Burning Desire Mobile

Untitled Document

Om Burning Desire

Burning Desire er en slotmaskine med 5 hjul og 250 mønter med:

• 243 permanent aktiverede betalingsmåder.
  • Et wild-symbol.
  • Et scatter-symbol.
  • Et Gratis spin-bonusspil.
  • En Gamble-funktion.

Spiludbetalinger

Eventuelle gevinster til udbetaling på slotmaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises på paylinen, når hjulene stopper.

Alle betalingsmåder er permanent aktiverede for hvert spin, så du kan ikke til- eller fravælge betalingsmåder. Alle bets bliver automatisk ganget med en bet-multiplikator på 25. Hvis du satser 1 mønt, satser du 1 mønt x 25 = 25 mønter i alt pr. spin.

• Almindelige udbetalinger
    • Tallene viser det antal mønter, der er blevet udbetalt for hver kombination. Det samlede antal mønter, der udbetales, afhænger af det antal mønter, du satser.
    • Almindelige gevinster beregnes ved at gange antallet af vundne mønter med det antal mønter, der er satset. For hvert spin bliver det valgte bet-beløb automatisk ganget op med bet-multiplikatoren.
    • Antallet af vundne credits er lig med det samlede antal vundne mønter ganget med den satsede møntværdi.
    • Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. udbetalingsmåde. Hvis der er mere end én mulig vinderkombination på en udbetalingsmåde, får du kun udbetalt værdien for den højeste kombination.
    • Hvis vindende symbolkombinationer vises på flere betalingsmåder, får du gevinst udbetalt for hver kombination.
    • For at en kombination af symboler kan udgøre en almindelig vinderkombination, skal følgende kriterier være opfyldt:
  • To eller flere matchende symboler skal vises på en position på flere hjul i træk.
  • Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre, så der skal være et symbol på det første slothjul. En symbolkombination, der starter på andet, tredje, fjerde eller femte hjul, giver ikke gevinst.
  • Udbetalinger for scatter-symbol
    • Scatter-udbetalinger afhænger af din samlede indsats.
    • Scatter-gevinster tilføjes almindelige gevinster. Hvis du får en scatter-gevinst og en almindelig gevinst, bliver begge gevinster udbetalt, da scatter-symbolet ikke behøver at optræde på flere hjul i træk for at give gevinst.
    • For at en kombination af scatter-symboler kan udgøre en scatter-vinderkombination, skal følgende kriterier være opfyldt:
  • Fuldfører en vindende scatter-kombination, når to eller flere vises på hjulene.
    • Kan ikke erstattes med wild-symbolet.
  • Udbetaling for bonusspillet Gratis spin
    • Du får 15 gratis spin. Alle gevinster tredobles under de gratis spin.
    • Alle bets og udbetalinger, der spilles i de gratis spin, svarer til det spin, som aktiverede bonusspillet.
    • Der kan udløses flere gratis spin i bonusspillet.
  • Udbetaling for funktionen Gamble
    • Hvis du gætter kortets farve, fordobles din gevinst.
    • Du kan satse din gevinst, indtil gamblinggrænsen er nået.

Spilleregler

Klik på de forskellige link for at få flere oplysninger om spilleregler.

