Bison Bonanza

Trin 1:Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIL" for at starte spillet.
  3. RTP : 95.50%
    EXTRA BET RTP = 95.51%
    BONUS BUY RTP(Free spins) = 96.52 - 96.60%
    BONUS BUY RTP(Wheel) = 96.73%

Trin 2:Sådan spiller man

• Tryk på "SPIL" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis der fremkommer 8 eller flere matchende symboler på hjulene. Alle dine gevinster bliver fremhævet og fremkalder en eksplosion, så flere symboler strømmer ind.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.

Strømmende symboler

• Alle vindende symboler fremkalder en kædereaktion.
  • De vindende symboler bliver fjernet fra hjulene og erstattet med nye symboler, som falder ned ovenfra hjulene.
  • Strømmene fortsætter, indtil der ikke bliver dannet flere vindende symboler.

Bisonindsats (afhængig af operatørindstillinger)

• Den Ekstra Indsats kan aktiveres under grundspillet.
  • Når aktiveret, er der dobbelt så stor chance for at udløse en bonus.
  • Den Ekstra Indsats spilles mod en ekstra omkostning på 0,25x samlet indsats.

Gratis Spins

• 4 eller flere Bonus-symboler på hjulene tildeler Gratis Spins.
  • Under Gratis Spins aktiveres Multiplikator-symbolet.
  • Hvis der under Gratis Spins forekommer et Multiplikator-symbol på hjulene under en gevinststrøm, tildeler det en multiplikator fra x2-x500.
  • Når der ikke fremkommer flere vindende strømme, lægges værdierne for alle synlige multiplikator-symboler sammen og ganges med den samlede gevinst fra de vindende strømme.
  • Den samlede indsats, der udløste de Gratis Spins, anvendes under hele Gratis Spins-runden.
  • 3 eller flere synlige Bonus-scatter-symboler under Gratis Spins tildeler 5 ekstra Gratis Spins.
  • Når Gratis Spins er slut, vises den samlede gevinst for Gratis Spins. Alle gevinster krediteres til spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

Gratis Spins-valget

• Først i Gratis Spins får spilleren 4 valgmuligheder:
    • 12 Gratis Spins og et Multiplikator-symbol i intervallet x2 op til x100.
    • 8 Gratis Spins og et Multiplikator-symbol i intervallet x4 op til x200.
    • 5 Gratis Spins og et Multiplikator-symbol i intervallet x8 op til x500.
    • Hemmeligt valg: De tilgængelige Gratis Spins og Multiplikatorinterval blandes og vises i 6 paneler. Spilleren vælger et panel fra hver kategori. De viste værdier i hvert valgt panel bliver brugt til at starte Gratis Spins-runden.

Bonuskøb (afhænger af operatørindstillinger)

• Bonuskøb kan aktiveres under grundspillet
  • Når indsatsen aktiveres, kan spilleren vælge mellem 2 muligheder.
  • Køb Gratis Spins, dette tager straks spilleren med til Gratis Spins-valget.
  • Det koster x100 indsatsen at købe Gratis Spins.
  • Køb Bisonhjul, dette tager straks spilleren til Bisonhjulet, som kan tildele enhver kombination af de tilgængelige gratis spins og minimums-/maksimumsmultiplikatorer.
  • Det koster x248 indsatsen at købe Bisonhjulet.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spins; hvis du når den fastsatte Tabsgrænse; eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Seneste opdatering: 02-05-2022