Da Vinci Diamonds

igtdavincidiamonds

Sådan spilles Da Vinci Diamonds™

Introduktion

Nyd det unikke vidunder, som Tumbling Reels™-funktionen er. Med Tumbling Reels™-funktionen falder symboler ned fra toppen af skærmen i stedet for at dreje med hjulene.  De vindende symbolkombinationer forsvinder, og nye symboler tumler ned og erstatter de forsvundne symboler.  Du kan vinde igen og igen og igen i en enkelt runde af spillet!

Tre bonussymboler på en spillet gevinstlinje udløser den gratis spinbonus.

Begynd din gratis spinbonus med 6 gratis spins. Du kan genaktivere bonussen flere gange. Med rigere hjul og yderligere strøgevinster kan denne gratis spinbonus føre til nogle lukrative præmier.

Tag en tur tilbage til renæssancens hædersdage, og så kan du måske også kan nyde en Medicis rigdom og pragt.

Hvordan spiller man
Da Vinci Diamonds™ har 20 gevinstlinjer. Du kan vælge, hvor meget du satser per linje. Du kan også bruge autospin, så programmet spiller for dig.

LINJEINDSATS
Viser din nuværende indsats pr. linje i valuta Klik på pilen til venstre (med et minus-tegn) for at reducere indsatsen pr. linje. Klik på pilen til højre (med et plus-tegn) for at øge indsatsen pr. linje. Klikker du på pilene til venstre og til højre, reduceres eller øges din indsats pr. linje ikke nødvendigvis på lineær vis. Din indsats pr. linje reduceres eller øges nærmere efter forudindstillede forøgelsestrin, som repræsenterer de mest populære indsatsbeløb.

LINJER
Viser aktuelle antal gevinstlinjer, som er fastsat til 20 gevinstlinjer.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og sende din indsats.

Funktionen Auto Spin

Auto Spin spiller spillet automatisk i et givet antal spil til det nuværende antal linjer og linjeindsatser. Når du har valgt det ønskede antal linjer og indsats pr. linje, skal du klikke AUTO SPIN og vælge, hvor mange spil, du ønsker at spille. Auto Spin vil fortsætte med at spille det angivne antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, du udløser en bonus, eller din saldo ikke længere er tilstrækkelig til at kunne dreje igen. Auto-Spin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

Tumbling Reels™-funktionen

Alle symbolkombinationer angivet i udbetalingstabellen udløser Tumbling Reels™-funktionen under normalt spil og gratis spinbonusspil. Alle vindende symbolkombinationer evalueres, og værdierne føjes til på gevinstmåleren.

Alle symboler i vinderkombinationerne forsvinder. Alle symbolpositioner på hvert hjul bliver fyldt op med symboler, der i rækkefølge tumler ned ovenfra, for at fylde alle tomme pladser. Spilleskærmen evalueres igen for symboler i vinderkombinationer, og værdier er tilføjet til gevinstdisplayet.

Tumbling Reels™-funktionen forbliver aktiv, indtil der ikke længere dannes symbolkombinationer, som anført i udbetalingstabellen, af de nye symboler, der tumler ned fra oven.

Gratis Spins Bonus

Du kan udløse den gratis spinbonus ved at få tre bonussymboler på en spillet gevinstlinje. Du kan kun udløse bonussen én gang på et givet spil på hjulene.

Efter at have udløst den gratis spinbonus får du 6 gratis spins.

Under gratis ture Bonus, kan du Retrigger Bonus flere gange. Din Free Spins bonus fortsætter, indtil du har 0 spins tilbage, eller indtil du har spillet 300 gratis spins. Til Retrigger Free Spins bonus, skal du få 3, 4 eller 5 Bonus symboler overalt på gratis ture Bonus ruller. Hvis du får 3 Bonus symboler, vinder du en yderligere 2, 3 eller 4 gratis spins. Hvis du får 4 Bonus symboler, vinder du en ekstra 4, 6, 8 eller 10 gratis spins. Hvis du får 5 Bonus symboler, vinder du en ekstra 6, 8, 10, 12 eller 15 gratis spin.

Din indsats per linje i bonussen svarer til indsatsen per linje på det spin, som udløste bonussen. Og i spinbonussen er hjulene rigere, og der er flere måder at vinde på. Ud over at få gevinster på linjerne giver flere af symbolerne også strøgevinster. For disse strøgevinstsymboler behøver du kun at få 3 eller flere af det samme symbol hvor som helst på hjulene for at vinde! Se udbetalingstabellen for yderligere oplysninger.

Valgmuligheder

Grafikkvalitet
Juster grafikkvaliteten for at få den optimale animationsydelse.

• BEDST - grafik ser bedst ud, men ydelsen kan være påvirket.
  • HØJ (standard) - optimale indstillinger for grafik og ydelse.
  • MELLEM - lavere kvalitet, men bedre ydelse.
  • LAV - forringet grafik, men mere problemfri animation opnås selv på langsommere computere.

Regler

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Alle betalingslinjesymboler skal vises på en spillet linje og på hjul, der står i rækkefølge, begyndende på det yderste venstre hjul.

Alle betalingslinjer gevinster sker kun på indsatslinjer.

Kun den højeste vinder får betalt for hver betalingslinje.

Kun én gevinst udbetales per betalingslinje.

Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på vinderlinjen.

Samtidige gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen. Scatter gevinster er uafhængige af gevinstlinjegevinster og lægges også sammen med det samlede udbetalte beløb.

Præmier vises i valuta.

Wild vises kun på rulle 2, 3 og 4 i basisspillet.

Bonus vises kun på rulle 1, 2 og 3 i basisspillet.

Uanset størrelsen på din indsats er der et loft for præmier i én enkelt transaktion. Se udbetalingstabel for yderligere oplysninger. En transaktion inkluderer resultaterne for Gratis Spins Bonussen plus resultatet, som startede bonussen. Hvis loftet for præmier nås under bonussen, kan bonussen slutte tidligere, inden alle gratis spins er blevet fuldført.

Yderligere oplysninger

Foruden de funktioner, der er beskrevet i afsnittet Sådan spilles det, viser bjælken med knapper nederst på spillets display den aktuelle saldo i den valgte valuta, det udbetalte beløb, hvis en gevinst forekommer og indsatsens størrelse for det sidste/nuværende forslag.
Copyright© 2011 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.
Alle varemærker er registrerede varemærker eller afventende varemærker som ejes af IGT og/eller dets licensgivere i USA og/eller andre lande.

Sidst opdateret 11. Maj 2012

Seneste opdatering: 10-05-2017