Raven's Eye

Spilleregler

Bemærkning til spilleregler for Raven's Eye: Videospillemaskinen Raven's Eye kaldes Raven's Eye, spillet eller blot spil.

1. Raven's Eye er en 4x5 videospillemaskine, 30 faste gevinstlinjer og et bonusspil med en Mystery Collect-funktion. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96,1%.

2. En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.

3. Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.

4. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.

5. Alle gevinster på spillelinjer under en spillerunde tilføjes og vises ved afslutning af spillerunden.

6. Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.

7. Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales i kombinationer angivet i gevinsttabellen.

8. Wild-symbolerne erstatter et hvilket som helst symbol, undtagen scatter-symbolet.

9. Raven Mystery-symbolet er et mystery-symbol, som erstattes af en anden symboltype. I grundspillet udløser Ravens Mystery-symboler, der lander på 3 eller flere hjul bonusspillet. Antallet af

gratis spil, der tildeles, afhænger af antallet af Mystery Raven-symboler, der lander på hjulene.

10. I bonusspillet indsamles Ravnekugler til at fylde symbolmålerne. Når en måler er fyldt, forvandles symbolet til et mystery- symbol og forbliver sådan i resten af bonusspillet, og spilleren tildeles 3

ekstra gratis spil. Når alle normale symboler er blevet omdannet til mystery-symboler

11. Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.

12. I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger blive annulleret.

Knap

Funktion

1

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.

Vis indstillinger for indsats.

Vis indstillinger for autospil.

Vis spilleregler.

Vis gevinsttabel.

Spring præsentation over.

Tænder og slukker for lyden.

Afslut spil.

Afslut aktuelle visning.

Vis oplysninger om spillerunde (i et separat vindue).

Slå vibration til/fra.

Start feature (fx gratis spil).

Start feature (fx gratis spil).

Stop autospil-session.

Ordbog

Big Win

Stor Gevinst

Bonus Game

Bonusspil

Bonus Epic Win

Epic-gevinst

Free Spins

Gratis spil

Loading

Indlæser

Mega Win

Mega gevinst

Total Win

Samlet gevinst

Ultra Win

Ultra-gevinst

Seneste opdatering: 18-06-2019