Treasures Of The Dead

INTRODUKTION

Tag med Amber Wild på eventyr i hendes søgen efter de magiske skarabæer; nøglen til de dødes forsvundne skatte. Treasures of the Dead™ /De Dødes Skatte er en spillemaskine med 10 + 3 linjer, fyldt med action fra det gamle Egypten. Vi introducerer HyperLines™: Ekstra linjer med gevinstmultiplikatorer!

RTP : 94.25%

Trin 1:Kom i gang

1. Tryk på INDSATS-knappen for at øge eller sænke beløbet på din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen af tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Tryk på "SPIN" for at starte dit spil.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, der starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil under autospin (afhængig af operatørindstillingerne og jurisdiktionskrav).

Trin 2:Sådan spiller du

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumstasten også bruges til at starte et spil).
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • En gevinst forekommer, når fortløbende symboler matcher, uanset højde, fra venstre mod højre, startende på hjulet længst til venstre, og former en sekvens med 2 (afhængigt af symbolet), 3, 4 eller 5 matchende symboler.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • 3 eller flere synlige BONUS Scatter-symboler udløser Gratis Spil-featuren fra hovedspillet.

Wild-symbol

• Wild-symbolet (bogen) kan hjælpe med at skabe linjegevinster ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet er også et Bonus Scatter-symbol.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje udbetales (Hvis for eksempel 3 wild-symboler udgør en gevinst eller de kan bruges sammen med et andet symbol til at danne en gevinst for 4 symboler, udbetales kun den gevinst, som er højest).
  • Wild-symbolet kan danne en skarabæ, som kan hjælpe med at aktivere en HyperLine eller opgradere multiplikatoren på en aktiv HyperLine.

HyperLines™

• HyperLines™ er ekstra gevinstlinjer med multiplikatorer og skal aktiveres for at give HyperLine gevinster.
  • For enhver gevinstkombination på en aktiv HyperLine ganges standardudbetalingen med den aktuelle associerede multiplikatorværdi på HyperLine.
  • I hovedspillet aktiveres en inaktiv HyperLine fra næste spin, når der er blevet indsamlet præcist 3 skarabæer i indsamlingsområdet.
  • I hovedspillet aktiveres en inaktiv HyperLine på det aktuelle spin, hvis der indsamles mere end 3 skarabæer i indsamlingsområdet. Alle ekstra skarabæer udover de 3 indsamlede, øger den tilsvarende HyperLine-multiplikator, inden gevinsterne beregnes for det aktuelle spin.
  • Når en HyperLine er aktiv, øger de indsamlede skarabæer HyperLine-multiplikatoren på sammenhængende spins, 1 skarabæ pr. spin.
  • Alle nydannede skarabæer på en aktiv HyperLine opgraderer multiplikatoren direkte på den pågældende HyperLine.
  • Alle HyperLine-multiplikatorer tildeles på linjegevinsten på den pågældende HyperLine.
  • I hovedspillet deaktiveres en HyperLine kun, når der er blevet tildelt en gevinst på den pågældende HyperLine, og der ikke er flere indsamlede skarabæer tilbage.

Gratis Spil

• Antallet af multiplikatorstigninger, der tildeles først i Gratis Spil-bonussen, svarer til antallet af udløsende Wild-symboler. Stigningerne påføres på tværs af HyperLines™-multiplikatorerne. De første 3 trin påføres jævnt, mens de resterende trin påføres tilfældigt.
  • Inden Gratis Spil-bonussen starter, bliver der, fra alle symboler, bortset fra Wild-symboler, valgt et tilfældigt symbol, som er det særligt UDVIDENDE symbol under hele featuren.
  • Når præmierne for de viste almindelige gevinstkombinationer er blevet udbetalt, udvider alle synlige særlige UDVIDENDE symboler sig til at dække alle tre positioner på deres respektive hjul.
  • De særlige UDVIDENDE symboler udvider sig kun, når der kan tildeles flere gevinstkombinationer.
  • Særlige UDVIDENDE symboler behøver ikke at forekomme tilstødende for at danne en gevinstkombination.
  • Alle HyperLines™ er aktiveret under Gratis Spil-bonussen.
  • Udover almindelige linjegevinster og HyperLine-gevinster, tildeler HyperLines™ gevinster på de særligt UDVIDEDE symbolgevinstkombinationer ved at påføre den respektive HyperLine-multiplikator på en aktiv HyperLine.
  • 3 synlige Wild-symboler under gratis spil tildeler 10 ekstra spins.

Gratis Spil bonuskøb (afhængig af operatørindstillinger)

• Bonuskøbet kan aktiveres under hovedspillet.
  • Når aktiveret, garanterer det adgang til bonussen.
  • Bonuskøbet består af 3 muligheder, der varierer i volatilitet og pris.
  • DoubleLUX™-aktiverede bonuskøb giver spilleren en garanteret ekstra chance for at genudløse et spin, hvis gevinsten fra den første runde ikke lever op til de annoncerede betingelser. DoubleLUX™ kan kun tildele én ekstra chance pr. køb.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, der starter hvert spin automatisk. (Tilgængeligheden af Autospil er underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav.)
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, et spin efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antallet af "Autospil"-indsatser, som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende, afhængig af jurisdiktion)
  • Vælg din Tabsgrænse (maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter på SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe Autospil i at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • Grundindsatsen defineres som det beløb, der kræves for at starte en almindelig spillerunde. Dette omfatter ikke ekstra indsatser såsom sideindsatser, indsatser under spillet eller bonuskøb.
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.
  • Spilhistorik-fremviseren viser en gengivelse af resultatet på skærmen. Nogle grafiske elementer og spilelementer kan variere fra spil til spil. Dette påvirker ikke spillets resultat.
  • Under Demospil er demo-saldoen begrænset til maksimum 1.000,00 (eller tilsvarende i anden valuta).

Hovedspillets brugergrænseflade

Under spillet anvendes ikonerne i spillets brugergrænseflade som følger:

• Viser den samlede indsats.
  • Åbner menu-indstillingerne.
  • Lyd til/fra.
  • Viser oplysninger om udbetalingstabel og spillets features.
  • Viser oplysninger om spilhjælp og regler.
  • Viser spilhistorik.
  • Lukker spillet.

Seneste opdatering: 16-03-2023