olsenbanden2mobile

OLSEN BANDEN 2

Kort om spillet:

Olsen Banden 2 er en spilleautomat med 5 valser og 15 betalingslinjer.
Det er muligt at udløse to forskellige bonusspil i Olsen Banden 2. Freespinsrunden udløses ved at ramme tre kølebokse med øl. Sker det, tildeles spilleren mellem 8 og 13 freespins, hvor der under hvert spin vil være såkaldte ’sticky wilds’ – altså fastlåste wild-symboler. Franz Jäger-bonussen udløses derimod ved at ramme tre pengeskabe. I denne bonusrunde får man som spiller mulighed for at vælge ét af tre pengeskabe, som kan indeholde enten kontante gevinster eller adgang til freespinsrunden.
Endelig er det muligt at udløse en såkaldt OLSEN-gevinst, der udløses ved at ramme symbolerne O-L-S-E-N i rækkefølge på en betalingslinje. Denne gevinst er på 100 gange indsatsen.

Sådan spiller du:

• Spin: Spil-knappen , som findes nederst på skærmen i portræt modus og til højre på skærmen i landskab modus, starter spillet.
  • Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på  hamburger menu  og ved at ændre indsatsmeteret som vist herunder.
  • MAKS. INDSATS: Klik på MAKS. INDSATS for at spille med den maks. mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • AUTOSPIN: Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil".
  • For at gøre brug af funktionen autospin, skal du klikke på knappen -Autospin-. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet.
  • De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spins: Spillet spiller automatisk det antal spil du vælger i slider-menuen. Du kan maks. vælge 100 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats.
  • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
  • Spin til bonusspillet udløses: Spillet spiller automatisk til bonusrunden udløses.
  • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
    • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
    • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
    • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.pan>
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • Klik på stop autospin for at stoppe autospin og vende tilbage til spilskærmen.
  • Klik på Menu-ikonet for at se indstillinger som gevinstovesigt, spilindstillinger, autospin og kasse.
  • Klik på  Hjem  for at gå til lobby skærmen.
  • Se gevinstoversigten ved at klikke på  Gevinstoversigt .
  • Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på -tilbage- .
  • Klik på  lyd  for at slå lyden til/fra.
  • Klik på "$" for at gå til indbetalingssiden.
  • Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spin vil være den samme som i det tidligere spin. Klik på "SPIL" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke INDSATSVÆRDIEN.

Spilindstillinger:

• For at ændre spillets indstillinger, tryk da på knappen ’Spilindstillinger’ i bunden af spillet mellem ikonerne for ’Gevinstoversigt’ og ’Lyd’
  • Lyd: Spilleren kan indstille spillets generelle lydstyrke, ligesom både lydeffekter og baggrundsmusik kan justeres
  • Lydeffekter: Aktiver/deaktiver spillets lydeffekter (lyde ved gevinster)
  • Baggrundsmusik: Aktiver/deaktiver spillets baggrundsmusik
  • Spil med space: Ved at have denne indstilling aktiveret, kan space-tasten på keyboardet benyttes til at starte et spil

Spilleregler:

• Spillet har 15 faste betalingslinjer
  • Den samlede indsats er lig med antallet af betalingslinjer ganget med indsatsen pr. linje
  • Et spil igangsættes ved at vælge en indsats og derefter klikke på knappen ”SPIL”
  • Spillets gevinster kan ses i GEVINSTOVERSIGTEN
  • Vindende kombinationer af symboler starter fra første valse (længst til venstre) og går mod højre, bortset fra kølebokse og pengeskabe, som kan være spredt ud på valserne
  • Kun den bedst betalte kombination på hver betalingslinje udbetaler en gevinst
  • Symboler kan godt bruges til at skabe gevinstgivende kombinationer på flere linjer, og alle gevinster regnes sammen efter et spil
  • Olsen Banden 2 Wild-symbolet kan erstatte andre symboler på gevinstgivende linjer, men kan ikke indgå i en OLSEN-gevinst eller gøre det ud for kølebokse eller pengeskabe
  • sticky wild-symboler kan erstatte andre symboler på gevinstgivende linjer, men kan ikke indgå i en OLSEN-gevinst eller gøre det ud for kølebokse
  • Hvis 3 eller flere pengeskabe lander på valserne, udløses Franz Jäger-bonussen. I denne bonusrunde kan en spiller enten vinde en kontant gevinst eller freespins alt afhængig af spillerens valg af pengeskab
  • Hvis 3 eller flere kølebokse med øl lander på valserne, udløses freespins
  • Hvis én eller flere kølebokse med diamanter lander på valserne, tildeles en spiller en kontant gevinst mellem 1 og 5 gange indsatsen i det pågældende spil
  • Hvis en spiller rammer symbolerne O-L-S-E-N i rækkefølge på en horisontal betalingslinje (betalingslinje 1, 2 eller 3), så honoreres spilleren med en kontant gevinst svarende til 100 gange indsatsen i det pågældende spil
  • Kølebokse-symboler indgår i sig selv ikke i nogen gevinstgivende kombinationer
  • Efter hver gevinst bliver SALDO-feltet opdateret, og beløbet der er vundet bliver vist I GEVINST-feltet i bunden af spillet
  • Spillereglerne for Olsen Banden 2 er identiske for både ‘Spil om penge’ og ‘Spil for sjov’, bortset fra at Autospin ikke er muligt I ‘Spil for sjov’
  • Ved systemfejl annulleres det/de pågældende spil, og alle indsatser/gevinster for spillet tilbageføres
  • Spillets teoretiske tilbagebetaling er 95,09%.
  • Spillets maksimale gevinst er begrænset til 1.250.000 kroner. Skulle denne grænse rammes under freespins, afsluttes freespins øjeblikkeligt og de 1.250.000 kroner bliver tilføjet spillerens saldo.

