Sumo Sumo

Spilbeskrivelse

Sumo Sumo handler om to gade-sumohold (rød, blå), der kæmper mod hinanden i grundspillet og Free Spins. I bonusspillet ødelægger de vejspærringen, så de havner i vandet, hvor de bliver reddet af en sumobryder i en speedbåd, der indsamler dem og får multiplikatorer til en afsluttende kæmpegevinst.

Sumoer bliverc stablet på hinanden, når der er gevinst, og bliver til gående wild-stakke med Respins, der giver store gevinster. Sumo-stakke fra forskellige hold (rød, blå) kæmper mod hinanden og skaber en stor sumo- stak med multiplikatorer, der giver endnu større gevinster.

Sumo Sumo er en 5 gange 5-spillemaskine med forbundne gevinst-måder, udbetalings-, wild-, bonus-, Free Spin- og røde og blå Sumo-symboler. Sumo- symboler, der stables på hinanden, skaber WILD-symboler med multiplikatorer.

Free Spins tildeles med 6 spins og spilles i hovedspillet.

Bonusspil spilles på et 5x5-gitter med 25 minihjul. Spilleren tildeles 3 liv og bruger 1 liv pr. spin. En speedbåd flytter sig til et andet symbol i gitteret. Hver af de bevægelser indsamler en multiplikator og sætter de resterende liv til 3. Når alle liv er brugt, beregnes den samlede bonusspil-gevinst ud fra de indsamlede multiplikatorer.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid nederst på infobaren nederst i spillet i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spillet, når du spiller horisontalt, og øverst i spillet, når du spiller vertikalt.

Udbetalingslinjer

Sumo Sumo har 259 forbundne gevinstmåder med 5 hjul og 5 rækker.

Bonusspil

Udløs Speedboat Bonus-spillet ved at lande 3 bonussymboler i hovedspillet. Spilleren får 3 liv, der bruges et for et for hvert spin og sættes tilbage til 3, hver gang båden bevæger sig med en indsamlet multiplikator.

Spilleregler

Sumo Sumo er en spillemaskine med 5 kolonner og 5 rækker, Walking Multiplier Wilds, Respins og 2 særskilte bonusspil.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Alle gevinster starter med hjulet længst til venstre og udbetales fra venstre til højre hjul for hjul. Kun den højeste gevinst pr. aktiv indsatslinje udbetales.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere Autospin. Hold knappen 'Spin' nede, eller brug knappen 'Autospin' til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Spillet spilles i to tilstande: normaltilstand, Free Spins-tilstand og Speedboat-bonustilstand.

Alle spins i normaltilstanden og Free Spins-tilstanden har 259 måder at vinde på.

Wild-symboler erstatter alle andre udbetalingssymboler. En vinderkombination med ene wild-symboler giver samme gevinst som det mest værdifulde symbol.

Normal- og Free spins-tilstand indeholder to sæt almindelige udbetalingssymboler: Sumo-symboler og frugtsymboler.

Sumo-symboler kan optræde i stakke oven på hinanden, og i kun i denne tilstand er stakken et Walking Multiplier Wild-symbol. Denne funktion

omtales heri som en Wild Sumo-stak. Antallet af Sumo-symboler i en Wild Sumo-stak afhænger af dens multiplikatorværdi.

Når en gevinstlinje forbindes gennem flere Wild Sumo-stakke, bruges Wild Sumo-multiplikatorer multiplikativt til at give den endelige gevinstlinje-multiplikator.

Wild Sumo-stakke laves ved at vinde på flere Sumo-symboler i en gevinstlinje. Sumo-symboler i den gevinstlinje stables oven på det sidste Sumo-symbol af samme type som i gevinstlinjen og skaber en Wild Sumo-stak. Når Sumo-symboler bidrager til flere gevinstlinjer, kan Sumo- symboler blive stablet på kortere gevinstlinjer, så du får flere Wild Sumo- stakke.

Hvert Sumo-symbol bidrager kun til skabelsen af en Wild Sumo-stak. Derfor skaber nogle gevinstlinjer måske ikke en Wild Sumo-stak, fordi Sumo-symbolerne bruges til at skabe en anden Wild Sumo-stak på en alternativ gevinstlinje.

Wild Sumo-stakke kan også skabes af enhver gevinst, når flere horisontalt tilstødende sumo-symboler af samme type også er på de landede hjul.

Du får et Respin for at skabe Wild Sumo-stakke. Sumo-symboler, der forlader deres position, gendannes, før de drejer væk.

Wild Sumo-stakke begynder at gå 1 hjul mod højre i et Respin. 1 hjulposition gennemrejses i løbet af et Respin. Når Wild Sumo-stakken når det sidste hjul, begynder den at gå 1 hjul mod venstre.

Når der er Wild Sumo-stakke på hjulene, giver enhver gevinst et Respin.

Et Sumo-symbol, der er horisontalt tilstødende til en Wild Sumo-stak af samme type, føjer sig selv til den Wild Sumo-stak og giver et Respin.

I et Respin bliver horisontalt tilstødende Wild Sumo-stakke af samme typer sammensmeltet.

I løbet af et Respin, hvor Wild Sumo-stakke af modsatte typer er på samme række, løber Wild Sumo-stakken længst til højre over til Wild

Sumo-stakken længst til venstre og starter et slagsmål. Den største Wild Sumo-stak vinder slagsmålet og multiplicerer sin værdi med den tabende Wild Sumo-staks værdi. Når Wild Sumo-stakke af samme værdi slås, bliver vinderen kåret tilfældigt. Den tabende Wild Sumo-stak fjernes fra hjulene.

