LOTI Fortune Spins

INTRODUKTION

Luck O' The Irish Fortune Spins er en spillemaskined med klassisk tema og tilstødende udbetalinger. Dette 5x3 spil med 10 linjer har stablede symboler og Fortune Spins, hvor du kan ændre din indsats og aktivere flere hjulsæt go et særligt Luck O’ the Irish-symbol.

INDHOLD

Trin 1: Kom i gang
Trin 2: Sådan spiller man
Fortune Spins
Autospil
Andre features
Minimumsindsats, maksimumindsats & maksimumsudbetalinger

Trin 1: Kom i gang

• Tryk på panelet SAMLET INDSATS for at vise dine indsatsmuligheder fra 10p til 500£ (eller det samme i anden valuta. Andre operatørbegrænsninger kan være i spil) i standardspillet eller 2£ og 500£ (eller det samme i anden valuta) i Fortune Spins. For at ændre din indsats skal du køre langs indsatsskyderen og trykke på din valgte værdi.
  • Vælg "MENU" i spillet for indstillinger via den øverste linje.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Hvis der opstår en vinderkombination på en gevinstlinje, vinder du. Gevinster udbetales for 3 eller flere ens symboler på tilstødende hjul. Alle gevinster fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.

Fortune Spins

• Spilleren kan vælge FORTUNE SPINS når som helst ved at trykke på knappen FORTUNE SPINS.
  • Man kan vælge at spille 20x samlet indsats. Dette aktiverer ekstra hjulsæt og et særligt Luck O’ the Irish-symbol, som kan overføres til andre hjulsæt.
  • Spilleren kan ændre sit fortune-bet ved slutningen af hvert Fortune Spin samt vende tilbage til standardhjulene ved at trykke på knappen STANDARD SPIN.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Andre features

LYD TIL/FRA: Vælg dette for at slå alt lyd til/fra i spillet. Du kan vælge dette ved at trykke på knappen "MUTE/UNMUTE" i øverste linje.
HJÆLP: Vælg dette fra indstillingerne i øverste linje.

• FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.
  • Den maksimale gevinst fra et enkelt spin er £250.000 eller 10.000xIndsats - alt efter hvilken, der nåes først. Eller tilsvarende i valuta. Andre operatørbegrænsninger kan være i spil (Værdien er baseret på den aktive valutakurs for den pågældende valuta).
  • Seneste opdatering: 05-06-2018