Triple Christmas Gold

Spilleregler

Bemærk: Triple Christmas Gold-computerspil emaskinen omtales som Triple Christmas Gold, spil et el er spil.

 1. Triple Christmas Gold er en computerspil emaskine med 3 hjul og op til 27 betalende Spil et byder på Wilds, lavinefunktion samt et bonusspil med gratis spins, ekstraspins og en stigende indsatsmultiplikator-funktion. Den teoretiske tilbagebetaling er 94,27%.
 1. En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spil et med det valgte
 1. Autospil gennemfører spil et automatisk i det antal spilrunder, som blev valgt på autospil-siden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.
 1. Al e spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabel
 1. Al e gevinster præsenteres og udbetales i den valgte
 1. Kun den længste gevinst gevinstlinje set i rækkefølge fra venstre mod højre og i kombinationer i henhold til gevinsttabel e
 1. Wild-symbolerne erstatter al e andre
 1. Lavinefunktion: Symboler, der er del af betalende kombination-gevinster el er indsamlede bonuspoletter, udskiftes med nye og/el er eksisterende symboler/poletter, som falder ned fra Dette fortsætter, så længe der samles en ny betalende kombination-gevinst el er bonuspolet.
 1. I hovedspil et: Når en af bonuspoletterne (B, O, N, U, S) optræder i en gevinstkombination på spilområdet, vil den respekti polet i bonusmåleren under hjulene lyse op, og poletten fjernes under resten af Når al e 5 bonuspoletter lyser, udløs bonusspil et, og der tildeles 8 gratis spins.
 1. I bonusspil et: Når et af symbolerne (hestesko, klokke, bar, syv el er stjerne) dukker op i en gevinstkombination på spilområdet, vil det respektive symbol i bonusmåleren nedenfor hjulene lyse

Hver gang al e 5 symboler er lyst op, tildeles 2 ekstra gratis spins, og multiplikatoren under bonusmåleren øges med ét niveau. Det maksimale multiplikatorniveau er 27x.

 1. Bonusspil et gennemføres med den samme indsats som det spin, der udløste bonusspil
 1. Indsatser kan ikke ændres under en
 1. I tilfælde af fejl på spil, vil al e påvirkede indsatser og betalinger være
 1. Al e indsatser under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens
 1. Den maksimale, samlede indsatsmultiplikator for én spilrunde er Hvis man når denne grænse, vil spilrunden blive afsluttet, og der udbetales ikke yderligere gevinster.
 1. Du kan købe en funktionskøb-mulighed til en pris, der svarer til en multiplikation af den aktuel e indsatsstørrelse. Et køb vil starte et spin med et resultat, som fylder bonusmåleren. Den teoretiske tilbagebetaling er 94,42 %. Al e resultater af et funktionskøb giver gevinster i henhold til gevinsttabel en og i forhold til indsatsens størrelse. Funktionskøb-funktionaliteten er muligvis ikke tilgængelig i al e

Seneste opdatering: 12-12-2022