Tiger Emperor

SPILLEREGLER

Tiger Emperor Spil hjælp

Tigeren er et majestætisk dyr, der er æret i kinesisk kultur og betragtes som kongen af alle dyr. Faktisk repræsenterer striberne på tigerens pande det kinesiske tegn Wang, som betyder konge. Når du spiller Tiger Emperor med dens generøse funktioner, er der ingen grund til at være bange, for Tigeren vil velsigne dig med store formuer!

Tiger Emperor er en 5-hjuls, 3-rækker slot, der kan prale af rige og givende funktioner. Gå i gang med op til 15 gratis spins, der aktiveres, når 3 eller flere scatter-symboler lander, plus udsigten til at vinde flere gratis spins under funktionen. Sæt tænderne i endnu flere belønninger med Tiger Respins, hvor Tiger-symbolerne holder deres positioner, og respins finder sted. Hver gang en tiger lander ved siden af en anden, smelter de sammen for at danne et endnu større symbol og øger multiplikatoren med mulighed for at vinde op til 750x din indsats.

Hav en brølende god tid og spil Tiger Emperor nu!

Oplysninger om spillet

Spil gevinstlinjer:

Der er 50 vindende linjer i Tiger Emperor.

Alle gevinster begynder fra venstre hjul og udbetaler venstre til højre på tilstødende hjul.

Generel informationstavle:

 

Game Type

Video Slot

Antal udbetalingslinjer

50

Antal hjul \ rækker

5x3

 

Spilfunktioner

·        FUNKTIONEN TIGER RESPINS

·        GRATIS SPINS

Tilbagebetaling til spillere

94.06%

Hitrate

33.5%

Spilfunktioner

FUNKTIONEN TIGER RESPINS

6 bonussymboler udløser Tiger Respins-funktionen, som giver 6 gentagne spins plus 1 ekstra spin for hvert ekstra bonussymbol.

Under funktionen forbliver de udløsende bonussymboler låst i deres positioner. Alle nye bonussymboler bliver også låst i deres positioner, indtil funktionen slutter.

Når der ikke er flere respins tilbage, eller alle hjulpositioner er bonussymboler, tildeles gevinsterne, der vises på alle bonussymbolerne.

Tilstødende bonussymboler danner grupper, og præmier gives i henhold til tabellen over grupperede bonussymboler.

Der betales kun bonussymboler, når denne funktion er aktiveret.

GRATIS SPINS

Når 3, 4 eller 5 Scatter-symboler lander hvor som helst på hjulene, belønnes det med henholdsvis 8, 12 eller 15 gratis spins.

Kun symbolerne Wild og Scatter vises på hjul 3 under funktionen Free Spins. Tiger Respins-funktionen kan aktiveres under gratis spins

Free Spins-funktionen kan genaktiveres.

Når Free Spin-funktionen slutter, viser et banner den samlede gevinst for Free Spins.

Sådan spilles spillet

Væddemål

 

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / - knapperne på hver side af Spin knappen og/eller Møntværdi + / - knappen. Så tryk på Spin knappen eller Mellemrumstasten at indsende din indsats og begynde runden.

Du kan også vælge den ønskede indsats fra Indstats-muligheder menu i Indstillinger, og tryk derefter på Spin-knappen for at lukke menuen, som sender indsatsen og starter runden.

Runden kan også startes ved at bruge Autospin funktionen.

Samlet indstas, balance og gevinst beløb kan vises i mønter eller kontante værdier. Skift mellem dem kan gøres ved at klikke på nederste UI bar.

Spin nuligheder

Når runden er startet, kan spilleren hurtigt komme frem til runde resultatet eller springe over animationerne ved at trykke på Spring over/Stop knappen der erstatter Spin knappen, mens runden er i gang.

For at spille runden hurtigere kan spilleren bruge Hurtig Spin eller Turbo Spin muligheden

Turbo Spin – hjulene spinder og stopper hurtigere uden ekstra animationer.

Turbo Spin kan aktiveres af:

 • Tryk på mellemrumstasten på en stationær computer.
 • Tændes fra Autospin menuen, og derefter starte Autospin

Hurtig Spin tilstand- hjulene spinder og stopper hurtigere, dog vises alle ekstra animationer.

Hurtig Spin kan aktiveres af:

 • Tændes igennem Sandwich menu
 • Tændes fra Indstillinger
 • Tændes fra Autospin menuen, og starter Autospin

Udbetalingsregler

 • Vindende kombinationer dannes fra venstre mod højre på de tilstødende hjul, der starter fra det venstre
 • Vindende kombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets ”Betalingstabel”, som kan tilgås via Indstilling knap
 • Kun den højeste gevinst per linje
 • Samtidige gevinster på forskellige udbetalingslinjer tilføjes.
 • Alle gevinster sker på de valgte betalingslinjer, undtagen
 • Funktionsfejl ugyldiggør alle

Udbetalingsregler for funktioner

 • Gratis Spins spilles med samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede Gratis
 • Gratis Spins gevinster tilføjes til alle indledende

Autospin

Aktiverer spillet automatisk i et forudbestemt antal runder på den aktuelle indsats konfiguration. Autobet/autoplay menuen er tilgængelig via Autobet/Autoplay knappen.

Autobet/Autoplay grænser

 • Tabsgrænse - Tillader dig at kontrollere dit samlet tab ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når tabsgrænsen er nået. Beregnet som følger:

(Summen af indsats) - (Summen af gevinster) >= (tabsgrænse beløbet).

 • Singel gevinst - Vil stoppe autobetfunktionen, og en popup-meddelelse vil blive vist, når en enkelt gevinstudbetaling er >= 'Singel vind' indtastet værdi.
 • Gevinstgrænse - Giver dig mulighed for at kontrollere dine kombinerede gevinster ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når gevinstgrænsen er nået. Beregnet som følge:

(Summen af gevinster) - (Summen af indsats) >= (gevinstgrænse beløbet).

 • På en gevinst - Auto-betal stopper, og en popup besked vil blive vist på enhver gevinst inden for en enkelt runde. En gratis spin funktion betragtes som en runde for denne grænseindstilling, og auto-betal stopper kun, når alle de gratis spin er færdige.
 • Stopper på en funktion - Auto-betal stopper, og en popup-meddelelse vises, når spillet når en funktion runde, herunder men ikke begrænset til: gratis spin runde, bonusspil og minispil, med undtagelse af tilfældige wilds

Når grænsen er opfyldt, stopper autobet, og den relevante popup meddelelse vises midt på skærmen.

Seneste opdatering: 01-02-2022