Det Danske Køkken

Kort om spillet:

Det Danske Køkken er en spilleautomat med 5 valser og 243
måder at vinde på.
Indsamler du 3 eller flere Bonus Kage-symboler, vinder du adgang til et (eller flere) af spillets bonusspil, som omfatter:

• Flip Pandekagen - Grib pandekagen i luften og kravl op af præmiestien.
  • Det Gyldne Bestik - 5 freespins hvor multiplikatoren forøges hver gang guldbestik-symbolet lander på valserne.
  • Den Fedtede Flæskesteg - Alle andre symboler end flæskestegen fjernes fra valserne, og spillet fortsætter så længe du lander mindst ét nyt flæskestegs-symbol pr. spin.
  • De Vilde Valser - Mindst én af valserne bliver gjort wild på hver af de 3 freespins

Er du heldig at ramme fem Bonus Kage-symboler, udløser du alle fire bonusrunder.

Sådan spiller du:

• Juster ‘INDSATS’: Når en spiller åbner Det Danske Køkken første gang, er spillets standardindsats valgt. Det er muligt at justere indsatsen ved at klikke på knapperne med ’+’ og ’-’ på hver side af indsats-feltet. Ved at klikke på Indsats-ikonet, åbnes en dialog-box, hvor det ligeledes er muligt at vælge den ønskede indsats.
  • Gentag indsats/ændre indsats: Som udgangspunkt vil et spils indsats være identisk med indsatsen fra det forudgående spil. Klik blot på ‘SPIL’ for at gentage indsatsen.
  • Spil: På desktop forefindes SPIL-knappen i højre side af skærmen. På mobil er SPIL-knappen i bunden af skærmen ved spil i såkaldt ‘portrait’-tilstand, og i højre side af skærmen ved spil I såkaldt ‘landscape’-tilstand.
  • Gevinstoversigt: Spillets gevinstoversigt kan findes ved at klikke på menu-ikonet og vælge gevinstoversigten. Du kan komme tilbage til spillet ved at lukke gevinstoversigten igen.
  • Lyd: Spillets lyd kan aktiveres eller deaktiveres ved at klikke på lyd-ikonet.
  • Saldo: Saldo er et udtryk for din øjeblikkelige beholdning på din spillekonto. Du kan altid se din nuværende saldo i bunden af skærmen.
  • 'Autospin': Ved at benytte ‘Autospin’ kan du sætte en serie af spil i gang.
  • Påbegyndt autospins ved at klikke på ‘Autospin’, og vælg det antal spil, du ønsker at igangsætte.
  • Klik på ‘Stop’-knappen for at afbryde ‘Autospin’.
  • 'Autospin' kan ikke benyttes i ’Spil for sjov’.

Navigation på mobil:

• Tryk på menu-ikonet for at kunne tilgå Gevinstoversigt og Spilleregler (‘i’-ikonet).
  • Du kan komme tilbage til spillet ved at trykke på menu-ikonet igen.

Hovedspillet:

• Det Danske Køkken er en spilleautomat med fem valser og 243 måder at vinde på.
  • Gevinstgivende kombinationer starter fra første valse (længst til venstre) og går mod højre.
  • Et spil igangsættes ved at vælge en indsats og derefter klikke på knappen ”SPIL”.
  • Indsatsen kan ændres ved hjælp af ‘+’ og ‘-’ knapperne.
  • Alle gevinster i gevinstoversigten er afhængige af den valgte indsats.
  • Gevinster udbetales jævnført Gevinstoversigten.
  • Der er fire forskellige bonusspil, der kan udløses ved at tre eller flere BONUS-symboler lander på valserne samtidig.
  • Wild-symboler kan erstatte alle andre symboler i hovedspillet og i bonusspillet Det Gyldne Bestik, De Vilde Valser, undtagen BONUS-symboler.
  • Big Gevinst/ Super Big Gevinst og tæl op animationer kan springes over ved at klikke hvor som helst på spilskærmen.
  • Spillets maksimale gevinst er begrænset til 1.250.000 kroner pr. spilrunde. Skulle denne grænse rammes under et bonusspil, afsluttes spilrunden øjeblikkeligt.
  • Spilhistorikken kan tilgås ved at du logger ind på din konto på en pc, åbner dette spil og vælger “Spilhistorik” fra spillets menu.
  • Spillets teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96,00%.
  • Sammenfaldende gevinster forskellige way-gevinster tilføjes til saldoen.
  • Ved systemfejl annulleres det/de pågældende spil, og alle indsatser/gevinster for spillet tilbageføres.
  • Kun den bedst betalende kombination på hver gevinstlinje vil blive udbetalt.
  • Alle bonusspil afvikles på samme indsatsniveau, som det spil der udløser dem.
  • Gevinstoversigten er dynamisk, og således altid tilpasset den på det givne tidspunkt valgte indsats.
  • Dette spil tilbyder indsatsniveauer mellem 1,00 kr. og 100 kr.

