Tomb of the King

SPILLEREGLER

Tomb of the King er et 5-hjulet video-slot i 3 rækker. Spillet spilles med 10 væddemålslinjer (faste), som ligger fra venstre mod højre.

Bog-symbolet fungerer som både et jokersymbol og et scattersymbol. Som jokersymbol kan Bogen gælde for ethvert andet symbol på hjulene for at hjælpe med at danne gevinstkombinationer.

Som scattersymbol resulterer tre eller flere Bøger, der vises i enhver position på ethvert af hjulene, i en gevinst. Derudover tildeles yderligere 10 gratis spil. På ethvert gratis spin vil tre spredte Bøger forlænge gratis spinsekvensen med yderligere 10 gratis spins!

Før en gratis spinsekvens begynder, bliver et almindeligt symbol tilfældigt valgt til at fungere som et særligt ekspanderende symbol under hele gratis spinsekvensen. Efter at gevinsterne for almindelige vinderkombinationer er blevet anerkendt, vil det særlige symbol kunne ekspandere til at omfatte alle tre positioner på dets hjul. Det særlige symbol vil kun ekspandere, når der kan gives ekstra gevinster langs betalingslinjer for vinderkombinationer. Ekspanderede symboler behøver ikke at forekomme ved siden af hinanden for at resultere i en vinderkombination.

Spillet inkluderer også en valgfri gamble-runde, der giver mulighed for at multiplicere den samlede gevinst på ethvert spil i hovedspillet ved at gætte kuløren eller farven på et skjult kort. Gamble-runden kan spilles op til fem gange i træk.

Alle gevinster ganget med indsatsen pr. linje bortset fra SCATTER-symboler. Alle gevinster udbetales fra venstre til højre, undtagen SCATTER-symboler som udbetaler hvor som helst. Kun højeste gevinst pr. linje udbetales.

AUTOSPIL

Autospil spiller automatisk i et antal spilrunder, og kan vælges i menuen SPILMULIGHEDER. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil. Super Turbo aktiverer et endnu hurtigere spil. Men husk, at Autospil, Turbo- og Super Turbo-funktionerne ikke er tilgængelige i alle områder.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb.

SÅDAN SPILLER DU

Vælg væddemål
Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde
Tryk på indstillingsmenuen for Spin for at tilpasse din spin-oplevelse
Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud
Tryk på menuknappen for at gå til spilindstillinger
Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet

RETUR TIL SPILLER

Den samlede, teoretiske retur-til-spiller er 96.5 %.

SPILINDSTILLINGER

Spillyde - Slår lyde til eller fra.
Gevinsttabel - Find ud af hvor meget hvert symbol giver, forklaringer på spilfunktioner og information og spilrækker.
Spilregler - Åbner spillets regler.
AUTOSPIL

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.