Triple Gold Bars

Klassisk spil med 3 hjul, der glitrer med guld i Triple Gold Bars! Spin med op til 9 gevinstlinjer med stort gevinstpotentiale og de velkendte 7'er-symboler, du kender og elsker. Hold øje med de tredobbelte erstatningssymboler – de kan gange gevinster op til 27x! Har du et gyldent håndelag?

Sådan satser du

Triple Gold Bars har 9 gevinstlinjer.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

Linjer

Viser det aktuelle antal af valgte gevinstlinjer.

Tryk på 1, 3, 5, 7 eller 9 for at vælge antallet af spillede gevinstlinjer.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den cirkulære pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins til den nuværende samlede indsats og antal valgte gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er tilgængeligt: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, skal du trykke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det specificerede antal spins, indtil der trykkes på STOP, en bonus udløses, saldoen er utilstrækkelig til at spinne, eller enhver aktiveret gevinst-/tabsgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Multiplikator-funktion

Der kan forekomme et Tredobbelt Erstatningssymbol på ethvert symbol på hjulene. Symboler, der indeholder et Tredobbelt Erstatningssymbol, erstatter deres respektive symboler uden det Tredobbelte Erstatningssymbol.

Hvis et symbol på en linjegevinst indeholder et Tredobbelt Erstatningssymbol, ganges denne gevinst med 3x. Hvis to symboler på en linjegevinst indeholder et Tredobbelt Erstatningssymbol, ganges denne gevinst med 9x. Hvis tre symboler på en linjegevinst indeholder et Tredobbelt Erstatningssymbol, ganges denne gevinst med 27x.

Når alle 9 linjer spilles, ganges den højeste gevinst med 72x.

Indstillinger

Al Lyd

  • Slå spillyde on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den vindende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer.

Det samlede teoretiske afkast til spilleren er 92.40% - 96.05%

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2023 IGT. De varemærker og/eller servicemærker, der anvendes heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende IGT, dets affilierede virksomheder eller dets licensgivere.

Sidst opdateret 16. marts 2023

Seneste opdatering: 18-08-2023