Golden Jokers Double Up

1. Oversigt

Målet er at opnå en gevinstgivende kombination på en gevinstgivende måde på tværs af hjulene.

Spilbeskrivelse:

Type

Spillemaskine

Antal hjul

5

Antal rækker

4

Antal retninger

1024

Antal mønter

Indsats: 20

Double Up Side Bet: 40

Progressiv

Nej

Fordoblingsfunktion

Nej

Autospil-funktion

Ja

Wild-symboler

Ja

Multiplikatorsymboler

Ja

Scatter-symboler

Ja

Bonus runde

Ja

Free Spins

Ja

Øjeblikkelige gevinster

Nej

RTP (teoretisk tilbagebetaling til spilleren)

Standard spi: 94.00%

Double Up Side Bet: 94.01%

Købs-funktion: 94.50%

Spillet logger af, hvis du ikke foretager dig noget i et bestemt antal minutter (denne periode varierer afhængigt af landet). Sessionsgendannelsesfunktionen gemmer dit spil, så du kan starte igen fra, hvor du sidst sluttede spillet.

I tilfælde af tekniske fejl, som resulterer i at forbindelsen til spilserveren mistes, gemmes dit spil automatisk, og indlæses næste gang, du opretter forbindelse til spilserveren. Du vil ikke kunne genoprette forbindelsen til spilserveren i de første 30 sekunder, efter forbindelsen afbrydes.

Bemærk: Ved fejl annulleres alle spil og udbetalinger. Enhver indsats, som endnu ikke er bekræftet, annulleres, og eventuelle uafgjorte indsatser refunderes.

2. Sådan spilles spillet

Bemærk: Hvis du ikke har penge nok på din konto til at spille en spillerunde, kan indsatsen sættes til det mindst mulige fra et dialogvindue, som informerer dig om dette.

Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre. Gevinster på forskellige måder lægges sammen. Kun den højeste gevinstgivende kombination på hver måde udbetales. Gevinster fra Free Spins føjes til den samlede gevinst.

Autospilfunktionen starter ikke automatisk free spins - spillerens input er påkrævet.(Gælder kun for visse lande)

I infobjælken kan du se din aktuelle INDSATS, din SALDO og din aktuelle GEVINST i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.1. PC-version

Følg disse trin for at spille:

1. Klik på0  på startskærmen og brug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi. Klik på 1 for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen.Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).
  2. Klik på 3 for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Klik i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

2.2. Mobilversion

Følg disse trin for at spille:

1. Tryk på 0 på startskærmen og brug så knapperne + og  til at vælge en møntværdi. Tryk på 0 for at gemme indstillingerne og vende tilbage til startskærmen.Bemærk: Den samlede INDSATS vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).
  2. Tryk på 3 for at placere din indsats og drej hjulene én gang.

Den samlede gevinst vises i feltet GEVINST i infobjælken, og vises i enten kredit eller din valuta, afhængigt af den aktuelle brugers valg (Gælder kun for visse lande). Gevinstbeløbet for hver gevinstgivende kombination er det beløb, som vises i gevinsttabellen for den pågældende kombination.

Tryk i feltet SALDO for at skifte mellem din valuta eller kredit (Gælder kun for visse lande).

3. Særlige symboler og funktioner

3.1. Wild

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen Scatter-symbolet for at danne gevinstgivende kombinationer.

Wilds fremkommer kun på hjul 2, 3 og 4, og der kan kun være ét Wild-symbol pr. hjul.

Under Free Spins kan Wild -symboler vilkårligt være x2 eller x3 Wild Multiplikator -symboler, og multiplicere alle gevinster, som de er del af.

3.2. Scatter

Tre eller flere Scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser Bonus Wheel.

• Scatter-symboler giver 1 Wheel Spin
  • Scatter-symboler giver 2 Wheel Spins
  • Scatter-symboler giver 3 Wheel Spins

3.3. Double Up Side Bet

Hvis Double Up-muligheden vælges, fordobler det prisen for hvert spin.

Alle Scatter-symboler fordobles i størrelse og kan lande fuldt eller delvist i syne for at hjælpe med at udløse Bonus Wheel-funktionen (stablede scatters tæller kun som ét symbol, hvad enten de lander helt eller delvist i syne).

Bemærk: Double Up-muligheden forøger ikke udbetalingsværdierne af nogen af symbolerne eller kontantpræmierne.

3.4. Bonus Wheel-funktion

Tre eller flere Scatter-symboler et hvilket som helst sted på hjulene udløser Bonus Wheel-funktionen.

Hvert spin af Bonus Wheel giver en kontantpræmie eller Free Spins. Ved flere Bonus Wheel-spins tildeles præmierne for HVERT spin (Kontant, Free Spins eller en kombination af disse).

Alle præmier, der vindes under Bonus Wheel-funktionen lægges til saldoen ved afslutningen af funktionen.

I hvert spin af Bonus Wheel vinder spilleren en af de følgende 8 priser:

• Kontantpræmier - GRAND 10,000 mønter, MAJOR 2,000 mønter, MINI 1,000 mønter
  • Free Spins - 15, 12, 10 eller 8 Free Spins

Bemærk: Hjulet repræsenterer ikke en virkelig enhed eller materiel, så valgte segmenter har måske ikke de samme sandsynligheder.

Bemærk: Værdierne på præmiepanelerne vises i den valgte valuta/mønt.

3.5. Free Spins

Free Spins kan kun udløses fra Bonus Wheel.

