Mystery Motel

OM SPILLET

Nyd dit besøg på Mystery Motel! Mystery Motel er en 5 x 4 videospillemaskine med 1024 måder at vinde på. Dette spil er fyldt med mystiske og uhyggelige funktioner. Spillet har et bonushjul, gådefulde wild-multiplikatorer og gratis spins!

MYSTISKE WILD-MULTIPLIKATORER

Uhyggelige mystiske multiplikatorer kan øge dine gevinster drastisk. Hver gang du får et wild-symbol, som indgår i en vindende måde, bliver det erstattet af et multiplikatorsymbol. Hvis du får flere multiplikatorer, som er en del af en gevinst, mangedobles de viste multiplikatorer. Multiplikatorerne påtager sig vilkårligt en værdi på enten 2, 3 eller 5.

For eksempel: Hvis du får en gevinst på 10 gange din indsats fra de vindende symboler og din gevinst indeholder to wilds med en multiplikator på 5 og 3, bliver din gevinst 10 * 5 * 3 = 150 gange din indsats! Den maksimale multiplikator fra denne funktion er 625 x din gevinst.

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen BONUS- og GRATIS SPINS-symboler.

BONUSSPIL

Tre eller flere "bonus" scatter-symboler i samme spin udløser det skræmmende bonushjul!

Bonushjulet har tre niveauer. Hvert niveau har et antal mulige udfald – en pil, en multiplikator eller en gratis spin-gevinst. Hvis hjulet stopper på et pilesymbol, stiger du til næste niveau med endnu større potentielle gevinster og gratis spins-muligheder!

Hvis du rammer et gratis spins-symbol, bliver du tildelt det GRATIS SPINS-SPIL med det viste antal gratis spins.

Hvis du rammer en multiplikator, bliver du tildelt en fast gevinst på det viste antal gange din indsats.

Bonussymbolet forekommer kun i grundspillet.

GRATIS SPINS

Hvis du rammer tre eller flere GRATIS SPIN-SYMBOLER i hovedspillet, bliver gratis spin-tilstanden udløst. Hvis du vinder gratis spins i bonusspillet, kommer du retur til hjulene, men de er nu i gratis spins-tilstand. Gratis Spin-tilstanden har endnu flere wilds med multiplikatorer. Hvis du rammer tre eller flere GRATIS SPIN-SYMBOLER, bliver du tildelt yderligere 5 gratis spins. Denne funktion kan give ekstra gratis spins op til 10 gange. Gratis spins spilles automatisk, indtil der ikke er flere gratis spins tilbage.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.3%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen gratis spins og bonus-symboler.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Vindende måder opnås, når der vises matchende symboler på sammenhængende hjul fra venstre mod højre, startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber BONUSSPIL er 97.62%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber GRATIS SPINS x12 er 96.13%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber GRATIS SPINS x20 er 96.19%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 2,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den maksimale gevinst i dette spil er 10,000 gange din indsats. Den maksimale gevinst kan vindes i følgende spiltilstande: Gratis spins, Bonus

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil bruges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Gratis spins (FS) - Gratis spins

Spilleregler gælder fra 2022-08-24 07:30 UTC

Spilversion 1.0.2
Serverversion 2.0.62

Seneste opdatering: 14-09-2022