Wheel of Fortune Power Wedges

Oplev kraften bag spændende spins som aldrig før i Wheel of Fortune Power Wedges! Nyd MultiWay Xtra-gameplay og fantastiske bonusfunktioner, der øger dine gevinstmuligheder med 2 til 6 ekstra pile!

Sådan satser du

Wheel of Fortune Power Wedges har 40 gevinstlinjer plus 1.024 måder at vinde på.

Indsatskonfigurationsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne Indsatskonfigurationsmenuen.

40 LINJER + FUNKTIONER

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med. Indsatser er fastsat til 40 linjer plus 1.024 måder.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (–) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk på OK for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Spin

Tryk på den cirkulære pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins med det aktuelle antal linjer og 1.024 måder ved den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er tilgængeligt: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, skal du trykke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det specificerede antal spins, indtil der trykkes på STOP, en bonus udløses, saldoen er utilstrækkelig til at spinne, eller enhver aktiveret gevinst-/tabsgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

MultiWay Xtra-Funktion

Med MultiWay Xtra-funktionen er der 1.024 måder at vinde på i hvert spin. MultiWay Xtra-gevinster udbetaler for matchende symboler på enhver position i tilstødende kolonner startende fra kolonnen længst til venstre. Hvis der er mere end 1 matchende symbol i samme kolonne, ganges gevinsten. Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Scatter- og Bonus-symboler. Kun den højest betalende MultiWay Xtra-gevinst for hvert symbol udbetales per spin.

Eksempel på en MultiWay Xtra-udbetaling:

Følgende diagram viser et eksempel på et hjulresultat ved hjælp af Konge-symbolet. Fordi der er mindst 1 Konge- eller Wild-symbol i hver af de første 4 kolonner, har spilleren vundet 4 Konge MultiWay Xtra-gevinsten, som udbetaler 5 mønter per måde.

Udbetalingseksempel: 1 x 2 x 3 x 1 Konge-symboler = 6 vindende måder:

Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

Kolonne 4

Kolonne 5

Wild

Konge

Konge

Wild

Wild

Wild

Wild

1 Konge

2 Konger

3 Konger

1 Konge

Sådan bestemmes udbetalingen for denne kombination:

1. Tæl antallet af Konger og Wild-symboler i hver kolonne.
  2. Beregn det samlede antal gevinstmåder (1 x 2 x 3 x 1 = 6).
  3. Gang antallet af måder med 4 Konge symbol-gevinster (6 x 5 = 30). Gevinsten er 30 mønter.

Det reelt vundne pengebeløb er baseret på møntværdien.

Symboludskiftningsfunktion

Hvert hjul inkluderer store stabler af det samme symbol. Før hvert spin vælges et tilfældigt symbol til at fylde alle hjulstabler.

I grundspillet kan ethvert symbol forekomme i en hvilken som helst stabel, bortset fra Wild-, Hjulbonus- og Gratis Spil-symboler. Kolonne 3 indeholder symboler, som kun forvandles til Hjulbonus- eller Gratis Spil-symboler.

Under Gratis Spil-bonussen kan ethvert symbol forekomme i en hvilken som helst stabel, bortset fra Wild- og Gratis Spil-symboler.

Hjulbonus

Hjulbonussen udløses, når 2 eller flere Hjulbonus-symboler vises hvor som helst i kolonne 3. 3 eller 4 Hjulbonus-symboler udløser Hjulbonussen og udbetaler en scatter-gevinst på henholdsvis 7x eller 10x den samlede indsats. Hjulbonussen tildeler 1 spin på det Store Hjul. Når det Store Hjul stopper, vindes den gevinst, som den aktive hjulpil peger på. Hvis en aktiv hjulpil viser en præmieværdi, tildeles denne præmieværdi ganget med møntværdien fra det udløsende spil, og Hjulbonussen slutter. Hvis den aktive hjulpil peger på et Frenzy-felt, bliver Pointer Frenzy-funktionen udløst. Hvis en aktiv hjulpil peger på et Jackpotbonus-felt, bliver den samlede bonusgevinst tildelt, Hjulbonussen slutter, og Jackpotbonussen starter.

Pointer Frenzy-funktion

Pointer Frenzy-funktionen aktiveres, når en aktiv hjulpil peger på et Frenzy-felt under Hjulbonussen. Når der peges på et Frenzy-felt, bliver der aktiveret 2 til 6 ekstra hjulpile. De gevinster, som alle de aktive hjulpile peger på, plus den samlede bonusgevinst tildeles, og Hjulbonussen slutter.

Jackpotbonus

Jackpotbonussen aktiveres, når en aktiv hjulpil peger på et Jackpotbonus-felt under Hjulbonussen. Når der peges på et Jackpotbonus-felt, tildeles spilleren 1 spin på Jackpothjulet. Når hjulet stopper, ganges den præmieværdi, som den aktive pil på Jackpothjulet peger på, med møntværdien og tildeles, hvorefter Jackpotbonussen slutter.

Jackpotbonussen udbetales ud over enhver gevinst i Hjulbonussen.

Gratis Spil-bonus

2 eller flere spredte Gratis Spil-symboler i kolonne 3 udløser Gratis Spil-bonussen. 2, 3 eller 4 Gratis Spil-symboler i kolonne 3 tildeler henholdsvis 7, 10 eller 20 gratis spil.

Gratis spil spilles automatisk med samme møntværdi og med de samme linjer og måder som i grundspillet. Bonussen slutter, når der er 0 gratis spil tilbage, eller når der er blevet spillet 130 gratis spil. Der anvendes forskellige hjul under gratis spil. Hjulbonussen er ikke tilgængelig under Gratis Spil-bonussen.

Først i hvert gratis spil bliver symbolstablerne på hjulet forvandlet til 1 af symbolerne fra symbolsættet. Alle stablede symbolpositioner på alle hjul forvandles til det samme symbol.

Indstillinger

Lyd

• Slå spillyde on eller off.

Lydeffekter

• Slå lydeffekter on eller off.

Musik

• Slå musik on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende med hjulet længst til venstre.

Kun den største gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

MultiWay Xtra-gevinster udbetaler for matchende symboler på enhver position i tilstødende kolonner.

Samme symbol i samme kolonne ganger gevinsten.

MultiWay Xtra-gevinster udbetaler fra venstre mod højre.

Kun den højest betalende MultiWay Xtra-gevinst for hvert symbol udbetales per spin.

Sammenfaldende MultiWay Xtra-gevinster fra forskellige symboler tilføjes.

MultiWay Xtra-gevinster ganges med møntværdien.

Kun den største scatter-gevinst udbetales. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og MultiWay Xtra-gevinster føjes til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og MultiWay Xtra-gevinster føjes til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symbolet forekommer kun på hjul 2, 3, 4 og 5.

Wild-symbolet er wild og erstatter alle symboler, undtagen Gratis Spil- og Hjulbonus-symboler, i grundspillet og under Gratis Spil-bonussen.

Gratis Spil-bonus-symbolet forekommer kun på hjul 3 i grundspillet og under Gratis Spil-bonussen.

Hjulbonus-symbolet forekommer kun på hjul 3 i grundspillet.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion inkluderer resultaterne af bonussen samt det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen nås under bonussen, afsluttes bonussen øjeblikkeligt, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

For dette spil er den langsigtede, teoretisk forventede tilbagebetaling 93.99%.

Seneste opdatering: 26-10-2022