Timelines

Om dette spil

• Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler l Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Regler for udbetaling

• Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
  • Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
  • Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
  • Den samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.
  • Gevinst over værdi opnås via akkumulerede gevinster over en hel gratis spinsession.

Måderegler

• Spillet indeholder 243 måder.
  • En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
  • En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.
  • Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Scatter-symboler

• Multiplikator-, Tidslinje-, Diamant- og Ormehul-symboler er scatter-symboler.
  • Scatter-symboler, undtagen Diamant-symboler, har ingen udbetaling. l Scatter-symboler, undtagen Ormehul-symboler, kan forekomme på ethvert hjul. l Ormehul-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5. l Ormehul-symboler forekommer kun i basisspillet.

Multiplikatorer

l 2x, 3x, 4x og 5x multiplikatorer er tilgængelige basisspillet. l 4x, 6x, 8x og 10x multiplikatorer er tilgængelige i Gratis Spin. l Der kan lande flere multiplikator-symboler på hjulene. l Multiplikatorernes sum påføres gevinsterne for det spin.

Tidslinje-bonus

• Land 1 eller flere Tidslinje-symboler for at starte funktionen.
  • De sidste 5 spin gemmes i minihjulene.
  • Under funktionen bliver symbolerne overført fra minihjulene. l Hvert Tidslinje-symbol kan overføre op til 3 symboler fra minihjulene.
  • Overførte symboler erstatter symboler på hovedhjulet. l Alle symboler kan overføres undtagen Tidslinje-symbolet. l Gevinster tildeles, når funktionen slutter. l Minihjulene gemmes per indsats.

Epic Strike™

l Hvis der lander 3 eller flere Diamant-symboler på hjulene tildeles en Epic Strike™ pengepræmie. l Kun det højest udbetalende antal af Diamant-symboler udbetales. l Udbetalinger for Diamant-symbolet udregnes ved at gange den samlede indsats. l Enhver multiplikator, der lander under funktionen, påføres gevinsten. l Gevinster tildeles, når funktionen slutter.

Gratis spin

• 3 Ormehul-symboler hvor som helst på hjulene udløser 10 gratis spin. l Gratis spin bliver spillet automatisk. l Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne. l Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Spilstyring

• Spin-knap: Starter et hjulspin.
  • Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
  • Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.
  • Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
  • Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
  • Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.
  • Lyd: Slår spillyd til. l Indsats: Viser den nuværende samlede indsats. l Samlet gevinst: Viser den seneste samlede gevinst. l Saldo: Viser de nuværende saldoer. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

• Spilleregler-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.
  • Bank-knap: Viser banksiden.
  • Startknappen: Afslutter spillet.
  • Luk-knap: Lukker spilmenuen.

Yderligere oplysninger

• I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
  • Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
  • Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • Gevinst over værdi opnås via akkumulerede gevinster over en hel gratis spinsession. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Tilbagebetalingsprocent

• Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder. l Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke. l Overordnet TBP: 96,17 %.
  • Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 07-07-2022