Birthday

Nøglefunktioner

Funktion

Værdi

Linjer

178 forbundne udbetalingslinjer

Hjul

5 hjuls

Rakkers

4 rakkers

Hit frekvens

~16,7%

Navn

Birthday!

Spillestrategier

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.

2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.

3. Auto Spin medtager spillestrategier.

4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.

5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.6. Optimizer adjusts the bet up or down to the closest bet level below the selected %. It remains active on the lowest bet level.

6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.

7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Spilleregler

1. Birthday! er et 5 hjuls, 4 rækkers slot med 178 forbundne udbetalingslinjer.

2. Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.

3. Hver indsats udgør 100 mønter.

4. Gevinstlinjer udbetales efter kombination fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.

5. En spillerunde starter på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin. Hold knappen 'Spin' nede, eller brug knappen 'Auto Spin' til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.

8. Gevinster vises i mønter eller i spillerens valuta. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

9. Birthday! spilles i fire tilstande: Normal-tilstand, Happy Spins-tilstand, Free Spin-tilstand og Respin-tilstand.

10. Birthday! har tre slags tilfældigt udløste funktioner: Happy Spins, Free Spins og Wilds.

11. Der er fem forskellige Happy Spins-funktioner, en Free Spin-funktion og to Wild-funktioner i spillet.

12. Når der udløses en Happy Spins-funktion, får spilleren Respins, indtil en specifik tilfældigt valgt betingelse bliver opfyldt. De mulige betingelser er:

• Spilleren opnår en Stor Gevinst (minimum 15x indsatsen)
  • Spilleren opnår en gevinst på en 5-hjuls lang gevinstlinje
  • Spilleren opnår en gevinst på et specifikt tilfældigt valgt symbol (et hvilket som helst non-Wild symbol)
  • Spilleren opnår et specifikt tilfældigt valgt antal gevinster (3, 4, eller 5)
  • Hvis et specifikt tilfældigt valgt symbol landes, bliver det til et Sticky symbol og forbliver på hjulet under et nyt respin. Så længe symbolet landes igen, opnås nye respins, indtil denne funktion slutter. Der udbetales ingenting, før denne Happy Spins-funktion slutter.

13. Det er ikke muligt at udløse en ny Happy Spins-funktion, mens en Happy Spins-funktion spilles.

14. Wild-funktioner kan udløses under Happy Spins-funktion og Free Spins-funktion.

15. Free Spins-funktionen kan udløses under Happy Spins, men bliver ikke aktiveret før Happy Spins-funktionen slutter.

16. Når Free Spins-funktionen udløses, får spilleren 10 Free Spins.

17. Hvis en Happy Spins-funktion udløses under Free Spins, fryses Free Spins fast, indtil Happy Spins-funktionen slutter.

18. Hvis en Free Spins-funktion udløses under Free Spins, får spilleren 10 ekstra Free Spins.

19. Hvis en Wild-funktion udløses, får spilleren enten:

• 3 tilfældigt placerede Sticky Wilds.
  • 3 tilfældigt placerede Walking Wilds.

20. Sticky Wilds kan kun forekomme under Happy Spins, Free Spins eller Respins og forbliver i de resterende Happy Spins, Free Spins og Respins.

21.  Walking Wilds bevæger sig til venstre, et hjul ad gangen for hvert spin og forbliver, indtil de forlader hjul 1. Hvis der er Walking Wilds på skærmen, men ingen Happy Spins-funktion er aktiv, og der er ingen Free Spins, får man respins, indtil alle Walking Wilds har forladt skærmen, eller indtil en Happy Spins- eller Free Spins-funktion udløses.

22. Gevinster udbetales, når der ikke er nogen aktiv Happy Spins-funktion, der ikke er flere Free Spins, og der ikke er nogen Walking Wilds tilbage på skærmen.

23. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde, under Happy Spins, under Free Spins eller under Respins.

24. Kagsymbolet fungerer som et Wild-symbol. Betal som et symbol på en gevinstlinje.

25. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Birthday! er 96,3 %

26. Spillet tilbyder en maksimum gevinst på 250.000 mønter.

27. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Seneste opdatering: 23-05-2018