Alice And The Mad Tea Party

Basisspil

• WILD
  • FEATURE
  • WILD er wild for alle symboler undtagen FEATURE.
  • WILD forekommer kun på hjul 2-5.
  • FEATURE forekommer kun på hjul 1, 3 og 5.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.
  • Kun højeste gevinst udbetalt pr. vinderkombination.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.

Super Mad Respin Feature beskrivelse

• WILD
  • LOGO
  • LOGO + SPIN
  • LOGO + END
  • SPIN
  • END
  • 3 LOGO-symboler, der fremkommer på hjul 1, tildeler Super Mad Respin Feature.
  • Vælg en tekande over hjulene. Tekander afslører en af følgende:
  • LOGO + SPIN tildeler op til 3 LOGO-symboler, der låser sig fast på tilfældige hjulpositioner, der ikke allerede har LOGO, og der følger endnu et drej på hjul 2-5.
  • LOGO + END tildeler op til 3 LOGO-symboler, der låser sig fast på tilfældige hjulpositioner, der ikke allerede har LOGO, og afslutningen af Super Mad Respin Feature.
  • SPIN drejer hjul 2-5 igen.
  • END afslutter Super Mad Respin Feature.
  • Et hvilken som helst WILD forvandles til LOGO og alle LOGO fastholdes under Super Mad Respin Feature.
  • Et hvilket som helst LOGO, der lander på hjul 2-5 i det drej, der udløste Super Mad Respins, fastholdes i løbet af hele funktionen.
  • Udbetalinger gøres kun op ved afslutningen af funktionen.
  • Enhver enkelt Super Mad Respin Feature kan dreje igen maksimalt 7 gange.

Mad Tea Party Free Spin Feature beskrivelse

• FEATURE
  • SPADE
  • CLUB
  • DIAMOND
  • HEART
  • 2X
  • 2X + PICK AGAIN
  • 3X
  • RESPIN
  • 3 spredte FEATURE-symboler på hjul 1, 3 og 5 udløser Mad Tea Party Free Spin Feature.
  • 6 gratis spil tildeles.
  • Vælg en tekande over hjulene før hvert drej. Tekander kan afsløre multiplikatorer eller gøre SPADE, CLUB, DIAMOND eller HEART til wild for alle symboler, undtagen FEATURE, eller tildele Super Mad Respin Feature.
  • De tildelte multiplikatorer under gratis spil-funktionen er 2X, 2X + PICK AGAIN og 3X.
  • En tekande, der afslører RESPIN, udløser Super Mad Respin Feature på det drej.
  • Enhver enkelt Super Mad Respin Feature kan dreje igen maksimalt 7 gange.
  • I løbet af gratis spil tilføjer 3 spredte FEATURE-symboler ekstra gratis spil til antallet af resterende gratis spil.
  • Tilfældig Alice-funktion kan ikke genudløses under Mad Tea Party Free Spin Feature.
  • Under gratis spin vil indsatsen pr. linje og de aktive udbetalingslinjer forblive det samme som i det spin, der udløste featuren.

Alice Feature beskrivelse.

• FEATURE
  • WILD REEL
  • Alice kan fremkomme under ethvert drej, der ikke tildeler en anden funktion.
  • Alice vil forvandle 1 til 5 af hjulene til WILD REEL.
  • WILD REEL er wild for alle symboler undtagen FEATURE.
  • Linjegevinster gøres op efter funktionen. Kun én funktion kan tildeles i løbet af samme drej.
  • FEATURE forekommer kun på hjul 1, 3 og 5.

Cheshire Cat Feature beskrivelse

• FEATURE
  • CAT WILD
  • Cheshire Cat kan fremkomme under ethvert drej, der ikke tildeler en anden funktion.
  • Cheshire Cat vil forvandle 1 til 10 hjulpositioner til CAT WILD.
  • CAT WILD er wild for alle symboler undtagen FEATURE.
  • Linjegevinster gøres op efter funktionen.
  • Kun én funktion kan tildeles i løbet af samme drej.
  • FEATURE forekommer kun på hjul 1, 3 og 5.

Queen Feature beskrivelse

• FEATURE
  • SPADE
  • CLUB
  • DIAMOND
  • HEART
  • QUEEN WILD
  • Queen kan fremkomme under ethvert drej, der ikke tildeler en anden funktion.
  • Vælg et kort for at afsløre SPADE, CLUB, DIAMOND eller HEART og en pengepræmie på 50x eller 250x linjeindsatsen.
  • Der hvor det valgte symbol fremkommer på hjulene, erstattes symbolet med QUEEN WILD.
  • QUEEN WILD er wild for alle symboler undtagen FEATURE.
  • Pengepræmier, der fremkommer under Queen Feature, er allerede blevet ganget med den samlede linjeindsats.
  • Kun én funktion kan tildeles i løbet af samme drej.
  • FEATURE forekommer kun på hjul 1, 3 og 5.

Caterpillar Feature beskrivelse

• Caterpillar kan fremkomme under ethvert drej, der ikke tildeler en anden funktion.
  • Caterpillar tildeler en multiplikator på 2x-10x eller 15x.
  • Kun én funktion kan tildeles i løbet af samme drej.

Mad Hatter Feature beskrivelse

• TEACUP
  • MUFFIN
  • DIAMOND
  • WHITE RABBIT
  • Mad Hatter kan fremkomme under ethvert drej, der ikke tildeler en anden funktion.
  • Vælg en TEACUP, der fremkommer over hjulene, for at afsløre MUFFIN, DIAMOND eller WHITE RABBIT.
  • Akkumulerede MUFFIN forøger MUFFIN-multiplikatoren til 3x, 5x eller 10x.
  • MUFFIN-multiplikatorer gælder kun for kontantgevinster tildelt i Mad Hatter Feature.
  • DIAMOND tildeler 1x eller 2x den samlede linjeindsats og afslutter funktionen.
  • WHITE RABBIT tildeler 10x den samlede linjeindsats og afslutter funktionen.
  • Pengepræmier, der fremkommer under Mad Hatter Feature, er allerede blevet ganget med den samlede indsats.
  • Kun én funktion kan tildeles i løbet af samme drej.

Udbetalingslinjer

• Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje; derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke disponible.
  • Den samlede indsats er antallet af linjer ganget med kontantindsatsen for hver linje samt funktionsindsatsen.
  • Funktionsindsatsen er en ekstra tvungen indsats på 20 gange indsatsbeløbet per linje.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.