Coin Bash

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.
Dette spil spilles kun med jetoner.

Payline-regler

Spillet indeholder 20 paylines.
Antallet af spillede paylines er fast.
En payline er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner, der danner en linje på hjulene.
Payline-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en payline.

Bet-regler

Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb.

Regler for udbetaling

Gevinster ganges med det samlede bet.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
Piggy Bank- og Lucky Star Bonus-symboler udbetales i alle positioner.
Den samlede udbetaling er den samlede sum af alle payline-gevinster, Piggy Bank- gevinster og Lucky Star Bonus-gevinster i et spin.
Hvis flere vinderkombinationer lander på en payline, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.

Lucky Star Bonus-funktion

Lucky Star Bonus er en gratis spin-funktion.
3 Lucky Star Bonus-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
Lucky Star Bonus-symboler forekommer kun i basisspillet.
Lucky Star Bonus-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.
Lucky Star Bonus tildeler 10, 12, 15 eller 20 gratis spin og en multiplikator på 2, 3, 4 eller 5.
Antallet af gratis spin og multiplikatoren tildeles tilfældigt ved lykkehjulstrækning.
Multiplikatoren gælder for alle gevinster undtagen Piggy Bank-symbolgevinster.
Hvis du samler 7 Lucky Star-symboler, genudløses gratis spin.
Antallet af tildelte gratis spin ved en genudløsning er lig med den indledende udløser.
Genudløsning af gratis spin tildeler en +1 multiplikator.
Lucky Star-symboler optræder kun i Lucky Star Bonus-funktionen.
Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Gratis spin er gratis for spilleren.
Gratis spin bliver spillet automatisk.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.
Wild-symboler kan erstatte alle symboler, bortset fra Piggy Bank, Lucky Star Bonus og Lucky Star-symboler.

Scatter-symboler

Piggy Bank-symboler er scatter-symboler.
Scatter-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene.
Scatter-gevinster ganges med det samlede bet.

Coin Spin-funktion

Ekstra Piggy Bank-symboler tilføjes til hjulene i Coin Spin-funktionen.
Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spin.
Denne funktion kan udløses tilfældigt på alle spin.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.
Lyd: Slår spillyd til.
Saldo: Viser de nuværende saldoer.
Bet: Viser det nuværende samlede bet.
Gevinst: Viser den seneste gevinst.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Bet-indstillinger

Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.

Spilindstillinger

Musik: aktiverer spilmusik.
Lyd: Slår spillyd til.
Effekter: Aktiverer spil-lydeffekter.

Spilmenu

• Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• Knappen Hjem: Afslutter spillet.

• Bank-knap: Viser banksiden.

• Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spin vises.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Udbytte til spiller

Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Værdien er fastlagt og ændres ikke.
Dette spil har en UTS på 96,12 %.

Spilterminologi

COIN BASH™ = MØNTBALLADE™
PIGGY BANK = SPAREGRIS
WILD = WILD
COIN SPIN = MØNTSPIN
LUCKY STAR BONUS = LYKKESTJERNEBONUS
LUCKY STAR = LYKKESTJERNE
BIG WIN = STOR GEVINST
MEGA WIN = MEGA-GEVINST
EPIC WIN = EPISK GEVINST
LEGENDARY WIN = LEGENDARISK GEVINST

Seneste opdatering: 12-07-2021