Skeleton Key

Træd ind i det overjordiske rige Skeleton Key og blotlæg op til 7.776 måder at vinde på! Afslør flere måder til rigdom, når nøglesymboler viser sig og udvider hjulene. Mysteriesymboler kan vise sig på magisk vis fra æteren og forvandler andre symboler, som forøger chancerne for flere gevinster. Flyd ind i Gratis Spin-bonussen for at låse en forøgende gevinstmultiplikator op. Flere nøgler i bonussen betyder flere multiplikatorer og måder at vinde på!

Sådan satser du

Skeleton Key tilbyder 243 til 7.776 måder at vinde på.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet)

Tryk på mønterne for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

243 til 7.776 Måder

Viser det aktuelle antal måder, der spilles.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta.

Tryk på minus-knappen (-) for at sænke den samlede indsats.

Tryk på plus-knappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Spin

Tryk på den runde pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet et forudbestemt antal spins ved den nuværende samlede indsats.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospins, tabsgrænsen og den (valgfri) enkelt gevinst-grænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, tryk så på AUTOSPIN og vælg herefter, hvor mange spins, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller herefter det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, indtil der udløses en bonus, indtil saldoen er for lav til at foretage næste spin, eller indtil den aktiverede tabs-/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Hjuludvidelsesfunktion

Det indledende hjulvindue er 3 symboler i højden. Hvis et nøgle-scatter-symbol viser sig på et hvilket som helst hjul, udvider det hjul sig til 6 symboler i højden. Efter hjuludvidelsen forsvinder nøglesymbolet, og alle tomme hjulpladser bliver fyldt op med symboler, som falder ned ovenfra i rækkefølge.

Hjulsymboler, som falder ovenfra, indeholder alle symboler undtagen nøglesymboler.

Mere end et nøglesymbol kan vise sig på hjulene, men kun ét nøglesymbol kan vise sig på ethvert hjul ved et givent spin. Alle symboler fortsætter med at falde ind i tomme hjulpladser, indtil der ikke viser sig flere nøglesymboler på hjulene.

Gevinster bliver evalueret, efter hjuludvidelsen og alle symboler er faldet. I det næste spin fortsætter hjulvinduet med at være 6 symboler i højden. I de efterfølgende spins sænkes hjulhøjden 1 position på hvert spin, indtil den kommer tilbage på 3 symboler i højden. Hvis et nøglesymbol viser sig under de efterfølgende spins, vil det hjul udvide sig til 6 symboler i højden, og forløbet nulstilles.

Hjulhøjden i grundspillet gemmes separat for hvert indsatsniveau og forbliver mellem spillesessioner.

Mysteriesymbolfunktion

I ethvert spin kan hjulene indeholde mysteriesymboler, som forvandles det til ethvert symbol undtagen nøgle-, bonus- eller wild-symboler. Alle mysteriesymboler på alle hjul forvandles til det samme symbol.

Gevinster udregnes, efter alle symbolforvandlinger er fuldført.

MultiWay Xtra-Funktion

Med MultiWay Xtra-funktionen er der 243 til 7.776 måder at vinde på på ethvert spin baseret på hjuludvidelsesfunktionen. MultiWay Xtra-gevinster udbetaler for matchende symboler i enhver position i tilstødende kolonner startende fra kolonnen længst til venstre. Mere end ét matchende symbol i den samme kolonne flerdobler præmien. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen nøgle-, mysterie- og bonussymboler. Kun den højest betalte MultiWay Xtra-gevinst for hvert symbol udbetales per spin.

Eksempel på en MultiWay Xtra-udbetaling:

Det følgende diagram viser en smagsprøve på et hjulresultat ved at bruge det lilla juvelsymbol. Fordi der mindst er et lilla juvel- eller wild-symbol i enhver af de første fire kolonner, har spilleren fundet de 4 lilla juvelers MultiWay Xtra-gevinst, som udbetaler 8 mønter per måde.

