Paradise Reels

Game Objective:

Paradise Reels er en femhjuls-spilleautomat med ni betalingslinjer og et kokosnødbonusspil. Du skal vælge et tilfældigt antal kokosnødder og optjener kontantgevinster for hver kokosnød. Bonusspillet udløses, når der vises tre eller flere spredte kokosnødsymboler hvor som helst.

Information om spillet:

• Du kan satse på op til ni linjer.

Sådan spiller du:

• Angivelse af "LINJER": Der er som standard valgt ni linjer. Du kan reducere eller forøge antallet af linjer ved at klikke på henholdsvis venstre pil-knappen eller højre pil-knappen, der findes under indikatoren "LINJER" på spilskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer ikke oplyses.
  • Angivelse af "INDSATS": Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats på $0,10 pr. linje for alle ni linjer, hvilket giver en samlet indsats på $0,90. Du kan vælge at forøge eller reducere din indsats pr. linje ved at klikke på venstre pil-knappen eller højre pil-knappen, som findes under indikatoren "INDSATS". Hvis din spilsaldo er mindre end $0,90, tilpasses indsatsen automatisk til det næsthøjeste mulige beløb.
  • Antallet af valgte linjer ganges med værdien "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
  • "REGLER": Du kan få vist spillereglerne ved at klikke på knappen "Spilleregler" nederst til venstre på skærmen.
  • "GEVINSTOVERSIGT": Du kan få vist "GEVINSTOVERSIGTEN" ved at klikke på knappen "GEVINSTOVERSIGT" på skærmen med spilleregler. Hvis du vil beregne gevinstbeløbet, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke hvor som helst på skærmen.
  • Spin: Når hjulene stopper med at dreje, vil eventuelle vindende kombinationer på de valgte linjer og eventuelle spredte gevinster blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives ved, at deres betalingslinjer bliver fremhævet, og symbolerne bevæger sig, eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at de tilsvarende symboler bevæger sig. Den samlede gevinst vises under hjulene som en meddelelse og under "UDBETALT". Gevinsterne for de individuelle linjer vises til højre for hjulene ud for hver linje med gevinst.
  • Bonusspillet Coconut Shy: Bonusspillet udløses, når der vises tre eller flere kokosnødsymboler hvor som helst på de fem hjul. Spilskærmen ændrer sig, og skærmbilledet med bonusrunden åbnes. Når du har gennemført "bonusrunden", gendannes hovedspilsskærmen.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til det efterfølgende spin. Du skal blot klikke på "SPIN" for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge venstre og højre pilene under indikatorerne "INDSATS" eller "LINJER", som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under "SALDO".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der vises under "SALDO" og "SAMLET INDSATS"
  • Hvis du vil gøre brug af funktionen Auto-spin, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til højre på spilskærmen.
  • Du kan deaktivere "AUTO-SPIN" ved at klikke på knappen "AUTO-SPIN" igen.
  • Bemærk: Valgmuligheden "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig, hvis du spiller med fiktive penge.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "RE-BUY" for at købe flere kreditter til spillet fra din Danske Spil variale.
  • Klik på "Forlad" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige penge eller med fiktive penge.

Spilleregler:

• Alle symboler betaler fra venstre mod højre, bortset fra det spredte kokosnødsymbol, som giver gevinst hvor som helst.
  • Tre eller flere spredte kokosnødsymboler hvor som helst udløser bonusspillet Coconut Shy.
  • Kun den højeste gevinst på hver oplyst linje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer lægges alle sammen til din saldo.
  • Betalingslinjepræmier ganges med indsatsbeløbet pr. betalingslinje.
  • Spredte gevinster ganges med det samlede indsatsbeløb.
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinjegevinster.
  • Gevinster forekommer kun på linjer, der er valgt. Dette gælder ikke spredte symboler, som udløser gevinst hvor som helst.
  • Wild symbolet træder i stedet for alle andre symboler, bortset fra det spredte kokosnødsymbol.

Coconut Shy bonus feature gameplay:

• Der vises otte kokosnødder.
  • Klik på hver kokosnød for at få vist et beløb. Dette beløb er en tilfældig multiplikator, ganget med den samlede indsats.
  • Når der findes tre ens beløb, vinder du det pågældende beløb og bonusrunden afsluttes bonusspillet, og spilleren vender tilbage til hovedspillet.

Paytable:

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 93.13%

I could not complete the game. What should I do?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du logger ind igen. Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i bonusrunden, starter softwaren automatisk bonusrunden, når du logger ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Når bonusrunden er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Seneste opdatering: 06-07-2022