Flip Royale

Om spillet

FLIP ROYALE er en videospillemaskine med 5 hjul, 3-høj og med 10 betalingslinjer. Den har en MØNTKAST-funktion og GRATIS SPIL.

Den teroretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) er 94.18%.

Sådan spiller du

Video slots er meget lette at spille på. Følg blot disse 3 trin:

Vælg din samlede indsats

Tryk på symbol-knappen DREJ

Se om du vandt i GEVINST-feltet

Læs teksten nedenfor, hvis du ønsker flere oplysninger om indstillinger, spilleregler og spilfunktioner.

Beskrivelse af spillets funktioner

Indsats

Den samlede indsats vises i feltet SAMLET INDSATS. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på feltet og vælge den samlede indsats, du ønsker.

Drej

Spillet starter, når der trykkes på symbol-knappen DREJ.

Mens hjulene spinner, kan du stoppe spillet hurtigt ved at trykke på skærmen (hvor det er tilgængeligt).

Gevinst

Enhver samlet gevinst i en spillerunde vises i feltet GEVINST.

Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration.

Spillelinjegevinster udbetaler i rækkefølge fra længst til venstre mod højre.

Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales.

De forskellige spillelinjegevinster vises på spillelinjerne under gevinstvisningen.

Under gratis spil vises kun den samlede gevinst for hver spillerunde, mens de samlede gevinster for alle gratis spil vises i feltet SAMLET GEVINST.

Gevinsttabel

Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i gevinsttabellen, som du kan få vist via knappen ’i’ på tastaturmenuen.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at spille et antal spillerunder automatisk.

Tryk på AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte Autospil.

De resterende antal spil vises, mens autospil er aktiveret.

Autospil stoppes ved at trykke på knappen STOP.

Avancerede Autospil-indstillinger (hvor tilgængelig)

De avancerede autospil-indstillinger giver spilleren mulighed for at indstille antallet af spil, den samlede tabsgrænse pr. session og grænsen for enkelt gevinst.

Autospil stopper, når en af de valgte grænser er overskredet.

Hurtigt spil (hvor tilgængelig)

Hurtigt spil-funktionen bruges til at forkorte spillerunden mest muligt.

Hurtigt spil startes via knappen på tastaturet.

PC version-indstillinger (hvor tilgængelig)

I indstillingspanelet nederst til venstre i spillet kan du vælge:

Lyd

Denne indstilling gør det muligt for dig at vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Benyt MELLEMRUM for at spille

Denne indstilling lader dig benytte mellemrumstasten på dit tastatur til at starte en spillerunde.

Vis velkomstbillede ved opstart

Her kan du vælge at slå velkomstskærmbilledet til eller fra.

Indstillinger for mobilversion

Spillerstyring

HJEM-symbolet går tilbage til mobilspillets lobby.

Du kan åbne SPILSTYRING ved at trykke på ikonet SPILSTYRING.

Spilstyring

Åbn SPILSTYRING for at ændre værdien for SAMLET INDSATS og for at få adgang til indstillingerne for AUTOSPIL.

På sidepanelet kan du få adgang til KLIENTINDSTILLINGER ved at trykke på ikonet INDSTILLINGER.

Under INDSTILLINGER > LYD kan du vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Under INDSTILLINGER > EKSTRA SPIL åbnes spillets spilhistorik.

Ikonet GEVINSTTABEL giver adgang til spillets GEVINSTTABEL.

’?’ Åbner SPILLEREGLER.

Særlige symboler

MØNTSYMBOLER

I tillæg til alle gevinster på betalingslinjer kan de fire MØNTSYMBOLER også udløse MØNTKAST-funktionen. Hvis alle tre positioner på et hvilket som helst hjul er det samme MØNTSYMBOL, udløses MØNTKAST-funktionen.

WILD

WILD erstatter alle symboler undtagen BONUS SPREDER.

BONUS SPREDER

3 eller flere BONUS SPREDER-symboler hvor som helst i spilleområdet udløser GRATIS SPIL-funktionen.

Særlige spilfunktioner

MØNTKAST

MØNTKAST-funktionen udløses, når et eller flere hjul har alle tre positioner fyldt med det samme MØNT-symbol. Når det sker, genererer hvert af de tre MØNT-symboler et ekstra MØNT-symbol af samme værdi, der bliver placeret vilkårligt i spilleområdet. Hvis flere MØNT-symboler udlåser funktionen i det samme spin, er de genererede symboler WILD. Hvis yderligere hjul bliver fyldt med det samme MØNT-symbol, eller WILD, under funktionen, genererer disse symboler ekstra symboler.

Alle gevinster i spilleområdet udbetales både før og efter MØNTKAST-funktionen.

GRATIS SPIL

3, 4 eller 5 BONUS SPREDER-symboler, der lander i spilleområdet, tildeler spilleren henholdsvis 6, 10 eller 20 GRATIS SPIL. I GRATIS SPIL forekommer MØNTKAST-funktionen garanteret i hvert spin.

Regler

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikke-gennemførte spil gennemføres automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster fra en automatisk gennemførelse indbetales på spillerens konto.

Seneste opdatering: 15-06-2022