Beat the Bank

Mål med spillet:

Beat the Bank er en femhjuls-spilleautomat med 20 betalingslinjer, bonusspil med gratis spil og et 'Beat the Bank'-bonusspil. Bonusspillet udløses, når tyven vises hvor som helst på samme tid på hjul to, tre og fire. Der tildeles 15 gratis spil, og under disse spil tredobles alle gevinster undtagen gevinsten i Beat the Bank-bonusspillet, selv hvis det udløses under de gratis spin. Bonusspillet kan udløses igen, hvis tyven vises på samme tid hvor som helst på hjul to, tre og fire. Beat the Bank-bonusspillet udløses, når tre eller flere spredte pengeskabssymboler forekommer hvor som helst.

Tyven forekommer kun på hjul to, tre og fire og træder i stedet for alle andre symboler bortset fra det spredte pengeskabssymbol.

Spilleinformation:

• Du kan satse på op til 20 linjer. Betalingslinjerne vises under betalingslinjeområdet, der findes på skærmen med gevinstoversigten (Hjælp).

Sådan spiller du:

• Angivelse af 'LINJER': Der er som standard valgt 20 linjer. Du kan reducere eller forøge antallet af linjer ved at klikke på knapperne '+' eller '-', der findes under indikatoren 'LINES' på spilskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer forbliver mørke. Du kan også vælge/fravælge linjer ved at klikke på det ønskede linjenummer ud for linjen.
  • Maks. antal linjer: Klik på 'MAX' under 'LINES' for at spille med 20 linjer. Denne mulighed er kun aktiv, hvis din spilsaldo er stor nok.
  • Angivelse af 'INDSATSER': Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats på 0,25 EUR pr. linje for alle 20 linjer, hvilket giver en samlet indsats på 5 EUR. Du kan vælge at forøge eller reducere indsatsen pr. linje ved at klikke på knapperne '+' eller '-', der findes under indikatoren 'BET'. Hvis din spilsaldo er mindre end 5 EUR, tilpasses indsatsen automatisk til det næsthøjeste mulige beløb.
  • Maks. indsats: Klik på 'MAX' under 'BET' for at spille med 25 EUR pr. linje. Denne mulighed er kun aktiv, hvis din spilsaldo er stor nok.
  • Antallet af valgte linjer ganges med "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises i måleren 'TOTAL BET', som er placeret nederst i midten i spilskærmen.
  • 'REGLER': Du kan gennemse spillereglerne ved at klikke på knappen 'GEVINSTOVERSIGT ' nederst til venstre i skærmen og derefter på knappen 'RULES i skærmen med gevinstoversigten. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen 'GAME' i skærmen med regler.
  • 'GEVINSTOVERSIGT': 'GEVINSTOVERSIGT' kan ses ved at klikke på knappen 'GEVINSTOVERSIGT', der er placeret i skærmen med spilleregler. Hvis du vil udregne udbetalingen, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Bemærk, at hvis du vil beregne udbetalingen for de spredte symboler, skal du gange den pågældende gevinst med den samlede indsats. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen 'GAME'.
  • Spin: Når hjulene stopper, vil eventuelle vinderkombinationer på de valgte linjer og eventuelle spredte gevinster blive tilskrevet i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives ved, at deres betalingslinjer bliver oplyst og symbolerne bevæger sig, eller i tilfælde af spredte gevinster ved, at de spredte symboler bevæger sig. Den samlede gevinst vises under hjulene som en besked, og måleren 'PAID' opdateres med gevinstbeløbet. Gevinsterne for de individuelle linjer vises til højre eller til venstre ud for hver linje med gevinst.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til næste spin. Du skal blot klikke på 'SPIN' for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge knapperne '+' eller '-' under indikatorerne 'BET' eller 'LINES' som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises i måleren 'CREDIT'.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår i målerne 'CREDIT' og 'TOTAL BET'.
  • 'AUTO-SPIN': Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge blandt de forskellige muligheder for "håndfri" betjening af spillet. Valgmulighederne under denne funktion er:
    • Antal spin: Spillet gennemløber automatisk det antal spin, der er valgt i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst er lig med eller mere end: Spillet kører automatisk, indtil præmiebeløbet er lig med eller overstiger det beløb, der er valgt i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet kører automatisk, indtil næste sejr forekommer.
    • Spin indtil bonusrunde udløses: Spillet kører automatisk, indtil det næste bonusspil eller den næste bonusrunde udløses.
    • Spin indtil min saldo overskrides: Spillet kører automatisk, indtil spillesaldoen er større end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene i målerne 'CREDIT' og 'TOTAL BET'.
    • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet kører automatisk, indtil spillesaldoen er mindre end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene i målerne 'CREDIT' og 'TOTAL BET'.
    • Spil hurtigere: Denne valgmulighed giver dig mulighed for at spille hurtigere end normalt ved at mindske pausetiden. Du skal have valgt mindst én af de andre tilgængelige Auto-Spin-valgmuligheder, før du kan vælge 'Spil hurtigere'.
  • Hvis du vil gøre brug af auto-spin-funktionen, skal du klikke på knappen 'AUTO-SPIN' nederst til venstre i skærmbilledet. Når autospin-vinduet åbnes, skal du markere afkrydsningsfelterne ved siden af den eller de indstilling(er), du vil spille med. Vælg fra rullemenuen, hvor det måtte være relevant. Klik på 'START' for at aktivere de valgte indstillinger og starte drejningen. Klik på 'CANCEL' for at vende tilbage til spilskærmen.
  • Du kan deaktivere 'AUTO-SPIN' ved at klikke på knappen 'STOP SPIN'. Hvis et spin er i gang, stoppes 'AUTO-SPIN', når det igangværende spin er færdigt. Ellers stoppes 'AUTO-SPIN' med det samme.
  • Hvis du spiller med flere indstillinger for 'AUTO-SPIN', vil den betingelse, der opfyldes først, have fortrinsret frem for de øvrige, og de resterende aktiverede betingelser blive ignoreret. Du kan derefter vælge enten at bruge de samme indstillinger igen eller vælge ny(e) indstilling(er) og fortsætte med 'AUTO-SPIN'.
  • Bemærk: Indstillingen 'AUTO-SPIN' er ikke tilgængelig i PlayMoney-tilstand.
  • Klik på 'SPILLOGGER' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på 'VERSION' for at få vist spillets aktuelle versionsnummer game.
  • Klik på 'RE-BUY' for at købe flere kreditter til spillet fra din Danske Spil konto.
  • Klik på 'EXIT GAME' for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og fiktive penge.

