Sword of Shoguns

Spilleregler(21.4.2023)

Bemærk: Sword of Shoguns computerspil emaskinen omtales som Sword of Shoguns, spil et el er spil.

• Sword of Shoguns er en computerspil emaskine med 6 hjul og 5.040 betalende kombinationer. Spil et byder på vilkårlige hjulhøjder, bonusspil med gratis spins, genudløsere og udvidende symboler. Den teoretiske tilbagebetaling til spil er er 96,15%.
  • En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spil et med det valgte indsatsniveau.
  • Autospil spil er automatisk spil et i det antal runder, som blev valgt på autospilsiden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.
  • Al e spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabel en.
  • Al e gevinster præsenteres og udbetales i den valgte valuta.
  • Kun den længste gevinst for hver betalende kombination udbetales set i rækkefølge fra venstre mod højre og i kombinationer i henhold til gevinsttabel en.
  • Spil et har vilkårlige hjulhøjder på 2, 3, 4, 5, 6 og 7 symboler, som optræder i vilkårlig rækkefølge ved hvert spin. Antal et af betalende kombinationer er 5.040.
  • Sværdsymbolet fungerer både som et Scatter- og et wild-symbol, der erstatter al e symboler i grundspil et og bonusspil et med undtagelse af udvidende symbol-gevinster i bonusspil et.
  • 3 sværdsymboler, som lander på hjulene, udløser bonusspil et og tildeler et vilkårligt antal gratis spins (5, 7, 8, 9, 10 el er 12). Hvis det genudløses, tildeles (3, 4, 5, 6 el er 7) gratis spins. Derudover vælges et vilkårligt symbol (dog ikke sværdsymbolet), som forvandles til et udvidende symbol i resten af bonusspil et. Det valgte symbol vises i måleren under hjulene. Op til 4 udvidende symboler kan blive vundet under bonusspil et. Hjulhøjderne i det spil, som udløser bonusspil et, vil udgøre konfigurationen af hjulet i bonusspil et.
  • De udvidende symboler bliver kun udvidet, hvis udvidelserne danner gevinster i henhold til gevinsttabel en. De udvidende symboler behøver ikke at optræde ved siden af hinanden for at kunne resultere i udvidede gevinster, og udvidelsen kan kun ske én gang pr. symbol på hvert enkelt hjul under et spin. Sværdsymbolet inkluderes aldrig i en udvidet gevinst.
  • I bonusspil et bliver sværdsymbolet fjernet fra hjulene, når al e 4 udvidende symboler er blevet aktiveret.
  • Bonusspil et gennemføres med det samme indsatsniveau som det spin, der udløste bonusspil et.
  • Ingen indsatser kan ændres under en spilrunde.
  • I tilfælde af fejl på spil et vil al e påvirkede indsatser og gevinster være ugyldige.
  • Al e gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens afslutning.
  • Den maksimale, samlede indsatsmultiplikator for én spilrunde er 25200. Hvis man når denne grænse, bliver spilrunden afsluttet, og der udbetales ingen yderligere gevinster. Ordinære præsentationer vil muligvis også blive sprunget over.
  • Køb af en funktion kan blive gennemført til en pris, som svarer til størrelsen af den aktuel e indsats ganget op. Et køb starter et spin med et slutresultat, der udløser bonusspil et. Den teoretiske udbetaling er 96,40%. Al e slutresultater af et funktionskøb udbetales i henhold til gevinsttabel en og i forhold til indsatsstørrelsen. Køb af funktion-funktionaliteten er muligvis ikke tilgængelig i al e lande.