Doctor Electro

SPILLEREGLER

Doctor Electro

Om spillet

Doctor Electro er en 5 tromle, 4 rækkers, 1024 linjer videospillemaskine indeholdende Hyper-Spins, Free-Spins og Bonus Cashpots.

Teoretisk udbetaling er angivet nedenfor: 96,23% Når hovedspillet er spillet,

Spilfunktioner

HYPER-SPINS I løbet af hovedspillet akkumulerer spillet EKSPANSION-symboler til en tæller for hver kolonne.Når 3 spredte EKSPANSION-symboler forekommer på et enkelt spin, iværksættes HYPER-SPINS-funktionen og spillet tildeler 5 HYPER-SPINS. I løbet af HYPER-SPINS, er hver hjulsøjle højde udvidet med basis på antallet af EKSPANSION-symboler som forekom for den kolonne i løbet af hovedspillet, som vist nedenfor:

1-2 EKSPANSION-symboler indsamlet: kolonnehøjde er 5, 3-6 EKSPANSION-symboler indsamlet: kolonnehøjde er 6, 7+ EKSPANSION-symboler indsamlet: kolonnehøjde er 7. Så snart 7 symboler er indsamlet i en kolonne, er ethvert EKSPANSION-symbol, som forekommer i hovedspillet i denne kolonne ikke tildelt indsamlingsmåleren for denne kolonne. Efter HYPER-SPINS-funktionen er tælleren for EKSPANSION-symboler nulstillet til 0 for alle hjulsøjler. Antallet af EKSPANSION-symboler indsamlet i basisspillet er gemt adskilleligt for hver indsats og er gemt mellem sessioner. FREE-SPINS BONUS-symboler forekommer på hjul 1, 2 og 3. Når 3 spredte BONUS-symboler forekommer på et enkelt spin, er FREE-SPINS bonussen udløst og spillet tildeler 8 iværksættende free-spins. I løbet af FREE-SPINS, eksisterer en tæller for hver hjulsøjle. Tælleren starter fra 0, når

FREE-SPINS er iværksat og for hvert EKSPANSION-symbol, der forekommer i løbet af FREE-SPINS, er tælleren for hjulsøjlen forøget, hvorpå den forekommer. Højden af hver kolonne kan forøges i løbet af FREE-SPINS baseret på antallet af EKSPANSION-symboler, der er akkumuleret på den kolonne:

Så snart 1 EKSPANSION-symbol er indsamlet for en kolonne, er kolonnehøjden forøget til 5 i det følgende spin og alle resterende spins og 1 ekstra FREE-SPIN er tildelt, Så snart 3 EKSPANSION-symbol er indsamlet for en kolonne, er kolonnehøjden forøget til 6 i det følgende spin og alle resterende spins og 1 ekstra FREE-SPIN er tildelt, Så snart 7 EKSPANSION-symbol er indsamlet for en kolonne, er kolonnehøjden forøget til 7 i det følgende spin og alle resterende spins og 1 ekstra FREE-SPIN er tildelt. FREE-SPINS slutter, når der ikke er flere resterende spins. BONUS CASHPOTS Spillet har 2 niveauer af

Bonus Cashpots.

For hver indsats placeret forøges Bonus Cashpottens værdi i forhold til den totale indsats, der er placeret. Værdien af hver Bonus Cashpot er gemt mellem forskellige sessioner for en enkelt spiller og er gemt adskilleligt for hver spiller. Platin Bonus Cashpot-niveauet er betalt for enhver kombination af 14 eller flere spredte WILD- og DOCTOR ELECTRO-symboler forekommende på et enkelt spin og Guld Bonus Cashpot-niveauet er tildelt for enhver kombination af 12 eller flere WILD- og DOCTOR ELECTRO-symboler forekommende på et enkelt spin. Bonus Cashpots er seedet og forøget som nedenfor: Platin Bonus Cashpot-niveau Seedning: 1000x hovedspilsindsatsen; Spillerbidrag:

0.75% af den totale indsats. Guld Bonus Cashpot-niveau Seedning: 100x hovedspilsindsatsen; Spillerbidrag: 0.75% af den totale indsats.

I løbet af Free-Spins er betalinger baseret på indsatsen i det iværksættende spil.

I løbet af Hyper-Spins er betalinger baseret på indsatsen i det iværksættende spil.

