Power of Love

OM SPILLET

Power of Love er et 40 linjers spil, og alle 40 linjer skal spilles. Alle gevinster dannes fra venstre mod højre på tilstødende hjul på en aktiv gevinstlinje, undtaget Scatter.

WILD symbolet vises på alle hjul og kan placeres på skærmen ved Kærlighed i Luften - SYMBOL OPGRADERING eller Kærligheden Blomstrer - TILFÆLDIG WILD-FUNKTIONER.

STABLEDE SYMBOLER

Hvert hjul i spillet har et forbundet område med pladsholderpladser. Ved starten af hvert spin erstattes disse felter tilfældigt med et eller to af symbolerne WILD, PIGE, FYR, ROSE, CHAMPAGNE, RING, ES, KONGE, DAME, KNÆGT eller TI. For et givet hjul vil disse symboler alle være ens. Symbolerne kan være forskellige på forskellige hjul. KÆRLIGHEDENS KRAFT symbol er WILD symbolet. Venstre og højre hjertesymboler virker ikke Wild i normalt spil.

TEST DIN KÆRLIGHEDSUSHOLDENHED FUNKTION

Kærlighedsmåler-klokken til højre for spilleområdet viser sandsynligheden for, at en eller flere funktioner vil blive tildelt, når begge halvdele af Hjerte Scatter-symbolet vises helt inde i spilleområdet på hjul 4 og 5. Denne sandsynlighed varierer fra 5% til 100% og er angivet med antallet af tændte lys på Kærlighedsmåleren. Når begge halvdele af Hjerte Scatter-Symbolet vises fuldt, aktiveres Kærlighedsmåler testen. Der vælges en tilfældig procentdel mellem 1% og 100%. Hvis den valgte procentdel er mindre end sandsynligheden vist på kærlighedsmåleren, lyser kærlighedsmåleren helt til toppen, og kærlighedsmålerens funktionsvælger aktiveres. Hvis Kærlighedsmålerens funktionsvælger ikke er aktiveret, øges sandsynligheden for succes med 5%. Test Din Kærlighedsudholdenhed Funktion er aktiv i både basisspillet og free spins. Sandsynligheden nulstilles til 5%, 10% eller 15%, hvis Kærlighedsmålerens Funktionsvælger er aktiveret. Kærlighedsmålerens vedvarende værdi gemmes for hver indsats. Når den når 95%, vil Test Din Kærlighedsudholdenhedsfunktionen automatisk tildeles. Startsandsynligheden er 10% for alle indsatser.

KÆRLIGHEDEN VOKSER - HJULUDVIDELSESFUNKTION

KÆRLIGHEDEN VOKSER-funktionen tildeles af KÆRLIGHEDSMÅLERENS FUNKTIONSVÆLGER og vil altid forekomme med en eller begge af funktionerne KÆRLIGHED I LUFTEN og KÆRLIGHEDEN BLOMSTRER. KÆRLIGHEDEN VOKSER-funktionen vil altid blive tildelt først. Når det sker, vil spilleområdet vokse til at være 5, 6, 7 eller 8 rækker højt med henholdsvis 50, 60, 70 eller 80 gevinstlinjer. Efter funktionen vil hjulene blive nulstillet til deres basisstørrelse på 4 i højden.

KÆRLIGHED I LUFTEN - SYMBOL FORBEDRING FUNKTION

KÆRLIGHED I LUFTEN-funktionen tildeles af KÆRLIGHEDSMÅLERENS FUNKTIONSVÆLGER. Når det sker, er et af symbolerne WILD, PIGE, FYR, ROSE, CHAMPAGNE, RING, ES, KONGE eller DAME valgt tilfældigt. Alle symboler, der giver mindre end det valgte symbol, vil blive opgraderet til det valgte symbol. Både VENSTRE_HJERTE og HØJRE_HJERTE samt SCATTEREN vil også blive ændret til det valgte symbol. To WILD-symboler vil også blive placeret tilfældigt ved siden af hinanden på andet og tredje hjul på de 4 standardrækker.

KÆRLIGHEDEN BLOMSTRER - SPREDT WILD FUNKTION

KÆRLIGHEDEN BLOMSTRER-funktionen tildeles af KÆRLIGHEDSMÅLERENS FUNKTIONSVÆLGER. Hvis den tildeles med en anden af funktionerne, vil KÆRLIGHEDEN BLOMSTRER blive tildelt sidst. Når de tildeles, vil to eller flere WILD-symboler blive tilføjet til spilleområdet med fokus på de første 3 hjul. Hvis venstre hjerte, højre hjerte eller bonussymbolet er til stede, vil de fungere som WILD under denne funktion.

FREE SPINS FUNKTION MED STIGENDE GARANTEREDE MINIMUMSGEVINST

Trykmåler-symbolet vises på hjul 1, 3 og 5 og giver 7 free spins. Free spins bliver spillet med de samme linjer og indsatser som i det udløsende spin. Trykmåler-symbolet vises på hjul 1, 3 og 5 under free spins og giver 7 yderligere free spins. Startværdien for det GARANTERET MINIMUMSGEVINST er den aktuelle indsats. Den GARANTEREDE MINIMUMSGEVINST øges til gevinstbeløbet for det aktuelle spin, hvis det er større end den GARANTEREDE MINIMUMSGEVINST.

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
  • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.
  • Det ovenstående inkluderer ikke free spin symboler, der ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.
  • Efter free spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.
  • Der kan være en uoverensstemmelse mellem summen af de individuelle gevinster i samlingen af free spins fra det, der vises i den samlede gevinst. Den samlede gevinstslutskærm viser den endelige afrundede gevinst.

SPILMULIGHEDER

Klik på ikonet for valgmuligheder for at få vist indstillingspanelet.
  • Lobby – Tager spilleren tilbage til operatørens lobby
  • Gevinsttabel – Viser spiloplysningerne (gevinsttabel, gevinstlinjer, osv.)
  • Regler – Viser siden med regler
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Indsats – Viser et panel til ændring af den aktuelle indsats
  • Fuldskærm – Tænder og slukker for fuldskærmtilstand.
  • Lyd – Tænd og sluk for lyden.
(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af aktive linjer.
  • Ændring af indsats – Viser et panel til ændring af den aktuelle indsats.
  • Indsats – Viser den aktuelle indsats.
  • Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.
  • Gevinster - Viser gevinsterne for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
  • Kredit – Viser spillernes saldo.
  • Indstillinger – Viser panelet med spilindstillinger.
(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TASTATURGENVEJE

Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94.0%

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 24 time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 5, dateret 11/01/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
FREE GAMES GRATIS SPIL
POWER OF LOVE KÆRLIGHEDENS KRAFT
SPECIAL FEATURE AWARD SÆRLIG FUNKTIONSPRIS
LOVE IS POPPING KÆRLIGHEDEN BLOMSTRER
LOVE IS IN THE AIR KÆRLIGHED I LUFTEN
LOVE GROWS KÆRLIGHEDEN VOKSER

Seneste opdatering: 10-02-2023