Miss White


Lille spejl på væggen der, hvilket spil vil gøre mig rigest i landet her? Miss White, naturligvis. Det indeholder End2End-funktion som strækker dine symboler over en skov af dyr, og MultiWay Xtra-funktionen giver dig 1024 måde til at vinde nogle af de dejligste gevinster. Hvis det ikke er nok, kan du udløse Troldspejlsbonussen med gratis spins og få tildelt mellem 5 og 15 gratis spins af troldspejlet.


Sådan spiller du


Miss White giver dig 1024 gevinstmåder for kun 45 mønter.

MULTIWAY
viser det aktuelle antal spillede mønter. Indsatsen er fastsat til 1024 måder, hvilket koster 45 mønter.

MØNTVÆRDI
Viser den aktuelle møntværdi i valuta. Klik på venstre pil (-) for at reducere møntværdien. Klik på højre pil (+) for at øge møntværdien.

SPIN
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]


Autospin-funktion


Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med 1024 måder og den aktuelle møntværdi.

Vælg den ønskede møntværdi, klik på AUTOSPIN og vælg hvor mange spil, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger. Autospin bliver ved med at spille det valgte antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]


End2End-funktion


Basisspil
I basisspillet aktiverer Miss White- og Dværgsymboler End2End-funktionen med udvidende symboler. Symboludvidelser sker i nedenstående rækkefølge:

Ethvert symbol mellem to Dværgsymboler på samme række forvandles til et Dværgsymbol, bortset fra Miss White-symbolet, der forvandles til White Dwarf-symbolet.

Ethvert symbol mellem to Miss White- og/eller White Dwarf-symboler på den samme række forvandles til Miss White-symbolet, med undtagelse af Dværgsymbolet, der forvandles til White Dwarf-symbolet og det White Dwarf-symbolet, der forbliver uændret.

Det kombinerede White Dwarf-symbol erstatter Miss White-symbolet og Dværgsymbolet.

Gratis spin-bonus
Under Troldspejlsbonussen med gratis spins bliver alle Dværg- og Miss White-symboler erstattet med det kombinerede White Dwarf-symbol før End2End-udvidelsen aktiveres. Ethvert symbol mellem to White Dwarf-symboler på den samme række ændres til White Dwarf-symbolet.

Når en ændring finder sted over ethvert andet symbol, der allerede er en del af en gevinstgivende kombination, bliver den oprindelige gevinst udbetalt i tillæg til alle andre gevinster, der opstår som følge af ændringen. Når en ændring finder sted over et udløsende bonussymbol, tildeles de gratis spins i tillæg til gevinster, der opstår som følge af ændringen.

Gevinster evalueres efter alle symbolændringer er udført.


End2End eksempel: Dværgsymboler udvides over en gevinstgivende kombination med tre Prinsesymboler i basisspillet.

Før End2End-udvidelse:

Kolonne 1 Kolonne 2 Kolonne 3 Kolonne 4 Kolonne 5
         
Dværg Prins Prins Miss White Dværg
      Prins  
         

Før udvidelsen skaber Prinsesymbolerne i kolonne 2, 3 og 4 en gevinst med tre Prinsesymboler. Dværgsymbolerne i kolonne 1 og kolonne 5 udløser End2End-udvidelsen.


Efter End2End-udvidelsen:

Kolonne 1 Kolonne 2 Kolonne 3 Kolonne 4 Kolonne 5
         
Dværg Dværg Dværg White Dwarf Dværg
      Prins  
         

End2End-udvidelsen skaber en gevinst med 5 Dværgsymboler i kolonne 1, 2, 3, 4 og 5.

De samlede gevinstgivende kombinationer i dette eksempel er gevinsten med 3 Prinsesymboler før udvidelsen og gevinsten med de 5 Dværgsymboler efter udvidelsen.

[ til toppen ]


MultiWay Xtra-funktion


MultiWay Xtra-funktionen giver 1024 gevinstmåder i hvert spil. MultiWay Xtra gevinster udbetales for matchende symboler i enhver position i tilstødende kolonner, startende fra den yderste venstre kolonne, yderste højre kolonne eller i de tre midterste kolonner. Mere end ét matchende symbol i den samme kolonne mangedobler gevinsten. Kun den højeste MultiWay Xtra-gevinst udbetales for hvert symbol i hvert spin.

Eksempel på en MultiWay Xtra-gevinst:
Følgende diagram viser et eksempel på et hjulresultat med Miss White-symbolet. Da der er mindst et Miss White-symbol i hver af de første fire kolonner, vinder spilleren MultiWay Xtra-gevinsten for 4 Miss White-symboler, hvilket udbetaler 15 mønter per vej.


Gevinsteksempel: 1 x 2 x 1 x 3 Miss White → 6 gevinstmåder:

Kolonne 1 Kolonne 2 Kolonne 3 Kolonne 4 Kolonne 5
      Miss White  
Miss White Miss White Miss White Miss White  
  Miss White   Miss White  
         
1 Miss White 2 Miss White 1 Miss White 3 MissWhite


Sådan bestemmes gevinsten for denne kombination:
    1. Tæl antallet af Miss White-symboler i hver kolonne.
    2. Beregn det samlede antal gevinstmåder (1 x 2 x 1 x 3 = 6).
    3. Gang antallet af måder med de 4 Miss White symbolgevinster (6 x 15 = 90). Gevinsten er på 90 mønter.

Det faktisk vundne beløb er baseret på møntværdien.

[ til toppen ]


Troldspejlsbonus med gratis spins


Troldspejlsbonus med gratis spins udløses ved at få tre bonus scatter-symboler hvor som helst på de tre midterste hjul. Disse symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Vælg antallet af gratis spins ved at vælge et af de fem viste æbler. Hvert æble indeholder mellem 5 og 15 indledende gratis spins.

Bonusspillet indeholder bedre End2End-udvidelser end basisspillet.

Genudløs Troldspejlsbonussen ved at få tre bonussymboler i enhver position på de midterste tre hjul. Disse symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4. Når bonusrunden genudløses, skal du vælge et ekstra æble, som giver dig et antal gratis spins (mellem 5 og 15). Bonusrunden kan genudløses flere gange op til i alt 280 spins per bonusrunde.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spil.

[ til toppen ]


Valgmuligheder


Grafikkvalitet
Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.
  • BEDST - Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) - Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM - Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV - Forringet grafik, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.
[ til toppen ]


Regler


Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Multiway Xtra-symbolgevinster udbetales for det samme symbol i enhver position i tilstødende kolonner.

Samme gevinstgivende symbol i samme kolonne fordobler gevinsten.

Multiway Xtra-gevinster udbetales fra venstre til højre, højre til venstre eller på de midterste tre kolonner.

Kun den højeste MultiWay Xtra-gevinst udbetales for hvert symbol i hvert spin.

MultiWay Xtra-gevinster ganges med møntværdien.

Gevinster vises i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se betalingsoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spin-bonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]


Yderligere oplysninger
Forventet udbetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givent spin, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede udbetaling afspejler den teoretiske gevinst i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldte til registering, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2014 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 10-05-2017