Under Free Spins fremkommer det højest-betalende Golden Joker-symbol både alene og stablet.

Under Free Spins kan Wild -symboler vilkårligt være x2 eller x3 Wild Multiplikator -symboler, og multiplicere alle gevinster, som de er del af.

Wild-symboler kan kun forekomme på hjul 2, 3 & 4, og kun én Wild er mulig pr. hjul.

To eller flere Wild Multiplikator -symboler multipliceres med hinanden op til maksimalt x27.

Ekstra Free Spins kan vindes med Scatter-symboler under Free Spins, i henhold til gevinsttabellen.

Free Spins: Gratis spil.

3.6. Købs-funktion

Købs-funktionen koster 100 x den Samlede Indsats (2.000 mønter).

Købs-funktions-spin garanterer udløsning af Bonus Wheel-funktionen.

Bemærk: Købs-funktions -prisen bliver ikke påvirket af Double Up, da Double Up ikke er tilgængelig med Købs-funktionen.

Bemærk: historik-anvendelsesnøgler.

Bonus_Picks= Wheel Spins.

BONUS_BUY_ENTERED= Bonus buy.

CASH PRIZE WIN= KONTANTPRÆMIER.

SIDE_BET|1= DOUBLE UP AKTIVERET!.

SIDE_BET|0= Double Up inaktiv.

Spin * WON x50= VANDT MINI.

Spin * WON x100= VANDT MAJOR.

Spin * WON x500= VANDT GRAND.

4. Andre spilknapper

4.1. PC-version

Følgende knapper vises:

13

Klik på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

14

Klik på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

• information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - klik i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
  • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger.
  • Grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at klikke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du klikke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

15

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at se spilhistorik i et nyt browser- vindue.

9

Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Klik på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browser- vindue.

10

(vises kun, når hjulene drejer) Klik på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

11

(vises kun ved animationer) Klik på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

12

(kun tilgængeligt i visse områder) Klik denne knap for at aktivere turbofunktion.
Turbofunktion accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

4.2. Mobilversion

Følgende knapper vises:

13

Tryk på denne knap for at tænde eller slukke for lyden i spillet.

14

Tryk på denne knap for at åbne fanen UDBETALINGER, hvor du kan se følgende skærmbilleder:

• information om udbetalinger for de gevinstgivende kombinationer - i enten kredit eller din valgte valuta - tryk i feltet SALDO for at skifte mellem kredit eller din valgte valuta. (Gælder kun for visse lande)
  • information om eksisterende særlige funktioner eller symboler samt deres udbetalinger eller særlige belønninger.
  • Grundlæggende spilleregler.

Du kan navigere mellem de forskellige skærmbilleder i fanen UDBETALINGER ved at trykke på venstre og højre pileknap i bunden af skærmbilledet.

REGLER

I det sidste skærmbillede i fanen UDBETALINGER kan du trykke på denne knap for at se detaljerede spilleregler i et nyt browservindue.

15

(kun i almindelig spiltilstand) Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at se spilhistorik i et nyt browser- vindue.

9

Denne knap findes i skærmbilledet UDBETALINGER i indstillingsvinduet INDSATS og i skærmbilledet AUTOSPIL (kun tilgængeligt i visse områder). Tryk på den for at lukke spillet og åbne spillets hjemmeside i det samme browser- vindue.

10

(vises kun, når hjulene drejer) Tryk på denne knap for at stoppe hjulene hurtigere.

11

(vises kun ved animationer) Tryk på denne knap for at springe animationer ved gevinst over.

12

(kun tilgængeligt i visse områder) Tryk denne knap for at aktivere turbofunktion.
Turbofunktion accelererer spilhastigheden - spinnetiden reduceres til et minimum.

5. Autospilfunktion

Tabsgrænse-indstillingen giver dig mulighed for at standse autospilfunktionen automatisk, hvis den valgte grænse plus dine samlede gevinster, minus dine samlede indsatser, er mindre end 0.

5.1. PC-version

Klik på knappen AUTOSPIL 16 for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

• Antal autospil: Klik på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
  • Tabsgrænse: klik på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
  • Stop, hvis gevinst når: klik på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
  • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Klik på AKTIVÈR17  for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Klik på knappen LUK18  for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid klikke på knappen STOP AUTOSPIL19  for at stoppe funktionen.

5.2. Mobilversion

Tryk på knappen AUTOSPIL 16 for at åbne indstillingsvinduet for AUTOSPIL, hvor du kan indstille følgende:

• Antal autospil: Tryk på + eller - for at vælge det antal autospil, du vil spille.
  • Tabsgrænse: tryk på + eller - for at vælge din tabsgrænse.
  • Stop, hvis gevinst når: tryk på + eller - for at vælge værdien af den maksimale gevinst.
  • Stop, hvis JACKPOT vindes (kun ved spil med tiltagende jackpots). Du kan aktivere denne indstilling ved at markere afkrydsningsfeltet ;, og deaktivere den ved at fjerne markeringen.

Tryk på AKTIVÈR 17 for at lukke indstillingsvinduet for AUTOSPIL og starte autospilfunktionen med den aktuelt valgte opsætning for indsats og autospil. Tryk på knappen LUK 18 for at lukke vinduet uden at aktivere autospilfunktionen.

Du kan til hver en tid trykke på knappen STOP AUTOSPIL19  for at stoppe funktionen.

Seneste opdatering: 17-08-2022