Ice Joker

Uafsluttede spil

RTP: 96.23%

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Ice Joker er en videospillemaskine med 5 hjul og 20 faste gevinstlinjer.

SPECIAL WILD-symbolet repræsenteres af ICE JOKERS. SCATTER-symbolet repræsenteres af SNOWFLAKE. De andre symboler er WILD, 7, STAR, BAR, PLUM, GRAPES, LEMON og CHERRY. WILDS kan kun lande på hjul 2, 3 og 4. Der kan ikke lande WILDS under FROZEN FREE SPINS.

Når der lander en ICE JOKER på hjulene, giver det 3 FROZEN FREE SPINS. ICE JOKER er sticky og udvides ved hvert FREE SPIN. Når den har udfyldt hjulet, fjernes den. Få yderligere ICE JOKERS til at lande for at nulstille de resterende FREE SPINS til 3. VIND OP TIL 51 FREE SPINS.

Hvis en ICE JOKER lander midt på hjulet, bestemmes den opad- eller nedadvendte retning tilfældigt. ICE JOKERS kan kun lande på hjul 2, 3 og 4.

WINTERS WILD WHEEL udløses, når der lander en SCATTER på hjul 1, 3 og 5. Der tildeles et enkelt FREE SPIN , og der kan indsamles 2 til 7 ICE JOKERS på WINTERS WILD WHEEL.

Et enkelt FREE SPIN gennemspilles, og hvis der ikke lander en ICE JOKER, føjes en af de indsamlede ICE JOKERS til hjulene, hvilket aktiverer FROZEN FREE SPINS. Det samlede antal indsamlede ICE JOKERS reduceres med 1.

Hvis der ikke lander flere ICE JOKERS under de resterende FROZEN FREE SPINS, føjes en af de indsamlede ICE JOKERS til hjulene, medmindre der ikke er flere tilbage. VIND OP TIL 51 WINTERS WILD WHEEL FREE SPINS.

Den forventede tilbagebetalingsprocent på lang sigt er 96.23%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 03-12-2020