Hot Shots Megaways

1. Oversigt

Målet er at opnå en gevinstgivende kombination på en gevinstgivende måde på tværs af hjulene.

Spilbeskrivelse:

Type

Spillemaskine

Antal hjul

6

Antal rækker

3-7

Antal retninger

Op til 117.649 Megaways

Antal mønter du kan satse

20 (kan ikke ændres)

Progressiv

Nej

Fordoblingsfunktion

Nej

Autospil-funktion

Ja

Wild-symboler

Ja

Multiplikatorsymboler

Ja

Scatter-symboler

Ja, Gold Ball Scatters

Bonusrunde

Ja (Cash Respins)

Free spins

Nej

Øjeblikkelige gevinster

Nej

RTP (teoretisk tilbagebetaling til spilleren)

Standard spil: 95.98%

Hot Shots Cup Fever sideindsats: 96.48%

Hot Shots Bet 100 x samlet indsats: 96.73%

Hot Shots Bet 150 x samlet indsats: 96.94%

Spillet logger af, hvis du ikke foretager dig noget i et bestemt antal minutter (denne periode varierer afhængigt af landet). Sessionsgendannelsesfunktionen gemmer dit spil, så du kan starte igen fra, hvor du sidst sluttede spillet.

I tilfælde af tekniske fejl, som resulterer i at forbindelsen til spilserveren mistes, gemmes dit spil automatisk, og indlæses næste gang, du opretter forbindelse til spilserveren. Du vil ikke kunne genoprette forbindelsen til spilserveren i de første 30 sekunder, efter forbindelsen afbrydes.

Bemærk: Ved fejl annulleres alle spil og udbetalinger. Enhver indsats, som endnu ikke er bekræftet, annulleres, og eventuelle uafgjorte indsatser refunderes.

2. Sådan spilles spillet

Bemærk: Hvis du ikke har penge nok på din konto til at spille en spillerunde, kan indsatsen sættes til det mindst mulige fra et dialogvindue, som informerer dig om dette.

Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre. Gevinster på forskellige måder lægges sammen. Kun den højeste gevinstgivende kombination på hver måde udbetales.

I infobjælken kan du se din aktuelle INDSATS, din SALDO og din aktuelle GEVINST i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.1. PC-version

Følg disse trin for at spille:

1. Klik på 1 på startskærmen og brug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi. Klik på 2 for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen.
    Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).
  2. Klik på3  for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.2. Mobilversion

Følg disse trin for at spille:

1. Tryk på 1 på startskærmen og brug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi. Tryk på 2 for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen.
    Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).
  2. Tryk på 3 for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

3. Særlige symboler og funktioner

3.1. Megaways

Bemærk: Megaways under license from Big Time Gaming: Megaways under licens af Big Time Gaming.

Hvert spin kan have op til 117.649 gevinstmuligheder. Gevinster beregnes for tilstødende symboler fra venstre mod højre, startende fra hjul 1, uanset størrelse.

3.2. Cascading Wins

Symboler spinner til positioner og danner en række Megaways. Alle synlige gevinster starter en kaskade.

Symboler i gevinstgivende kombinationer eksploderer, og nye symboler falder på plads. Kaskader fortsætter indtil der ikke dannes flere nye gevinster.

Bemærk: Gold Ball Scatters kan ikke brydes ned og forbliver på skærmen, indtil der ikke dannes flere nye gevinster.

3.3. Wild

Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler undtagen Gold Ball Scatters for at danne gevinstgivende kombinationer.

Wild-symboler findes kun på hjul 2, 3, 4 og 5.

3.4. Mystery-symboler

Mystery-symboler findes på alle hjul og omdannes til et hvert andet symbol undtagen Wild eller Scatter.

3.5. Cash Respins

5 eller flere Gold Ball Scatters, uanset hvor de er placeret på hjulene, udløser Cash Respins - der gives 3 respins i starten, som spilles på et specielt sæt af hjul, hvor der kun kan fremkomme Gold Ball Scatters.

Respins starter med de oprindelige Gold Ball Scatter på deres pladser, og antallet af Megaways låst på det udløsende antal igennem hele funktionen.

Når som helst en ny Gold Ball Scatters landes under Cash Respins, nulstilles antal respins til 3. Alle Gold Ball Scatter, der landes under respins forbliver på plads, indtil funktionen afsluttes.

Hvis en Mini, Major eller Mega Gold Ball Scatters lander i syne, tildeles det beløb, der vises i toppanelet ovenover respins-hjulene - det samme som med alle andre Gold Ball Scatters.

Derudover, hvis et helt hjul er fyldt med Gold Ball Scatter, tildeles den relevante multiplikator (lige med antal pladser på hjulet, der er vist over hjulet), og alle Gold Ball Scatters på det hjul multipliceres, når gevinsterne udbetales.

