Fortune Teller

Dette er en spilleautomat med 5 tromler og 15 gevinstrækker. Målet er et opnå en vinderkombination af genstande på en af de 15 gevinstrækker. Der er 3 forskellige måder at optjene bonusser på!

Gevinstrækker

Spillet har 15 gevinstrækker, der udbetaler fra venstre mod højre. Alle vinderkombinationer i det regulære spil begynder med et ikon på første tromle fra venstre og fortsætter fra venstre mod højre langs gevinstrækken.

Bemærk: For at vinde skal ikonerne ligge ved siden af hinanden, der må ikke ligge andre ikoner imellem dem.

begynd her ----> ----> ----> ---->

Et overblik over gevinstrækkerne, udbetalinger og alle andre vinderkombinationer kan du få at se ved at klikke på PAYS-knappen. Hvis en gevinstrække udløser en gevinst, lyser den, og antallet af vundne credits vises.

Vælg Creditværdi

Med mindre spillet kun er oprettet med én møntværdi, kan du justere din creditværdi. CREDITS-feltet viser din saldo omregnet til den creditværdi, du har valgt. Er din saldo for eksempel 100,00, og du vælger en creditværdi på 0,05, så viser creditdisplayet 2000 credits (værdi hver 0,05).

Større mønter 1K=1000, 1M=1 000 000, 1B=1 000 000 000.

Placér indsatser

Du kan satse mellem 1 og 10 credits på hver gevinstrække for en indsats mellem 1 og 150 credits per drej. Du behøver ikke at satse på alle gevinstrækkerne, og du kan satse forskellige beløb på forskellige gevinstrækker.

Klik på en af gevinstrækkeindikatorerne på siden af tromlen for at satse 1 credit på den pågældende gevinstrække, eller brug en af følgende knapper:

SATS 15 – Satser 1 credit på hver af de 15 gevinstrækker, hver gang der klikkes på den.

Sats Max – Satser 10 credits på hver af de 15 gevinstrækker og drejer tromlerne.

Drej – Drejer tromlerne. Du kan også bruge mellemrumstasten på tastaturet til at dreje tromlerne. Den sidste indsats er lagret i hukommelsen, så din sidste indsats gentages, når du klikker på Drej eller trykker på mellemrumstasten.

SLET – Sletter alle indsatser.

Wildcard-ikon

Wild-ikonet erstatter alle normale ikoner, undtagen Scatter-, Bonus- og Gratis drej-ikonet for at få en vinderkombination, samt som udbetaling for at få 2, 3, 4 eller 5 wild-ikoner (fra venstre mod højre).

Scatter-bonusser

Spillet belønner med ekstra credits, når 3-5 Scatter-ikoner vises hvor som helst på tromlen. I modsætning til andre kombinationer behøver de ikke at starte på den første tromle fra venstre eller ligge på samme gevinstrække.

Gevinstbeløbet afhænger af, hvor mange ikoner der vises, og om de er ens eller ej.

Ens Scatter-ikoner (alle Scatter-ikoner er ens):

 • 5 ikoner: 50 mønter per credit uddeles
 • 4 ikoner: 20 mønter per credit uddeles
 • 3 ikoner: 5 mønter per credit uddeles

Satser du for eksempel på hver række 10 credits, for i alt 300 credits, og du får 4 ens Scatter-ikoner, så vinder du 6000 credits (300 x 20).
Enhver Scatter:

 • 5 ikoner: 15 mønter per credit uddeles
 • 4 ikoner: 4 mønter per credit uddeles
 • 3 ikoner: 2 mønter per credit uddeles

Scatter udregnes omgående og vises som en besked, fx "Scatter 6000" i hovedspil-grænsefladen. For at fjerne beskeden skal du blot fortsætte med at spille som normalt.

I tilfælde, hvor både en matchende scatter-gevinst og en vilkårlig scatter-gevinst kunne anvendes, tildeles du højeste udbetaling. Får du for eksempel sol-scatter, sol-scatter, sol-scatter, måne-scatter, måne-scatter på tromler ved siden af hinanden, så gælder både en sol-scatter for 3 ikoner og en vilkårlig scatter for 5 ikoner. I så fald vinder du den vilkårlige scatter, eftersom den giver 15 mønter per creditspil for 5 ikoner i modsætning til 5 mønter per creditspil for 3 sol-scatter-ikoner. På vilkårlig scatter-gevinst vil ikonerne, som anvendes til beregningen af udbetalingen, animere et kort øjeblik.

