Harlequin Carnival

Gevinstoversigt

HARLEQUIN XNUDGE WILD

Et 3 rækker højt Wild-symbol findes på hjul 2, 3 og 4. Når en del af dette Wild lander på hjulene, begynder det at rykke op eller ned, indtil det er fuldt synligt på hele hjulet.

For hvert trin Wild skubber øges gevinstmultiplikatoren med +1.

Flere Wild-multiplikatorer føjes til hinanden for en samlet Wild-multiplikator på rækkegevinsten.

Landing af en Harlequin xNudge Wild aktiverer Harlequin Respin.

HARLEQUIN RESPIN

Alle Harlequin xNudge Wilds vil gå til venstre og tildele et nyt spin på alle andre hjul, indtil den når det første hjul. Yderligere Harlequin xNudge Wilds kan lande under dette respin.

I Harlequin Bonus stiger multiplikatoren også med 1 for hvert trin til venstre.

Saml 3 Bonussymboler under Harlequin Respin for at aktivere 8 Harlequin Bonus spins.

HARLEQUIN BONUS

Saml 3 Bonussymboler for at aktivere 8 Harlequin Bonusspins. Bonussymboler kan indsamles under Harlequin Respin eller simpelt hen lande på et spin i hovedspilet.

En garanteret Harlequin xNudge Wild vil øjeblikkeligt aktiveres på hjul 5 med en x3-multiplikator og tildele Harlequin Respins på sin vandring mod hjul 1. Hvert trin øger multiplikatoren med 1 til et maksimum på x7.

Bonussymboler fungerer som Wild under Harlequin Bonus og tildeler +1 spin hver. Saml 3 bonussymboler for at aktivere et andet Harlequin xNudge Wild på hjul 5.

GEVINSTLINJER

En gevinstkombination udbetales fra venstre mod højre langs en aktiveret gevinstlinje. Den højeste gevinst per aktiverede gevinstlinje udbetales. En fejl annullerer alle gevinster.

Spilleregler

• Harlequin Carnival er en video-slot med 3 features; Harlequin xNudge Wild, Harlequin Respin og Harlequin Bonus.
  • Videoslot med 12 symboler, 5 ruller og 3 rækker.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,14 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 5861 gange indsatsen (1:10000000000 runder).
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Harlequin Bonus-funktionskøb er 96,21 %.
  • 20 gevinstlinjer (se gevinstoversigten for flere oplysninger).
  • Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Bonus.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Den højeste gevinst per aktiverede gevinstlinje udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 09-10-2023