olsenbanden2mobile

Mål:

Olsen-Banden2 er en spilleautomat med fem hjul og 15 linjer. og hvor et tilfældigt antal gratis spins og en tilfældig multiplikator udløses.. Olsen-Banden2-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen scatter pengeskab-symboler. Spilleren tildeles en gange multiplikator, hvi ordet Olsen dannes vandret på hjulene. Spillet indeholder to bonusrunder med gratis spins og multiplikatorer. Olsen-Banden2 Pengeskab-bonusspillet udløses når tre eller flere Pengeskab-scattersymboler vises på hjulene. Olsen-Banden2 boks-bonusrunden udløses når tre eller flere øl-symboler vises på hjulene.

Sådan spiller du:

• Spin: Spil-knappen , som findes nederst på skærmen i portræt modus og til højre på skærmen i landskab modus, starter spillet.
  • Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på  hamburger menu  og ved at ændre indsatsmeteret som vist herunder.
  • MAKS. INDSATS: Klik på MAKS. INDSATS for at spille med den maks. mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • AUTOSPIN: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil".
  • For at gøre brug af funktionen autospin, skal du klikke på knappen -Autospin-. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet.
  • De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spins: Spillet spiller automatisk det antal spil du vælger i slider-menuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats.
  • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
  • Spin til bonusspillet udløses: Spillet spiller automatisk til bonusrunden udløses.
  • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
    • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
    • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
    • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.pan>
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • Klik på stop autospin for at stoppe autospin og vende tilbage til spilskærmen.
  • Klik på Menu-ikonet for at se indstillinger som gevinstovesigt, spilindstillinger, autospin og kasse.
  • Klik på  Hjem  for at gå til lobby skærmen.
  • Se gevinstoversigten ved at klikke på  Gevinstoversigt .
  • Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på -tilbage- .
  • Klik på  lyd  for at slå lyden til/fra.
  • Klik på "$" for at gå til indbetalingssiden.
  • Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spin vil være den samme som i det tidligere spin. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke INDSATSVÆRDIEN.

Spilleregler:

• Der spilles på 15 linjer.
  • Når spillet starter er en standardindsats indstillet.
  • SAMLET INDSATS viser antallet af linjer ganget med den valgte indsats per linje.
  • Start spillet med den valgte INDSATS ved at klikke på SPIL.
  • Gevinster vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre, startende fra hjulet yderst til venstre, undtagen boks-scattersymboler og pengeskab-symboler.
  • Kun det højeste gevinstbeløb betales på hver betalingslinje.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer bliver tilføjet til din samlede gevinst.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler, undtagen boks- og pengeskab-scattersymboler.
  • Hvis 3 eller flere Pengeskab-scattersymboler vises, hvor som helst i visningen, udløses Pengeskab-bonusrunden. I Pengeskab-bonusrunden har spilleren en chance for at vinde multiplikatoren eller gratis spins tilfældigt baseret på spillerens valg.
  • Hvis 3 eller flere boks-scattersymboler vises, hvor som heslt i spilvisningen, udløses Boks-bonusrunden. I Boks-bonusrunden har spilleren en chance for at vinde multiplikatoren eller gratis spins tilfældigt baseret på spillerens valg.
  • Spilleren tildeles en 100 gange multiplikator, som ganges med det samlede indsatsbeløb og tildeler gevinstbeløbet, hvis OLSEN-ordet dannes vandret på hjulene.
  • Boks- og Pengeskab-scattersymboler har ingen udbetaling.
  • Når en gevinst rammes, vil SALDOEN stige og det beløb der blev vundet vises i GEVINST meteret nederst på skærmen i spillet.
  • Spillereglerne er de samme for spil med rigtige penge og spil for sjov, bortset fra at autospin ikke vil være tilgængeligt i spil for sjov.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95,09%.

Pengeskab-bonusrunde

• Pengeskab-bonusrunden udløses, når tre eller flere Pengeskab-scattersymboler vises hvor som helst på visningen..
  • I Pengeskab-bonusrunden får spilleren mulighed for at vælge et af tre skabe.
  • Spilleren tildeles derefter en multiplikator eller gratis spins baseret på spillerens valg.
  • Spilleren tildeles en multiplikator, der varierer fra 3x til 100x tilfældigt.
  • Den tildelte multiplikator ganges med den samlede indsats og føjes til andre gevinster på betalingslinjen.

Boks-bonusrunde

• Når et boks-symbol lander på hjulene, afsløres enten øl eller diamanter.
  • Når en eller flere kasser med diamanter vises hvor som helst i visningen tildeles multiplikatoren og hvis tre eller flere kasser med ølsymboler vises i visningen tildeles gratis spins.
  • Multiplikatoren tildeles tilfældigt med 1x til 5x.
  • Den tildelte multiplikator ganges med den samlede indsats og føjes til andre gevinster på betalingslinjen.

Gratis spins bonusspil

• Spilleren får gratis spins, hvis spilleren får 3 øl-symboler i Boks-bonusrunden eller hvis spilleren har gratis spins i Pengeskab-bonusrunden.
  • Spilleren modtager tilfældigt 8, 9, 10, 11, 12 eller 13 gratis spins.
  • I gratis spins bonusrunden, vil 2, 3 og 4 Wild-symboler forblive klæbrige i nogle få tilfældige antal spins. Nogle gange, selvom wilds er aktive, hvis et boks-scattersymbol (øl eller diamanter) findes i vild position, vil wilds ikke være synlige for det spin.
  • Under gratis spins, hvis 3 eller flere Boks-scattersymboler afslører Øl-symbolet, genudløses det oprindelige antal gratis spins igen. Hvis Boks-scattersymboler afslører diamantsymboler, tildeles multiplikatoren sammen med andre linjegevinster for det spin.
  • Pengeskab-bonusrunden kan ikke udløses med gratis spins.
  • Under gratis spins tildeles kun den højeste vindende kombination lavet med mindst et ikke-Wild symbol på hver betalingslinje.

OLSEN-bonusrunde

• Spilleren tildeles en 100 gange multiplikator, hvis OLSEN-ordet dannes vandret på hjulene.
  • Den tildelte multiplikator ganges med den samlede indsats og føjes til andre gevinster på betalingslinjen.
  • Wild-symbolet erstatter ikke OLSEN-udbetalingen.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne Ansvarligt spil siden.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Stjerne-symbolet for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95.09%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i et bonusspil, vil du blive bedt om at afslutte spillet når du logger ind igen.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.