symboler vises ved siden af hinanden på en betalingslinje i et gratis spil, udløses flere gratis spil.
  • Gratis spil spilles på de samme 10 faste linjer og med samme indsats som spillet, der udløste det gratis spil
  • Spil Banken, der ses øverst på siden under gratis spil, viser hvor mange spil, der er spillet og hvor meget, der er vundet.

Jackpot spil:

• The Big One jackpotten kan udløses når som helst, under normalt spil eller i bonusspillet.
  • Skærmbilledet skifter til et jackpot- skærmbillede. Her vises alle jackpots og deres størrelser i venstre side og et hjul vises i højre side.
  • Der er 5 forskellige jackpots, som hver har en unik farve. Alle fem farver vises på hjulene:
    • Farven orange repræsenterer Blitz Cash jackpotten.
    • Farven rød repræsenterer Quick Cash jackpotten.
    • Farven blå repræsenterer Super Cash jackpotten.
    • Farven grøn repræsenterer Mega Cash jackpotten.
    • Farven lavendel repræsenterer Colossal Cash jackpotten.
  • SPIL-knappen vises på højre side. Når du klikker på "SPIL" vil hjulet begynde at rotere og derefter stoppe på en bestemt farve. Du får derefter tildelt den pågældende jackpot.
  • Når en jackpot rammes, vises en pop-up-meddelelse på jackpot-skærmen med information om den vundne jackpot og det tildelte beløb. Ved at klikke på "OK" i pop-up-meddelelsen navigeres der til hovedsiden.
  • Hvis flere jackpots rammes på samme tid, bliver "SPIL"-knappen på jackpot-skærmen aktiveret så spillet kan fortsætte når du klikker på "OK" i pop-up-meddelelsen
    •
  • Du kan se de fem jackpot værdier øverst på hovedskærmen.
  • Jo større indsatsen er, desto større er chancen for at knække jackpotten.
  • Pengene bliver overført til din konto med det samme.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne Ansvarligt spil siden.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Stjerne-symbolet for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal  for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

Spillerens teoretiske gevinst i dette spil er 95,28%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal"  nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

4. Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Seneste opdatering: 05-10-2020