Coins on Fire

INTRODUKTION

Coins on Fire™ / Flammende Mønter; 5-linjers brændende sjov. Wilds og Ildmønter udløser Flammende Genspin med klæbende wild-symboler. Ekstra genspin, når der lander flere Ildmønter.

RTP : 94.29%
EXTRA BET RTP :94.65%

Trin 1:Kom i gang

1. Tryk på INDSATS-knappen for at øge eller sænke SAMLET INDSATS-beløbet. Vælg fra listen af tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Tryk på 'SPIN' for at starte dit spil.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, der starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil under autospin (afhængig af operatørindstillingerne og jurisdiktionskrav).

Trin 2:Sådan spiller du

• Tryk på 'SPIN' for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumstasten også bruges til at starte et spil).
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 3 matchende symboler på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne gevinstkombinationer ved at erstatte andre symboler.

Flammende Genspin

• En Ildmønt er et undersymbol, som kan vedhæftes ethvert andet symbol på hjulene, bortset fra Wild-symbolet.
  • En Ildmønt kan have værdien 1, 2 eller 3. Ildmønt-værdien angiver antallet af genspin, som den kan tildele.
  • Hvis der forekommer et eller flere Wild-symboler på skærmen sammen med Ildmønter, bliver funktionen Flammende Genspin udløst.
  • Ethvert Wild-symbol, der udløser Flammende Genspin, og ethvert Wild-symbol, der lander under Flammende Genspin, klæber under resten af genspinnene.
  • Det startende antal tildelte genspin, er summen af værdierne for alle Ildmønter på det udløsende spin.
  • Hvis der lander flere Ildmønter under featuren, kan det øge de tilgængelige genspin med den samlede værdi af de synlige Ildmønter.

Sideindsats (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfiguration)

• Hvis aktiveret, tildeler sideindsatsen ekstra genspin udover det oprindelige udløste antal, når Flammende Genspin er aktiveret.
  • RTP stiger, hvis sideindsatsen aktiveres.
  • Antallet af ekstra genspin, der tildeles, kan være 1, 2, 3, 4, 5, 6 eller 7.
  • Ved at aktivere sideindsatsen stiger basisindsatsen med 100 %.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, der starter hvert spin automatisk. (Tilgængeligheden af Autospil er underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav.)
  • Ved at vælge 'AUTOSPIL' kan du vælge at satse automatisk, en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen 'AUTOSPIL' for at vælge antallet af 'Autospil'-indsatser, som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende, afhængig af jurisdiktion)
  • Vælg din Tabsgrænse (maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter på SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe Autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen 'STOP'.

Udbetalingsinformationer og spilleregler

• Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • Grundindsatsen defineres som det beløb, der kræves for at starte en almindelig spillerunde. Dette omfatter ikke ekstra indsatser såsom sideindsatser, indsatser under spillet eller bonuskøb.
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.
  • Spilhistorik-fremviseren viser en gengivelse af resultatet på skærmen. Nogle grafiske elementer og spilelementer kan variere fra spil til spil. Dette påvirker ikke spillets resultat.
  • Under Demospil er demo-saldoen begrænset til maksimum 1.000,00 (eller tilsvarende i anden valuta).

Hovedspillets brugergrænseflade

Under spillet anvendes ikonerne i spillets brugergrænseflade som følger:

• Viser den samlede indsats.
  • Åbner menu-indstillingerne.
  • Slår lyd til/fra.
  • Viser udbetalingstabel og informationer om spillets funktioner.
  • Viser spilhjælp og information om reglerne i spillet.
  • Viser spilhistorikken.
  • Lukker spillet.

Seneste opdatering: 19-10-2022