Aztec Gold Respins slutter, når der ikke er flere Gold Ball Scatters på det særlige hjulsæt, eller når alle pladser på hjulsættet er fyldt.

Ved afslutningen af respins-funktionen tilføjes summen af værdierne fra hver Gold Ball Scatters i syne til din saldo.

Bemærk: De værdier, der vises på Gold Ball Scatters er x den samlede indsats. Under Cash Respins kan du ikke ændre din indsats.

3.6. Hot Shots Bet

SpilHot Shots Bet for at aktivere Cash Respins. Køb Bonus for 100x eller 150x de samlede indsats.Gold Ball Scatter

100x Bonus aktiverer standard Cash Respins.

150x Bonus aktiverer VIP Cash Respins.

Bemærk: Hot Shots Beter specifik i forhold til operatøren.

3.7. Hot Shots Cup Fever

Slå Hot Shots Cup Fever-sideindsatsen til for at spille om en større indsats.

Hot Shots Cup Fever aktiverer Cash Respins med kun 4 Scatter-symboler i stedet for 5 med en større Bonus-chance.

Slå Hot Shots Cup Fever til for en større Bonus-chance og udløsning.

Cash Respins for kun 4 scatters i stedet for 5.

Hot Shots Cup Fever-sideindsats lægger 25 % til prisen for hvert spin.

Bemærk: Hot Shots Cup Fever er specifik i forhold til operatøren.

3.8. Hot Shots Cup

I et hvilket som helst spin kan Hot Shots Cup fremkomme. Dette aktiverer enten Cash Respins eller et Big Win resultat.

3.9. Max Megaways

I et hvert betalt spin kan Max Megaways- modifikatoren udløses. Dette sker vilkårligt med en unik baggrundsanimation, og modifikator-titlen vises, hvilket får hjulene til at lande det maksimale antal mulige Megaways (117.649).

3.10. Goal Scatters

I et hvert betalt spin kan Goal Scatters blive udløst. Dette sker vilkårligt med en unik baggrundsanimation, og modifikator-titlen vises, hvilket giver mulighed for at udløse Cash Respins.

Gold Ball-værdier bliver multipliceret med den samlede indsats.

Bemærk: Udløsning af Cash Respins er ikke garanteret med Goal Scatters modifikatoren.

RespinsLeft= Cash Respins tilovers

RespinsUsed= Cash Respins spillede

Initial Symbols= Indledende symboler

Scatter Values= Scatter værdier

Mystery Symbols= Mystery symboler

Side_Bet= Hot Shots Cup Fever-sideindsatsen

Mystery_Symbol_Swap_ID= Symbol transformeret

4. Andre spilknapper

4.1. PC-version

Følgende knapper vises:

1

Klik på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

2

Klik på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

• information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - klik i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
  • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger.
  • Grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at klikke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du klikke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

3

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at se spilhistorik i et nyt browser- vindue.

4

Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browser- vindue.

5

(vises kun, når hjulene drejer) Klik på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

6

(vises kun ved animationer) Klik på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

7

(kun tilgængeligt i visse områder) Klik denne knap for at aktivere turbofunktion.
Turbofunktion accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

4.2. Mobilversion

Følgende knapper vises:

1

Tryk på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

2

Tryk på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

• information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - tryk i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
  • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger.
  • Grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at trykke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du trykke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

3

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at se spilhistorik i et nyt browser- vindue.

4

Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browser- vindue.

5

(vises kun, når hjulene drejer) Tryk på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

6

(vises kun ved animationer) Tryk på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

7

(kun tilgængeligt i visse områder) Tryk denne knap for at aktivere turbofunktion.
Turbofunktion accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

5. Autospilfunktion

Tabsgrænse-indstillingen giver dig mulighed for at standse autospilfunktionen automatisk, hvis den valgte grænse plus dine samlede gevinster, minus dine samlede indsatser, er mindre end 0.

5.1. PC-version

Klik på knappen AUTOSPIL 1 for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

• Antal autospil: Klik på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
  • Tabsgrænse: klik på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
  • Stop, hvis gevinst når: klik på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
  • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Klik på AKTIVÈR 2 for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Klik på knappen LUK 3 for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid klikke på knappen STOP AUTOSPIL4  for at stoppe funktionen.

5.2. Mobilversion

Tryk på knappen AUTOSPIL1  for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

• Antal autospil: Tryk på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
  • Tabsgrænse: tryk på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
  • Stop, hvis gevinst når: tryk på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
  • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Tryk på AKTIVÈR 2 for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Tryk på knappen LUK3  for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid trykke på knappen STOP AUTOSPIL4  for at stoppe funktionen.

Seneste opdatering: 15-11-2022