Triple Gold

Klassisk spil i 3-hjulstrin får den gyldne berøring i Triple Gold! Nyd op til 5 gevinstlinjer med action på denne traditionelle spillemaskine. Potentialet for store gevinster bliver endnu større, når de tre undersymboler dukker op - gevinster kan ganges med op til 27x!

Sådan satser du

Triple Gold har 5 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu

Tryk på tandhjulet for at åbne Indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på OK for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Linjer

Viser det aktuelle antal af valgte gevinstlinjer.

Tryk på 1, 2, 3, 4 eller 5 for at vælge antallet af spillede gevinstlinjer.

Linjeindsats

Viser den aktuelle linjeindsats i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk på SAMLET INDSATS for at åbne indsatsvalgmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at indsende indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et valgt antal spins til den nuværende samlede indsats og antal valgte gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og den (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Multiplikator-funktion

Der kan forekomme et tredobbelt undersymbol på ethvert symbol på hjulene. Symboler, der indeholder et tredobbelt undersymbol, erstatter deres respektive symboler uden det tredobbelte undersymbol.

Hvis et symbol på en linjegevinst indeholder et tredobbelt undersymbol, ganges denne gevinst med 3x. Hvis to symboler på en linjegevinst indeholder et tredobbelt undersymbol, ganges denne gevinst med 9x. Hvis tre symboler på en linjegevinst indeholder et tredobbelt undersymbol, ganges denne gevinst med 27x.

Indstillinger

Lyd on

• Slå spillyde on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Gevinstlinjer ganges med linjeindsatsen på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med ekstra spin eller en serie af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv.Hvis du for eksempel vinder den største gevinst i et spin, er din chance for at vinde den igen i næste spin nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre spil der spilles, des større er den normale variation fra den aktuelle tilbagebetaling, der kan opleves.

Intellektuel ejendom

© 2021 IGT. Alle andre varemærker og/eller tjenestemærker brugt heri er enten varemærker eller registrerede varemærker for IGT, dets partnere eller licensudbydere.

Seneste opdatering: 20-05-2021