Spilleregler:

• Spil en til 20 linjer
  • Udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. betalingslinje.
  • Spredte gevinster ganges med det samlede indsatsbeløb.
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinjegevinsterne.
  • Kun den højeste gevinst på hver valgte betalingslinje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen.
  • Gevinster forekommer kun på de valgte linjer, bortset fra det spredte pengeskabssymbol, som udløser gevinst hvor som helst.
  • Samtlige symboler giver kun gevinst fra venstre mod højre, bortset fra det spredte pengeskabssymbol, som giver gevinst hvor som helst.
  • Tyven forekommer kun på hjul to, tre og fire og træder i stedet for alle andre symboler bortset fra det spredte pengeskabssymbol.

FREE GAMES FUNKTION

• Bonusspillet udløses, når tyven vises hvor som helst på samme tid på hjul to, tre og fire.
  • Der tildeles 15 gratis spil, og under disse spil tredobles alle gevinster undtagen gevinsten i Beat the Bank-bonusspillet, selv hvis det udløses under de gratis spin.
  • Bonusspillet kan udløses igen, når tyven forekommer hvor som helst på hjul to, tre og fire på samme tid. Reglerne for tildeling af gratis spil og udbetaling forbliver de samme som ovenfor.
  • Alle gratis spil spilles med det samme antal linjer og samme indsats pr. linje som det spil, der udløste bonusspillet.

BEAT THE BANK FUNKTION:

• Beat the Bank-bonusspillet udløses, når tre eller flere spredte pengeskabssymboler forekommer hvor som helst.
  • Find pengene i et af de to pengeskabe, der vises.
  • Hver gang du vælger det rigtige pengeskab, fordobles din gevinst. Første runde vil således udløse en gevinst på to gange den samlede indsats, og hver af de følgende runder (anden, tredje,...) vil ved gevinst altid fordoble gevinsten fra den foregående runde. Det sidste gevinstbeløb udbetales som præmie for bonusspillet.
  • Fortsæt med at vælge, indtil du ikke kan åbne et pengeskab.
  • Vind op til 1024 gange din samlede indsats.
  • Beat the Bank-bonusspillet kan udløses under temaspillet med de gratis spil.

Paytable:

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 93.45%.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen 'Spillogger', når du er logget ind igen. Hvis du fortsat oplever problemer, kan du kontakte vores kundeservice døgnet rundt, alle ugens dage.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst Beat the Bank-bonusspillet/gratis spil, vil softwaren automatisk starte Beat the Bank-bonusspillet, når du er logget ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Når du har færdiggjort Beat the Bank-bonusspillet/de gratis spil, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 06-07-2022