Udbetalingseksempel: 1 x 6 x 2 x 1 lilla juveler = 12 måder at vinde på:

Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

Kolonne 4

Kolonne 5

 

Lilla juvel

     

Lilla juvel

Lilla juvel

     
 

Lilla juvel

Lilla juvel

   
 

Wild

     
 

Lilla juvel

Wild

Lilla juvel

 
 

Lilla juvel

     

1 lilla juvel

6 lilla juveler

2 lilla juveler

1 lilla juvel

 

For at bestemme udbetalingen for denne kombination:

  1. Tæl antallet af lilla juveler og wild-symboler i hver kolonne.
  2. Tæl antallet af måder at vinde på (1 x 6 x 2 x 1 = 12).
  3. Multiplicer antallet af måder at vinde på med den 4 lilla juvelsymbolgevinst (12 x 8 = 96). Gevinsten er 96 mønter.

Det faktiske beløb vundet i valuta er baseret på møntværdien.

Gratis Spins-bonus

Gratis spins-bonussen bliver udløst, når der forekommer tre bonus-scatter-symboler hvor som helst på hjulene.

Antal bonussymboler

Gratis Spins tildelt

3

10

4

20

5

30

Gratis Spins-bonussen bliver genudløst, når der forekommer to eller flere bonus-scatter-symboler hvor som helst på hjulene.

Antal bonussymboler

Ekstra gratis spins tildelt

2

2

3

10

4

20

5

30

Bonussen kan genudløses flere gange, op til maksimalt 200 gratis spins per bonusrunde.

Gratis Spins-bonussen starter med et hjulvindue med 3 symboler i højden. Under Gratis Spins-bonussen fungerer hjuludvidelsesfunktionen på samme måde som i grundspillet.

Gratis Spins-bonussen starter med en akkumulerende multiplikatorværdi på 1x. Hvert nøglesymbol, som viser sig på det aktive hjulvindue, tildeler en 1x multiplikatorværdi, som tilføjes til den akkumulerende multiplikator.

Under Gratis Spins-bonus kan hjulsymboler, som falder ovenfra, indeholde alle symboler, og mysteriesymboler kan også forvandles til nøglesymboler.

Mere end et nøglesymbol kan vise sig på hjulene, og mere et nøglesymbol kan vise sig på ethvert hjul i Gratis Spins-bonussen, hvor hver tildeler en 1x multiplikator. Alle symboler fortsætter med at falde ned, indtil der ikke er nogen nøglesymboler på hjulene.

Gevinster bliver evalueret en gang ved hvert gratis spin, efter enhver hjuludvidelse, faldende symboler, mysteriesymbol-forvandlinger eller multiplikator-stigninger. Alle gevinster ganges med den akkumulerende multiplikatorværdi.

De hjul, der anvendes under Gratis Spins-bonussen, er forskellige fra dem i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Gratis Spins-bonussen slutter, når der er 0 gratis spins tilbage, eller når der er blevet spillet 200 gratis spins.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

MultiWay Xtra-gevinster udbetaler for matchende symboler i enhver position i tilstødende kolonner.

Samme symbol i samme kolonne multiplicerer gevinst.

MultiWay Xtra-gevinster udbetaler fra venstre mod højre.

Kun den højest betalte MultiWay Xtra-gevinst for hvert symbol udbetales per spin.

Sammenfaldende MultiWay Xtra-gevinster fra forskellige symboler tilføjes.

MultiWay Xtra-gevinster multipliceres med møntværdien.

Wild-symboler forekommer på hjul 2, 3, 4, og 5 i grundspillet og Gratis Spins-bonussen.

Bonusgevinster er uafhængige af MultiWay Xtra-gevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der uanset størrelsen på din indsats et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus det resultat, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden straks, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med ekstra spin eller en serie af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spin nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuel Ejendom

© 2020 IGT. De varemærker og/eller servicemærker, der anvendes heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende IGT, dets affilierede virksomheder eller dets licensgivere.

Seneste opdatering: 21-01-2021