The Queen's Banquet

The Queen's Banquet er en videospillemaskine med 6 hjul og 5 rækker (med et ekstra hjul nederst på hjul 2, 3, 4 og 5), det indeholder Wilds-på-vejen og en duplikeret hjul-funktion.

Spillet spilles med 20 grundindsatser, som giver 2.025 måder - 32.400 måder, et indsatsniveau på 1 til 10 og en indsatsstørrelse på 0,05 til 0,50.

Valutaen i spillet er kr..

Indsatsstørrelsen indstilles med vælgeren "Indsatsstørrelse".

Indsatsniveauet indstilles med vælgeren "Indsatsniveau".

Indsatsbeløbet indstilles med vælgeren "Indsatsbeløb".

"Kontant wallet" viser de tilgængelige kontanter.

Gevinstkombinationer og udbetalinger sker i følge "Udbetalingstabellen".

En indsatsmådegevinst i kontanter svarer til den værdi, der ses i "Udbetalingstabellen" ganget med indsatsstørrelsen og -niveauet.

Indsatsmåder vinder, hvis vindersymbolerne er sammenhængende fra det venstre hjul til det højre.

Antallet af vindende indsatsmåder for hvert symbol beregnes ved at gange antallet af sammenhængende vindersymboler på hvert symbol fra det venstre til det højre.

Vindersymbol-udbetalinger ganges med antallet af vindende indsatsmåder.

Samtidige gevinster på forskellige indsatsmåder lægges sammen.

Når der er udbetalt i alle runder, eksploderer alle vindende symbolerne, hvilket får symbolerne oven over dem til at falde ned og skabe en ny runde.

Alle yderligere gevinstkombinationer bliver lagt sammen, indtil der ikke opstår flere gevinstkombinationer.

Alle gevinster vises i kontanter.

Nogle symboler kan optage 2 til 4 symbolers plads, og hvert af disse symboler repræsenterer et enkelt symbol under udbetalingsberegningerne.

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Scatter-symbolet.

Wild-symbolet fremkommer kun på hjul 2, 3, 4 og 5.

Gratis spin-funktionen spilles med samme indsatsstørrelse og -niveau som det spin, der udløste gratis spin-funktionen.

Wilds-på-vejen

Under ethvert spin kan nogle symboler (undtagen Wild-symboler og Scatter-symboler) på hjul 2, 3, 4 og/eller 5, som optager 2 til 4 symbolers plads, være indrammet af en guldramme.

Når de nye symboler er faldet ned i enhver ny runde, bliver alle symboler med en sølvramme, som var en del af en gevinst i den forrige runde, ændret til et tilfældigt udvalgt symbol (bortset fra Wild-symbolet og Scatter-symbolet) med en guldramme om sig.

Når de nye symboler er faldet ned i enhver ny runde, bliver alle symboler med en guldramme, som var en del af en gevinst i den tidligere runde, ændret til et Wild-symbol.

Synkroniserede hjul-funktion

Først i hvert spin bliver der tilfældigt valgt 2 til 4 sammenhængende hjul på hjul 2, 3, 4 og 5, til at være identiske hjul indtil spinnet slutter.

Symboler på det nederste hjul påvirkes ikke af Synkroniserede Hjul-funktionen.

Gratis Spins-funktion

4 Scatter-symboler, der fremkommer hvor som helst på hjulene, udløser gratis spins-funktionen med 10 gratis spins. Alle yderligere Scatter-symboler udløser 2 ekstra gratis spins.

Når Gratis Spins-funktionen starter, er gevinstmultiplikatoren x1.

Hvis der er et eller flere vindende symboler på hjulene under et gratis spin, stiger gevinstmultiplikatoren med 1, når gevinsterne er blevet udbetalt, og de nye symboler er faldet ned.

Gratis Spins kan genudløses.

Hovedspil

Spin

Tryk for at starte spinnet med de aktuelt valgte grundindsats, -størrelse og -niveau.

Tryk på -tasten for at starte spillet med den nuværende grundindsats, indsatsstørrelse og indsatsniveau. (gælder kun for PC-udgaven)

Tryk og hold -tasten vil fortsætte spillet, indtil den slippes. (gælder kun for PC-udgaven)

Minus

Tryk for at sætte indsatsbeløbet ned.

Plus

Tryk for at sætte indsatsbeløbet op.

Wallet-saldo

Tryk for at få vist saldoen på tilgængelige wallets.

Indsatsbeløb

Tryk for at se Indsatsmuligheder.

Indsatsstørrelse: Scrol for at vælge indsatsstørrelse.

Indsatsniveau: Scrol for at vælge indsatsniveau.

Indsatsbeløb: Scrol for at vælge indsatsbeløb.

Maks. indsats: Tryk for at indstille indsatsstørrelse og -niveau til maksimum værdi.

Gevinstbeløb

Tryk for at se Spilhistorik.

Lyd

Tryk for at slå lyden TIL eller FRA.

Flere indstillinger

Tryk for at få adgang til flere indstillinger.

Udbetalingstabel

Viser gevinstkombinationer og udbetalingstabel.

Regler

Viser spilleregler og knapfunktioner.

Historik

Viser oplysninger om tidligere spillede spil. Scrol ned til bunden for at indlæse flere oplysninger.

Tap på

for at vælge de spildatoer, der skal vises i Historik.

Luk

Tryk for at vende tilbage til hovedspillet.

Tilbagebetaling til spiller
Den teoretiske tilbagebetaling til spiller (RTP) for dette spil er 96.71%. Denne RTP repræsenterer den langsigtede teoretiske udbetaling i spillet.

Yderligere information
Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
I tilfælde af uenighed om spilresultater er alle spilresultater, som vises på spilhistoriksiden, fuldstændige og endegyldige.

Seneste opdatering: 26-07-2022