Frank's Farm

OM SPILLET

Nyd en rolig tur på landet sammen med vores venlige, landbrugsdrivende dovendyr Frank. Optjen passive indtægter ved at indsamle gevinster i Restauranter under RESTAURANTLØB-bonusspillet eller fuldfør ordrer for at forbedre din chance for store belønninger i BESTILLINGSRÆS-bonusspillet.

Franks farm er en spilleautomat med 6 hjul, 6 rækker og scatter-gevinster, hvor du kan vinde op til 5.000 gange din indsats! Den maksimale gevinst kan opnås i bonusspillene Restaurantløb og Bestillingsræs!

FUNKTIONER

MARKEDS-MULTIPLIKATORER

Markeder er multiplikator-scatter-symboler, som ganger alle gevinster, mens de er på gitteret. Hvis mere end ét Marked forekommer på gitteret på samme tid, så lægges deres multiplikatorværdier først sammen og påføres derefter gevinsten.

De mulige multiplikatorer for Markeder er 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x.

BESTIL RÆS-BONUSSPIL

Ram 3 FS scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at udløse Bestillingsræs-bonusspillet med 10 gratis spins.

Ram FS-symboler for at få yderligere spins. Hvert FS-symbol tildeler ekstra gratis spin.

I dette bonusspil modtager du bestillinger, som du skal fuldføre. En ordre består af 1-3 symbolsæt, og hvert symbolsæt består af 10-24 symboler af en type. Hver gang en bestilling fuldføres, så stiger vanskeligheden ved den næste bestilling. Den første bestilling har altid kun 1 symbolsæt. Hver tredje bestilling stiger antallet af påkrævede symbolsæt med 1 op til maksimalt 3.

Når du har gennemført en bestilling, stiger minimumsværdien for en Markeds-multiplikator, som du kan ramme, med 1x.

RESTAURANTLØB-BONUSSPIL

Ram 4 FS scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at udløse Restaurantløb-bonusspillet med 10 gratis spins.

Ram FS-symboler for at få yderligere spins. Hvert FS-symbol tildeler ekstra gratis spin.

Dette bonusspil har det særlige Restaurantsymbol. Når et Restaurantsymbol er landet, forbliver det klæbende under resten af bonusspillet!

Alle gevinster der tildeles, mens der er Restaurantsymboler på gitteret, indsamles progressivt af symbolerne. Det gemte beløb i hver Restaurant vises ved siden af gitteret og tildeles sidst i hvert spin!

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.31%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Restaurantsymbolet forekommer kun under RESTAURANTLØB-spiltilstanden.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Alle udbetalende symboler er baseret på scatter-gevinst, hvilket betyder, at du skal lande mindst 8 ens symboler hvor som helst på gitteret for at vinde.

Efter enhver gevinst vil de vindende symboler fjernes og nye symboler fylde deres pladser. Dette fortsætter, indtil der ikke opstår flere nye gevinster på hjulene.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSFUNKTION-SPINS™ er 96.28%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BESTILLINGSRÆS er 96.39%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber RESTAURANTLØB er 96.34%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 5.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2023-01-12 10:08 UTC

Spilversion 1.0.0
Serverversion 2.0.75

Seneste opdatering: 27-01-2023