Moby Dick Mobile

Generelt

Målet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne danner en gevinstkombination på en payline. Udbetalingen afhænger af den specifikke gevinstkombination.

• Der er 25 faste paylines.
  • Alle udbetalingstabeller viser antallet af mønter eller kreditter, du vinder for hver kombination.
  • Alle gevinstbeløb fra udbetalingstabellen i spiltjek vises i kreditter.
  • Mindst tre matchende symboler på en enkelt payline udløser en gevinstkombination.
  • Hvis du vinder 4+ gratis spin-scatter-symboler, får du 10, 12, 15, 20 gratis spin og aktiverer gratis spin-bonusspillet.
  • Antallet af vundne kreditter afhænger af det samlede antal af vundne mønter ganget med det størrelsen på møntindsatsen.

Fejl ugyldiggør alle spil og udbetalinger.

Vind op til-beløbene, der vises på udbetalingstabellen er afrundede beløb og udgør en tilpasser værdi af den højest mulige værdi i spillet.

Almindelige symboler

Almindelige symboler er alle symboler på hjul, der fuldender en vinderkombination på aktiverede udbetalingslinjer bortset fra wild- symboler og gratis spin-scatter-symbolet.

Regler for almindelige symboler:

• Matchende symboler skal være ved siden af hinanden på en aktiveret payline.
  • Almindelige gevinstkombinationer udbetales fra venstre mod højre, så ét symbol skal vises på første hjul. En symbolkombination, der starter fra andet, tredje, fjerde eller femte hjul udbetales ikke.
  • Almindelige udbetalinger afhænger af dit bet per payline.
  • Kun én gevinstkombination udbetales per payline.

Fejl ugyldiggør alle spil og udbetalinger.

Vind op til-beløbene, der vises på udbetalingstabellen er afrundede beløb og udgør en tilpasser værdi af den højest mulige værdi i spillet.

Wild-symbol

Regler for wild-symbolet:

mb1

• Dette symbol erstatter andre symboler og kan fuldføre gevinster.
  • Dette symbol skaber sin egen gevinstkombination, når fem symboler vises på linje på en aktiveret payline.
  • Udbetalinger for fem wild-symboler svarer til det højeste gevinstsymbol.
  • Dette symbol fungerer som et wild-symbol på hjul 1-5 i løbet af hovedspillet og gratis spin-bonus-spillet.
  • Dette symbol erstatter ikke scatter-symbolet.

Fejl ugyldiggør alle spil og udbetalinger.

Vind op til-beløbene, der vises på udbetalingstabellen er afrundede beløb og udgør en tilpasser værdi af den højest mulige værdi i spillet.

Scatter-symbol

Regler for scatter-symbolet:

mb2

• Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
  • Aktiverer gratis spil-bonusspillet, når fire eller flere vises på fem hjul.

Fejl ugyldiggør alle spil og udbetalinger.

Vind op til-beløbene, der vises på udbetalingstabellen er afrundede beløb og udgør en tilpasser værdi af den højest mulige værdi i spillet.

Gratis spin-bonusspil

4+ gratis spin-scatter-symboler giver 10, 12, 15, 20 gratis spin, og evalueringen af gratis spinbonusspillet begynder.

Regler for gratis spin:

• Du tildeles 10, 12, 15, 20 gratis spin.
  • Alle bets og paylines, der spilles i gratis spin, er de samme som det spin, der aktiverede bonusspillet.
  • 4+ gratis spin-scatter-symboler under gratis spin udløser 10, 12, 15, 20 gratis spin igen, der føjes til de resterende gratis spin og vises i gratis spin-tælleren.

Fejl ugyldiggør alle spil og udbetalinger.

Vind op til-beløbene, der vises på udbetalingstabellen er afrundede beløb og udgør en tilpasser værdi af den højest mulige værdi i spillet.

Funktionen gevinstlås

Regler for funktionen gevinstlås:

• Funktionen gevinstlås aktiveres, hvis en gevinstkombination opstår, eller hvis du modtager tre eller flere gratis spin-scatter-symboler.
  • Når gevinstlås aktiveres, låses alle symboler og gratis spin-scatter-symboler, der er involveret i gevinstkombinationerne. Herefter starter et bonusspin, der giver dig chancen for at forlænge eksisterende gevinstkombinationer eller generere flere gevinstkombinationer.
  • Bonusspin udføres, så længe flere gevinster genereres. Når alle bonusspin er afsluttet, udbetales alle eksisterende gevinster på en payline.

Fejl ugyldiggør alle spil og udbetalinger.

Vind op til-beløbene, der vises på udbetalingstabellen er afrundede beløb og udgør en tilpasser værdi af den højest mulige værdi i spillet.

Gamblespil

Efter hver gevinst kan spilleren starte gamblespillet ved at trykke på gambleknappen.

Regler for gamblespillet:

• Du kan spille med dine gevinster, indtil du når gamblegrænsen. Gamblegrænsen er enten en fast beløbsgrænse eller fem gamblespil per spil.
  • Spilleren skal vælge én af tekopperne.
  • Hvis du vælger den rigtige tekop (hvis der er en tepose i koppen), bliver dine gevinster fordoblet.
  • Hvis du vælger den forkerte tekop (hvis der er et fiskeben i koppen), mister du alle gevinster fra denne runde.
  • Efter gratis spin er gamblespillet også tilgængeligt.
  • Gamblespil-funktionen aktiveres ikke, hvis din gevinst er større end aktiveringsgrænsen for gamblespillet.

Fejl ugyldiggør alle spil og udbetalinger.

Vind op til-beløbene, der vises på udbetalingstabellen er afrundede beløb og udgør en tilpasser værdi af den højest mulige værdi i spillet.

Sådan spiller du spillet

Foretag et bet, og spil Spillet kan enten spilles med kreditter (standard) eller mønter. Gevinstmængderne i udbetalingstabellen skifter også mellem kredits og mønter, så de svarer til den valgte valuta.
  1. Skift fra kreditter til mønter. Hvordan?
    • Tryk menu.
    • Aktivér mønttilstand for at veksle din kontosaldo til mønter. Deaktivér mønttilstand igen for at veksle din kontosaldo tilbage til kreditter.
  2. Vælg størrelsen af dit bet. Hvordan?
    • Klik på Indskud (+) eller (-) for at vælge den ønskede betstørrelse per payline.
    • Den valgte indsats ganget med 25 faste gevinstlinjer udgør den TOTALE INDSATS for denne spillerunde.
    • Klik på Maks. bet for at vælge den maksimalt tilladte betstørrelse.
  3. Klik på Spin.
    • Hvis du har en gevinstkombination på en payline, vil gevinsten blive fremhævet på hjulene.
    • Hvis du ikke har en gevinstkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Autospil

Med autospil kan du automatisk spille flere spil i træk.

Du skal vælge en betstørrelse, før du starter autospil, da det funktionen benytter den seneste betværdi.

Sådan aktiverer du autospil i et spil:

• Tryk på autospil- knappen.
  • Tryk på det antal spins, du vil spille. Autospil går automatisk i gang.
  • Antallet af tilbageværende spin i din autospil-session vises i spillet. Du kan stoppe autospil når som helst ved at trykke på autospil-stopknappen. Dette påvirker ikke resultatet af dit spin.
  • På udvalgte markeder dukker autospil-funktionen op i en meddelelse. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Fejl ugyldiggør alle spil og udbetalinger.

Vind op til-beløbene, der vises på udbetalingstabellen er afrundede beløb og udgør en tilpasser værdi af den højest mulige værdi i spillet.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.39%

Seneste opdatering: 16-05-2018