Pine of Plinko

Introduktion

Pine of Plinko er en spillemaskine med 5 hjul, 3 rækker og 10 gevinstlinjer, som indeholder Scatter-boost og en Plinko Bonus.

Det gennemsnitlige teoretiske spillerafkast (RTP) er 96.48 %.

Det teoretiske spillerafkast med Scatter-boost er 96.78%.

Dette spil har en maksimale gevinst på 10000x indsatsen i spillerunden.

Resultat vurdering

En gevinstlinje består i at matche fortløbende symboler på en gevinstlinje, fra yderst til venstre mod højre. Det er kun den højeste gevinst pr. gevinstlinje der udbetales.

Vindende kombinationer vises i Udbetalingstabellen, og afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

Funktioner

Plinko Bonus

Tre eller flere synlige Scattere vil udløse Plinko Bonussen.

Antallet af startende Drops i Plinko Bonussen, er summen af antallet af Scattere.

Når der trykkes på Drop-knappen, vil en Plinko-kugle falde ned.

Når en kugle falder ned i et af de 15 huller i bunden, vil den relaterede multiplikator for indsatsen blive tildelt.

Måleren øverst bestemmer det nuværende trin, som bestemmer hvor mange kugler der falder ned hver gang der trykkes på knappen.

Måleren fyldes, når kuglerne rammer stødelementerne i midten.Når måleren er fyldt helt op, får spilleren adgang til næste trin.

Når alle Drop i det nuværende trin er pugt, vil det næste tildelte trin blive startet, og der tildeles 10 Drops.Når det næste trin ikke tildeles, og der ikke er flere drops tilbage, vil Plinko Bonussen slutte.

Sådan Spiller Du

Spilknap

Tryk på Spil-Knappen for at starte spillet på nuværende indsatsniveau. Tryk på Spilknappen under et spil for omgående at vise resultatet (når det er relevant).

Indsats

Tryk på pilene for at øge eller reducere indsatsen. Tryk på fanen for at åbne Indsatsvælger.

Vælg din indsats ved at rulle på listen over tilgængelige indsatser, indtil den ønskede indsats er fremhævet.

Tryk uden for Indsatsvælgeren for at lukke den.

Auto Spil

Tryk på Auto Spil-knappen for at åbne Auto Spil-menuen.

Vælg antallet af spil du ønsker at spille, og tryk på Spil-knappen for at starte.

Tryk på Stop Auto Spil-knappen under et spil, for at annullere Auto Spil.

Menuknap

Tryk på Menu-knappen for at åbne Menuen.

Scatter-Boost

Når Scatter Boost er aktiveret, vil der være flere Scatter på hjulene.

Prisen for at få Scatter Boost aktiveret er 75 % af den aktuelle indsats.

Yderligere oplysninger

Spil der ikke er afsluttet, vil automatisk blive færdigspillet efter 2 dage.

Alle gevinster som opstår i forbindelse med en automatisk færdigspilning, vil blive udbetalt til spillerens konto.Hvis et spil ikke kan færdigspilles, vil indsatsen blive tilbagebetalt til spilleren.

Den engelske version af spillereglerne har forrang.Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

Fejl ugyldiggør alle udbetalinger.1

Seneste opdatering: 29-05-2023