Age of Athena

SPILLEREGLER

Age of Athena er et video slots-spil med 5 hjul og 4 rækker. Spillet giver gevinst fra venstre til højre. Båden er scatter-symbolet. 3 eller flere scatter-symboler på hvilken som helst plads, udløser gratis spins.

6 eller flere olivensymboler trigger money Respin-funktionen. Spillet slutter, når der ikke har været nogen olivensymboler i 3 på hinanden følgende spins. Priserne på olievnsymbolerne lægges sammen, og det er den værdi, du vinder.

Ved gratis spins efter at have fået startgevinsten, kan alle ATHENA-symboler danne gevinst, også selvom de ikke står på hinanden følgende hjul. Du kan generere flere gratis spins med 3 eller flere bådsymboler.

Gratis spins spilles med samme indsats som i triggerspillet.

Den højeste gevinst på denne spillemaskine er 1250 x satsningen. Alle gevinster over dette beløb vil blive begrænset til denne maksimale gevinst.

Kun den højeste gevinst udbetales. Flere gevinster i forskellige spil lægges sammen.

MONEY RESPIN-FUNKTION

Olivensymbolerne har priser på. Hvis du får 6 eller flere olivensymboler, trigges Money Respin-funktionen.

Alle standardsymboler fjernes med undtagelse af olivensymbolet. Respin går derefter i gang. Du får 3 respins, og der tælles ned ved hver respin.

Hvis du får et olivensymmbol, går det resterende antal respins op på 3 igen. Spillet slutter, når der ikke har været nogen olivensymboler i 3 på hinanden følgende spins. Værdierne på olivensymbolerne lægges sammen, og det er den værdi, du vinder.

Nogle olivensymboler er markeret med MINI, MINOR, MAJOR eller GRAND. Hvis du får sådan et symbol, får du den pris, som er angivet over hjulene.

FREE SPINS-FUNKTIONEN

3 eller flere scatter-symboler hvor som helst udløser gratis spins. Gratis spins har værdi i henhold til følgende skema:

Scatter-symboler landet Gratis spil tildelt
3 10
4 15
5 25

Ved gratis spins efter den oprindelige gevinst, vinder du med 3 eller flere hjul med ATHENA-symboler, også selvom de ikke kommer lige efter hinanden.

GENUDLØS

3 eller flere scatter-symboler hvor som helst i gratis spins udløser flere gratis spins. Antallet af gratis spins er det samme som i basisspillet i henhold til ovenstående skema.

DEFINITIONER

Engelsk tekst Lokaliserede definition
Scatter
Grand
Major
Minor
Mini

AUTOPLAY

Autoplay spiller spillet automatisk i det antal spilrunder der er valgt i AUTOPLAY-menuen. Valg af Turbo aktiverer hurtigt spil. Husk, at Autoplay og Turbo ikke er tilgængelige i alle områder. Ved at vælge Turbo aktiveres hurtigere spil.

For at bruge autospil, skal du vælge antallet af autospil, som du ønsker ved at være et nummer. Dernæst vælges samlede tabsgrænse og trykkes på knappen for at BEKRÆFTE og starte spillet. Du kan også vælge at standse autospil, hvis din gevinst på enkeltspil overstiger et bestemt beløb. Du kan også vælge at standse autoplay, når du vinder en feature.

SÅDAN SPILLER DU

 • Vælg væddemål
 • Tryk på ”Spil”-knappen for at begynde
 • Tryk på knapperne for væddemålsstyring for at øge eller mindske dit indskud.
 • Tryk på Autoplay-menuen for at konfigurere og starte autoplay
 • Tryk på retur-knappen for at vende tilbage til spillet
 • Tryk på turbo-knappen for at skifte mellem normal og turbotilstand
 • Tryk på "+"-knappen for at åbne gevinstoversigten
 • Tryk på lyd-knappen for at slå lyden til og fra

RETUR TIL SPILLER

Den overordnede teoretiske gevinst er 95%

SPILINDSTILLINGER

 • Spillyde - Slå lyde til eller fra.
 • Gevinstoversigt - Se hvor meget hvert symbol udbetaler, forklaringer af spilfunktioner og oplysninger om gevinstrækker.
 • Spilregler - Åbner spillets regler.
 • Autospil - Konfigurerer og starter autospil.

DEMOSPIL

Operatørens Demospil er en prøve på versionen om rigtige penge. De spiller efter samme regler og tilfældighedsgenerator. Demoversioner af spil giver dig mulighed for at spille for sjov, så du ikke oplever tab.

FEJL I SPILSYSTEM

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet fejler.

Definitionen på sådan en fejl omfatter også fejl i viste odds eller betalingsoversigter, eller hvis et spil ikke fungerer i henhold til de offentliggjorte regler.

AFBRUDTE SPIL

Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 1 dag, afsluttes det. Alle optjente gevinster fra det pågældende spil udbetales.

Seneste opdatering: 05-05-2022