Franz Jäger-bonus

• Franz Jäger-bonussen udløses hvis tre eller flere pengeskabe lander på valserne i ét spil
  • I bonussen skal spilleren tage et valg mellem tre forskellige pengeskabe
  • Alt afhængig af hvilket pengeskab der vælges, vinder spilleren enten en kontant gevinst eller udløser freespins
  • Den kontante gevinst kan være mellem 3 og 100 gange indsatsen i det pågældende spil

Kølebokse

• En køleboks indeholder enten diamanter eller øl
  • En eller flere kølebokse med diamanter udløser en kontant gevinst, mens tre kølebokse med øl udløser freespins
  • En køleboks med diamanter udløser en kontant gevinst på mellem 1 og 5 gange indsatsen

Freespins

• En spiller udløser freespins ved at ramme tre eller flere køleboks-symboler med øl, eller ved at vinde dem i Franz Jäger-bonussen
  • En spiller får tildelt enten 8, 9, 10, 11, 12 eller 13 freespins tilfældigt
  • Under freespins vil der blive spredt 2, 3 eller 4 sticky wild-symboler, der forbliver fastlåst på hjulene i et tilfældigt antal spins. Hvis et køleboks-symbol rammer bag en sticky wild, vil køleboks-symboler med øl stadig tælle med til genudløsning af bonusspillet, ligesom sticky wild-symbolet stadig kan indgå i betalingslinjer
  • 3 eller flere køleboks-symboler med øl vil under bonusrunden resulterer i en genudløsning af det oprindeligt vundne antal freespins. Køleboks-symboler med diamanter vil ligesom normalt tildele mellem 1 og 5 gange indsatsen
  • Under freespins kan Franz Jäger-bonussen ikke blive udløst
  • Under freespins bliver kun den højest betalende kombination på hver betalingslinje (udgjort af mindst ét symbol, der ikke er wild) honoreret

OLSEN-gevinst

• Hvis bogstaverne OLSEN formes på en af de tre horisontale betalingslinjer (betalingslinje 1, 2 eller 3), vil spilleren blive tildelt en gevinst på 100x indsatsen.
  • Wild-symboler kan ikke erstatte nogen af symbolerne, hvis OLSEN-gevinsten skal udløses.

Spillets brugerflade

• Klik på Spilleregler for at se spillets fulde regler
  • Klik på Spilhistorik for at se resultatet af tidligere spilrunder
  • Klik på Spil med omtanke for information om ansvarligt spil
  • Klik på For penge/For sjov for at skifte mellem spil for penge og for sjov
  • Klik på Stjernen for at tilføje eller fjerne spillet fra dine favoritter
  • Klik på knappen ‘Indbetal’ for at indsætte penge på din Blå Konto
  • Spilhistorik forefindes kun for spil om rigtige penge

Tilbagebetaling:

• Spillets teoretiske tilbagebetaling er på 95,09%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Mit spil blev afbrudt, hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen til spillet under en almindelig spilrunde, vil softwaren automatisk afvikle spillet. Du kan finde spilrundens resultat ved at klikke på ‘Spilhistorik’ efter du har genåbnet spillet
  • Hvis du mister forbindelsen til spillet under en bonusrunde, vil bonusrunden blive genoptaget når du genåbner spillet

2. Hvad skal jeg gøre, hvis min saldo er for lav til at foretage et spil?

• Klik på ‘Indbetal’ I bunden af skærmen, og foretag en indbetaling

3. Hvis du oplever yderligere problemer, er du altid velkommen til at kontakte Danske Spils kundeservice på kontakt@danskespil.dk