Kun det højeste vindende niveau baseret på den iværksættende seedningsværdi af cashpotten er betalt.

Ways betalinger For gevinstgivende linjer er gevinstkombinationer udbetalt for symboler forekommende i enhver position i sammenhængende kolonner fra venstre til højre, hvoraf det hjul længst til venstre er det begyndende. Kun den højeste matchende kombination for hvert symbol tildeles. Den totale udbetalingssum fra gevinstgivende linjer er summen af hvert forskelligt symbol, der har en gevinstkombination.

For ways-betalinger, for hvert symbol, er den højeste kombination betalt, og det er

ways-betalingen

på tværs af det største antal af matchende kolonner.

Gevinster for ways-betalinger af forskellige symboler er tilføjet sammen og til den samlede gevinst.

For Sprednings-betalinger, hvilke der er betalinger for symboler, der forekommer i enhver position, er højst en kombination betalt, og det er den kombination for det højeste matchende antal af symboler.

Sprednings-gevinster for forskellige symboler er tilføjet sammen og til den samlede gevinst.

Bonus symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3 i løbet af Basisspil.

Ekspansion symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3,4,5 i løbet af Basisspil.

Ekspansion symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3,4,5 i løbet af Free-Spins.

Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4 i løbet af Basisspil.

Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4 i løbet af Free-Spins.

Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4 i løbet af Hyper-Spins.

Ufuldendte spil vil blive automatisk opgjort efter 2 dage. Enhver gevinst, som resultatet af automatisk opgørelse, skal udbetales til spillerens konto..

Hvordan spiller man?

Videospillemaskiner er meget nemme at spille på. Bare følg følgende 3 skridt: 1. Vælg din totale indsats

2. Tryk på SPINSYMBOLSKNAPPEN

3. Tjek enhver gevinst i gevinstfeltet

Beskrivelse af spillets funktionalitet

Indsats

Den totale indsats er vist på den nederste del af skærmen. Det kan ændres ved at trykke/klikke på INDSATS-ikonet og vælge den foretrukne valgmulighed.

Spil

Spillet er startet ved at trykke på på knappen med SPIL-symbolet. Du kan hurtigt stoppe spillet ved at klikke (for bærbar display) eller trykke (for trykaktiverede displays) hvor som helst på spilleskærmen. At trykke på SPACE-knappen på et tastatur, har den samme funktion som at trykke på SPIN-knappen.

Gevinst

Enhver samlet gevinst i en spillerunde vil blive vist i gevinstfeltet. Symboludbetalinger er vist i gevinstoversigten, og reflekterer den nuværende indsats konfiguration.

Gevinstoversigt

Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i GEVINSTOVERSIGTEN, som kan findes ved at bruge "i"-ikonet.

Autoplay

Brug af Autoplay vil lade dig spille et antal spillerunder automatisk. Tryk på AUTOPLAY og vælg et antal spillerunder for at starte Autoplay. Det resterende antal autoplay-spins bliver vist på brugergrænsefladen. Autoplay stoppes ved at trykke på STOP AUTOPLAY-knappen og stopper automatisk, når der ikke er nogen resterende autoplay-spins. Autoplay-indstillingerne tillader spilleren at indstille antal spil, total tabsgrænse og enkelt gevinstgrænse under den aktuelle spilsession. Autoplay vil stoppe, så ingen af de valgte grænser overskrides.

Hvis HJEM-symbolets knap er vist, vil den ved at trykke på den føre tilbage til spil-lobbyen.

På spildisplayet tilgå klientindstillinger ved at trykke på indstillingsikonet. I INDSTILLINGERNE, lydvalg tillader dig at vælge om spillet skal spille lyde og musik. I INDSTILLINGERNE, musikvalg tillader dig at vælge om spillet skal spille baggrundsmusik. I INDSTILLINGERNE, gengivelse vil tage dig til spillehistorikken. I INDSTILLINGERNE, "i"-konet tilgår spillets gevinstoversigt.

"§"-symbolet åbner SPILLEREGLERNE.

Fejl i spillet annullerer alle udbetalinger.

I tilfælde af uoverenstemmelser eller tvister, skal den engelske version af spilreglerne blive behandlet som den autoritative tekst.

63.1.0

2021-11-10

Seneste opdatering: 19-01-2022