Bonusspil:

• Der udløses et bonusspil når mindst tre BONUS-symboler lander hvor som helst på valserne.
  • 3x BONUS-symboler udløser ét tilfældigt bonusspil.
  • 4x BONUS-symboler udløser to tilfældige bonusspil.
  • 5x BONUS-symboler udløser alle fire bonusspil.
  • Kokken afgør hvilke(t) bonusspil, der tildeles.

Flip Pandekagen:

•  Kokken flipper pandekagen i luften.
  • Hver gang det lykkes at gribe pandekagen, kravler spilleren 1 trin op af præmiestigen.
  • Præmiestigen har følgende trin: 5x indsats, 10x indsats, 25x indsats, 50x indsats, 100x indsats, 250x indsats, 500x indsats, 1.000x indsats.
  • Kokken har tre forsøg til at lykkes med at gribe pandekagen.
  • Hvis det lykkes at gribe pandekagen, bliver ét liv genopfyldt.
  • Det er ikke muligt at have mere end 3 liv optjent på samme tid.
  • Bonusspillet afsluttes når der ikke er flere liv tilbage (eller hovedpræmien er vundet).
  • Den vundne multiplikator ganges med det indsatsniveau, spilleren udløste bonusspillet på.

De Vilde Valser:

• De Vilde Valser-spillet består af i alt tre freespins.
  • Før hvert freespin vil der tilfældigt fremkomme stablede wild-symboler på mellem én og fem valser.

Den Fedtede Flæskesteg:

• Den Fedtede Flæskesteg-spillet består af ét freespin.
  • Alle symboler undtagen flæskestegs-symbolet fjernes fra valserne.
  • Alle flæskestegs-symboler låses fast på valserne og der udbetales en eventuel gevinst.
  • Hvert spin hvor der lander mindst ét flæskestegs-symbol, udløser et genspin.
  • Bonusspillet slutter, når et spin ikke resulterer i yderligere flæskestegs-symboler.

Det Gyldne Bestik:

• Det Gyldne Bestik-spillet udløser fem freespins.
  • Guldbestik-symbolet kan fremkomme på alle valser.
  • Hver gang et guldbestik-symbolet lander på en valse, så stiger multiplikatoren og yderligere 2 freespins tildeles.
  • Multiplikatoren starter på 1. Når guldbestik-symbolet rammes, stiger multiplikatoren til 2, anden gang til 3, dernæst 4 og til sidst 5.
  • Gevinsten i et givent spin findes ved at gange gevinsten med den aktuelle multiplikator.
  • Der kan udløses 15 freespins og maksimalt opnås en 5x multiplikator.
  • Bonusspillet slutter, når der ikke er flere tilbageværende freespins.

Spillets brugerflade:

• Klik på Spilleregler for at se spillets fulde regler.
  • Klik på Spilhistorik for at se resultatet af tidligere spilrunder.
  • Klik på For penge/For sjov for at skifte mellem spil for penge og for sjov.
  • Klik på knappen ‘Indbetal’ for at indsætte penge på din Blå Konto.
  • Spilhistorik forefindes kun for spil om rigtige penge.

Tilbagebetalingsprocent:

• Spillets teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 96,00%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Mit spil blev afbrudt, hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen til spillet under en almindelig spilrunde, vil softwaren automatisk afvikle spillet. Du kan finde spilrundens resultat ved at klikke på ‘Spilhistorik’ efter du har genåbnet spillet.
  • Hvis du mister forbindelsen til spillet under en bonusrunde, vil bonusrunden blive genoptaget når du genåbner spillet.

2. Hvad skal jeg gøre, hvis min saldo er for lav til at foretage et spil?

• Klik på ‘Indbetal’ I bunden af skærmen, og foretag en indbetaling.

3. Hvis du oplever yderligere problemer, er du altid velkommen til at kontakte Danske Spils kundeservice på kontakt@danskespil.dk