Happy Halloween

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Happy Halloween er et videoslotspil med et tema, der afspejler den uhyggelige efterårsferie, som fejres i mange lande over hele verden. Spillet har 5 hjul, som ofte besøges af gravrøvere, mumier og monstrøst lækkert slik! Der kan aktiveres op til 50 linjer med en indsats på op til 5 mønter af en valgt møntenhed pr. linje. Linjerne er nummererede og aktiveres altid i numerisk rækkefølge (1, 2, 3 osv.).

Spillet inkluderer et joker-symbol (græskarhovedet), der fremkommer på 2.-5. hjul. Dette joker-symbol kan hjælpe med at danne vinderkombinationer ved at erstatte alle andre symboler, undtagen scatter-symbolet (heksen).

Tre spredte heksesymboler, der forekommer hvor som helst på 1.-3. hjul, vil udløse en gevinst på fire gange den samlede indsats plus en serie på 10 gratisspil. For hvert gratisspil tilføjes to nye joker-symboler på 2.-5. hjul. De nytilføjede joker-symboler stables ovenpå eksisterende joker-symboler for at forlænge stakken af jokere på hvert hjul og øge chancerne for at danne vinderkombinationer. Der kan udløses 10 ekstra gratisspil under alle gratisspil, hvilket giver spilleren chancen for at vinde i alt 20 gratisspil i træk med konstant voksende stakke af joker-symboler for en samlet, mulig gevinst på 1.000.000 mønter!

Symbolet med høj udbetaling, der viser det lanternesvingende spøgelse, vises altid i en stak på fire symboler i hovedspillet samt i gratisspil. Når der udløses gratisspil, vil der vises et tilfældigt udvalgt, ekstra symbol med høj udbetaling i stakke på fire under hele serien.

Spillet inkluderer også en valgfri gamble-runde, der giver mulighed for at multiplicere den samlede gevinst på ethvert spil i hovedspillet ved at gætte kuløren på et skjult kort. Gamble-runden kan spilles op til fem gange i træk for en samlet gevinst på op til 2.500 mønter.

Med sine mange overraskende belønninger reflekterer dette slotspil den ægte Halloween-ånd!

Den forventede tilbagebetalingsprocent på lang sigt er 96.50%.

I vinduet INDSTILLINGER kan du specificere det antal linjer, du ønsker at have aktiv pr. runde, det antal mønter, du ønsker at satse pr. aktive linje, og den møntværdi, du ønsker at bruge. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, vil de viste symboler afgøre din præmie i henhold til betalingstabellen.

Handlinger

 • Ændre indsats- I Indstillinger kan du ændre det antal linjer, som du ønsker at have aktive pr. runde, det antal mønter du vil satse pr. linje, og den ønskede møntværdi. Klik på INDSTILLINGER-knappen eller klik inden for et felt der viser linjer, mønter eller møntværdi.
 • Aktivér yderligere linjer- Øg antal linjer per spil ved at klikke på +.
 • Deaktivér linjer- Sænk antal linjer per spil ved at klikke på -.
 • Øg antal mønter/linje- Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.
 • Sænk antal mønter/linje- Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.
 • Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
 • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
 • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
 • Autospil- Klik på AUTOSPIL-knappen for at aktivere/deaktivere autospilfunktionen. Under autospil startes en række af runde ri træk automatisk med dine aktuelle indsatsindstillinger (f.eks. antal linjer, antal mønter/linje og møntværdien). Autospil deaktiveres automatisk, afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
 • Spil med maks. indsats- Satser det maksimale antal mønter per linje (i henhold til spillereglerne og din aktuelle saldo).
 • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
 • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 10-05-2017