Interaktioner med Wild Sumo-stakke kan ændre den retning, Wild Sumo- stakken bevæger sig i.

Wild Sumo-stakke drejer ud på det første hjul.

Respins stables ikke. Et resultat uden gevinst eller tilføjelser til Wild Sumo-stakke afslutter Respin-spillet.

Speedboat Bonus- og Free Spins-spilrundeudløsere træder i kraft, før spillet fortsætter, hvis et respin bliver tildelt.

Speedboat Bonus-spillet tildeles med 3 liv ved at lande 3 bonussymboler i normal- eller Free Spins-tilstand.

Speedboat Bonus-spillet er en spillemaskine med 5 kolonner og 5 rækker med minihjul og et indsamlingssystem.

Speedbåd-symbolet tildeles ved starten af bonusspillet. Speedbåden starter med en startværdi for x-indsats.

I løbet af Speedboat Bonus-spillet drejer ledige positioner på hjulet og afslører et symbol, hvilket bruger et liv.

Når et symbol lander i syne nord, syd, øst eller vest for speedbåd- symbolet, bliver livene sat til 3. Speedbåden rejser hen over hjulene og indsamler det landede symbol.

Når et symbol indsamles, fjernes det fra sin position på hjulet. Indsamlinger kan sammenkædes. Ruten med højest værdi prioriteres.

Når det indsamlede symbol er en Sumo-svømmer, føjer speedbåden det indsamlede symbols x-indsatsværdi til sin egen.

Når det indsamlede symbol er en Wakeboarder Sumo, føjer speedbåden det indsamlede symbols x-indsatsværdi til sin egen. Når Wakeboarder-

tælleren er aktiveret, sættes Wakeboarder Sumo-symbolet bag på speedbåd-symbolet, og for hver ny position, Wakeboarder Sumo- symbolet rejser til, får Wakeboarder-tælleren forøget sin x-indsatsværdi.

Wakeboarder-tælleren øger sin trinværdi for hvert yderligere Wakeboarder Sumo, der indsamles. Yderligere Wakeboarder Sumo- symboler vedhæftes ikke speedbåd-symbolet.

Når det indsamlede symbol er et rampe-symbol, multipliceres speedbådens x-indsatsværdi og Wakeboarder-tælleren med rampens værdi.

Når det indsamlede symbol er et Harpoonist- eller Turbo Harpoonist- symbol, føjer speedbåden det indsamlede symbols x-indsatsværdi til sin egen.

Harpoonist- og Turbo Harpoonist-symbolerne øger værdien for alle ikke- indsamlede Sumo-svømmer- og Wakeboarder Sumo-symboler med deres egen x-indsatsværdi, når de lander og for hvert efterfølgende Speedboat Bonus-spin, så længe de ikke indsamles.

Turbo Harpoonist-symboler øger værdien yderligere for alle ikke- indsamlede Sumo-svømmer- og Wakeboarder Sumo-symboler med deres egen x-indsatsværdi pr. indsamling af speedbåden.

Speedboat Bonus-spillet slutter, når alle liv er mistet, og der ikke er mulighed for at indsamle noget.

Gevinsten i Speedboat Bonus-spillet er den samlede speedbåd-værdi og Wakeboarder-tællerværdi.

Free Spins-spillet tildeles med 6 Free Spins ved at lande 2 Free Spins- symboler i normaltilstanden.

Wild Sumo-stakke bliver på samme sted i Free Spins. De drejer ikke ud, når du taber, og de drejer heller ikke ud på hjul 1.

Speedboat Bonus-spilrundeudløsere træder i kraft, før spillet fortsætter, hvis et Respin bliver tildelt, eller hvis der er Free Spins tilbage.

Hvis du genudløser Free Spins-spillet, tildeles 6 ekstra Free Spins. En spillerunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.

Gevinster udbetales i slutningen af spillerunden.

Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 94,0 %.

Spillet har en maksimal gevinst på 25 000x indsatsen. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter-regler

X-iter-funktionen lader dig købe dig ind i forskellige spiltyper.

FREE SPINS:

Køb en spilrunde, der udløser Free Spins-spillet. Prisen er 500x indsatsen.

SUPER SPEEDBOAT BONUS:

Køb en spilrunde, der udløser Speedboat Bonus-spillet. Alle Harpoonists er Turbo Harpoonists. Prisen er 250x indsatsen.

SPEEDBOAT BONUS:

Køb en spilrunde, der udløser Speedboat Bonus-spillet. Prisen er 100x indsatsen.

BRAWL MODE:

Køb en spilrunde med et garanteret slagsmål. Prisen er 25x indsatsen.

BONUS HUNT:

Køb en spilrunde med forhøjet chance for et Speedboat Bonus- eller Free Spins-spil. Prisen er 2x indsatsen.

Du køber en X-iter-funktion ved at trykke på X-iter-knappen, vælge en X-iter- tilstand, hvor prisen vises i spillerens valuta, og trykke på Spin-knappen.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper er 94,0 %.

Minimumprisen for X-iter er 4,00 kr, maksimumprisen for X-iter er 500 000,00 kr.

Alle spilregler gælder for X-iter-tilstand.

Seneste opdatering: 05-12-2022