Frog Grog

Spilleregler

Knap

Funktion

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.

Vis indstillinger for indsats.

Vis indstillinger for autospil.

Vis spilleregler.

Vis gevinsttabel.

Spring præsentation over.

Tænder og slukker for lyden.

Afslut spil.

Afslut aktuelle visning.

Start feature (fx gratis spil).

Stop autospil-session.

Bemærk: Videospillemaskinen Frog Grog omtales her som Frog Grog, spillet eller blot spil.

• Frog Grog er en videospillemaskine med 5 hjul og 23 faste spillelinjer. Spillet omfatter wild frøsymboler, frøkvæk, en multiplikator og et Mystry Game. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96,1%.
  • En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.
  • Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.
  • Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.
  • I begyndelsen af spillerunden falder et nyt symbol ned på hver plads. Så længe der er ledige pladser, fortsætter spillet, ved at nye symboler falder ned på disse pladser.
  • Den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales, når den forekommer i rækkefølge fra yderst til venstre mod højre i kombinationer angivet i gevinsttabellen.
  • Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen - ganget med den aktuelle multiplikator.
  • Alle symboler (undtagen den orange frø), der danner spillelinjegevinster, fjernes og gør plads til nye symboler.
  • Frøsymbolet erstatter alle andre symboler. Et frøsymbol begynder spillet som en orange frø.
  • Frøkvækket: Efter alle spillelinjegevinsterne er vist, vil en orange frø spy ild og fjerne alle symboler på samme række og kolonne, og derefter forvandle sig til en blå frø.
  • Mystry Game: Dette spil udløses tilfældigt, hvis der ikke kan frigøres en ny plads, efter nye symboler falder ned, og fjerner alle symboler undtagen, møl-, blomst- og frøsymboler. De symboler, der fjernes, tildeler gevinster efter gevinsttabellen - op til 5 symboler.
  • Multiplikator: Multiplikatoren øges et trin, hver gang nye symboler falder på plads. Efter Mystry Game er afsluttet, øges multiplikatoren med et trin for hver gevinst vundet i Mystry Game. Multiplikatoren øges ikke mere end til dens endelige trin.
  • Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.
  • I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.

Seneste opdatering: 02-08-2017