Monopoly on the Money

Sådan spiller du

Introduktion til spillet

• Dette er et 5 hjulspil, hvor spilleren kan vinde Gratis spins med kontantmultiplikatorer.
  • Hjulet har 10 gevinstrækker.
  • 3 eller flere scatter-symboler tildeler Gratis spins.

Gratis spins

• Når Gratis spins vindes, vil kontantmultiplikatorerne aktiveres.
  • Hvis et Mr Monopoly-symbol vises i samme spin som et Multiplikatorsymbol, vil kontanterne tilføjes til gevinsten.
  • Hvis der er mere end et Mr Monopoly-symbol, vil hver belønne hele værdien uafhængigt.
  • Yderligere informationer kan ses ved at trykke på knappen "?".

Big Bet

• Et Big Bet-spil består af 5 sammenkædede spins af hjulene.
  • Yderligere fordele omfatter:
  • - Scatter-symboler er Wild og Vedvarende til slutningen af Big Bet-spins.
  • - Red Hot Ekstra Spin Bonus
  • Hvis spilleren har to Scatter-symboler på hjulet i slutningen af Big Bet-spins, kan denne bonus tildele et ekstra spin på hjulet, kun med Scatter-symboler.
  • Hvis der er præsenteret andre ekstra Scatter-symboler, så vil spilleren opnå Gratis spins.
  • - Chancekort Bonus
  • I slutningen af Gratis spins, vil Chancekort Bonus'en give en af disse tre muligheder:
  • En kontantpræmie.
  • Ekstra Gratis spins.
  • Spillet er slut.
  • - Hjuludvidelser
  • En husudvidelse udvider hjulene med en række.
  • En hoteludvidelse udvider hjulene med to rækker.
  • Yderligere informationer kan ses ved at trykke på knappen "?".
  • Vælg din indsats –
  • Justér din INDSATS med knapperne "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen af din samlede indsats.
  • Tryk på SPIN-knappen for at starte spillet.

Gevinstrækker

• Spillet indeholder 10 gevinstrækker.
  • Alle rækkers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel.
  • Disse kan ses ved at trykke på knappen "?".

Seneste opdatering: 19-02-2019