Gratis drej-runde

Gratis drej-runden aktiveres, når gratis drej-ikonet kommer til syne hvor som helst på første tromle, OG hvor som helst på femte tromle, på samme drej. Du vinder 3 gratis drej, og alle gevinster opnået i løbet af gratis drej multipliceres med 3 undtagen den progressive jackpot (hvis webstedet har oprettet en jackpot).

Indsatsen for de gratis drej er den samme som for drejet, der udløste gevinsten. Hvis du derfor spillede 5 credits på alle 15 rækker, da du udløste runden, så er alle dine gratis drej også 5 credits på 15 rækker.

Gratis drej-bonus kan ikke udløses under gratis drej.

Multi-level bonusspil

Bonusspillet udløses, når bonusikonet vises på første, anden og tredje tromle af en gevinstrække, med mindre det er i løbet af gratis drej-spil. De skal ligge på en satset gevinstrække. Du kan gå op til 3 niveauer frem i bonusspillet. På andet niveau er de potentielle bonusbeløb 5 gange højere end på første niveau og endnu fem gange højere på tredje niveau.

Når bonusspillet udløses, ændres skærmbilledet til koncentriske cirkler. Den midterste cirkel er delt i 12 sektioner. Fire pile peger vilkårligt på de forskellige sektioner. Elleve af sektionerne indeholder bonus-creditbeløb, og én indeholder et sol-ikon.

Klik på to af pilene, én ad gangen. Hver pil begynder at dreje og peger enten mod sektionen med sol-ikonet eller mod en af bonus-creditbeløbene.

 • Peger begge pile på bonus-credits, vinder du det samlede beløb, og
 • bonusspillet slutter.
 • Peger én pil på sol-ikonet og den anden på bonus-credits, går du frem til næste niveau med de bonus-credits, du netop vandt.
 • Peger begge pile på sol-ikonet, går du frem til næste niveau, og eventuelle bonus-credits afsløret på næste niveau fordobles.

Andet niveau virker på samme måde, undtagen at bonusbeløbene er 5 gange højere end i første runde. Hvis du klarer det til tredje niveau, så har alle sektionerne bonus-credits, som er 5 gange højere end credits i anden runde.

Dine bonus-credits sammentælles, når bonusspillet slutter. Dine gevinster sammentælles fra hvert niveau, du afsluttede, og multipliceres derpå med antallet af credits satset på gevinstrækken, som udløste bonusrunden.

Eksempel: Du satser 10 credits på gevinstrækken, som udløste bonusrunden, med følgende resultater:

 • Første runde: Begge pile peger på sol-ikonet – der uddeles ingen bonuspenge, men du kan gå frem til næste niveau, og dine gevinster fordobles.
 • Anden runde: En pil peger på sol-ikonet og den anden peger på en sektion, som er 250 credits værd. Du går frem til næste niveau, og 250 credits fordobles.
 • Tredje runde: En pil peger på en sektion, som er 625 credits værd, og den anden lander ved siden af en sektion, der er 1000 værd.
 • Total vundet: ((250*2) + (625 + 1000)) * 10 = 21 250 credits

Auto Spin: Din indsats kan gentages fra 1-99 drej. Brug < and > knapperne til at vælge, hvor mange gentagelser du ønsker, eller indtast et tal. I stedet for at bruge hovedknappen Drej, klik i stedet på Autospin for at dreje tromlerne, og din indsats gentages med det tal, du valgte. Bemærk: Hvis du ikke ser denne funktion, er det fordi webstedsoperatøren har valgt at deaktivere den.

Spil valgmuligheder

Gå til Hovedmenu - Muligheder for at få vist følgende menuer:

Lydeffekter: Tænder og slukker for spillets lyde (så som lydene når du klikker på knapperne).

Baggrundslyd: Tænder for lydene fra et normalt casino, så som mennesker der taler i baggrunden.

Kvalitetsgrafik: Er spillet langsomt på grund af computerens ydeevne, kan du fjerne markeringen. Er spillet langsomt, kan det også skyldes internetforbindelsen f.eks. i spidsbelastningsperioder.
Animationer: Har du problemer på grund af computerens ydeevne, kan du fjerne markeringen, så tromlerne kun vises til slut, uden drejende animationer.

Tilpas til vindue: Afkryds denne mulighed, så spillet fylder hele vinduet.