• Generelle regler
        1. Alle 243 mulige gevinstchancer er permanent slået til.
        2. En bet-multiplikator på 25 gælder for hvert spin.
        3. Du kan satse op til ti mønter pr. spin.
        4. Fejlfunktioner gør alle spil og udbetalinger ugyldige.
    • Regler for wild-symbol
        1. Burning Desire-symbolet er et wild-symbol.
        2. Vises kun på hjul 2 og 4.
        3. Erstatter ikke scatter-symbolet.
        4. Danner ikke sin egen vinderkombination, når flere symboler vises på en betalingsmåde.
        5. Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. udbetalingsmåde. Hvis der er mere end én mulig vinderkombination på en udbetalingsmåde, får du kun udbetalt værdien for den højeste kombination.
    • Regler for scatter-symbol
        1. Krone-symbolet er et scatter-symbol.
        2. Fuldfører en vindende scatter-kombination, når to eller flere vises på hjulene.
        3. Kan ikke erstattes med wild-symbolet.
        4. Scatter-udbetalinger afhænger af din samlede indsats.
        5. Scatter-gevinster tilføjes almindelige gevinster. Hvis du får en scatter-gevinst og en almindelig gevinst, bliver begge gevinster udbetalt, da scatter-symbolet ikke behøver at optræde på flere hjul i træk for at give gevinst.
        6. Tre eller flere Krone-symboler fordelt på hjulene aktiverer bonusspillet Gratis spin.
    • Regler for bonusspillet Gratis spin
        1. Tre eller flere Krone-symboler fordelt på hjulene aktiverer bonusspillet Gratis spin.
          1. Du får 15 gratis spin.
          2. Alle gevinster tredobles under de gratis spin.
          3. Alle bets og udbetalinger, der spilles i de gratis spin, svarer til det spin, som aktiverede bonusspillet.
          4. Der kan udløses flere gratis spin i bonusspillet.
          5. Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
          6. Gevinster indsamles automatisk under bonusspillet.
    • Gamble-Regler
        1. Enhver sejr aktiverer funktionen Gamble.
          1. Du kan vælge at spille funktionen eller springe den over og spille det almindelige spil. Funktionen er dog ikke tilgængelig, hvis din gevinst overskrider gamblinggrænsen.
          2. Hvis du gætter kortets farve, fordobles din gevinst.
          3. Du kan satse din gevinst, indtil gamblinggrænsen er nået.
          4. Gamblinggrænsen går ved et beløb eller ved fem satsninger pr. spil.
          5. Gevinster indsamles automatisk under bonusspillet.
    • Regler for betting og udbetaling
        1. Alle 243 betalingsmåder er permanent aktiveret.
            1. Dit samlede bet-beløb er det valgte antal mønter ganget med betmultiplikatoren.
            2. En bet-multiplikator på 25 gælder for hvert spin.
            3. Du kan satse op til ti mønter pr. spin.
            4. Alle gevinstbeløb i udbetalingstabellen i PlayCheck vises i mønter.
            5. Tallene viser det antal mønter, der er blevet udbetalt for hver kombination. Det samlede antal mønter, der udbetales, afhænger af det antal mønter, du satser.
            6. Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre, så der skal være et symbol på det første slothjul. En symbolkombination, der starter på andet, tredje, fjerde eller femte hjul, giver ikke gevinst.
            7. Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. udbetalingsmåde. Hvis der er mere end én mulig vinderkombination på en udbetalingsmåde, får du kun udbetalt værdien for den højeste kombination.
            8. Gevinstgivende scatter-kombinationer kan optræde i alle positioner på hjulene.
            9. Formlen bag beregningen af konverteringen af dine mønter til credits er: Antal mønter x møntværdi spillet = antal credits.
            10. Fejlfunktioner gør alle spil og udbetalinger ugyldige.

Wild-symbol

1

Burning Desire-symbolet er et wild-symbol. Dette symbol:

1. Vises kun på hjul 2 og 4.
    2. Erstatter ikke scatter-symbolet.
    Danner ikke sin egen vinderkombination, når flere symboler vises på en betalingsmåde.

Scatter-symbol

2

Krone-symbolet er et scatter-symbol. Dette symbol:

1. Fuldfører en vindende scatter-kombination, når to eller flere vises på hjulene.
    2. Kan ikke erstattes med wild-symbolet.
    3. Scatter-udbetalinger afhænger af din samlede indsats.
    4. Aktiverer bonusspillet Gratis spin, når tre eller flere vises på de fem hjul.

Bonusspillet Gratis spin

2

Tre eller flere Krone-symboler fordelt på hjulene aktiverer bonusspillet Gratis spin.
    I dette spil:

• Du får 15 gratis spin.
    • Alle gevinster tredobles under de gratis spin.
    • Alle bets og udbetalinger, der spilles i de gratis spin, svarer til det spin, som aktiverede bonusspillet.
    • Der kan udløses flere gratis spin i bonusspillet. De ekstra gratis spin tilføjes til det resterende antal gratis spin.

Funktionen Gamble

Enhver sejr aktiverer funktionen Gamble. Du kan vælge at spille funktionen eller springe den over og spille det almindelige spil. Funktionen er dog ikke tilgængelig, hvis din gevinst overskrider gamblinggrænsen.

I dette spil:

• Hvis du gætter kortets farve, fordobles din gevinst.
    • Du kan satse din gevinst, indtil gamblinggrænsen er nået.
    • Gamblinggrænsen går ved et beløb eller ved fem satsninger pr. spil.
    • Gevinster indsamles automatisk under bonusspillet.

Sådan spilles spillet

Formålet er at dreje hjulene, så symbolerne udgør en vinderkombination på betalingsmåden. Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.

Sådan spiller du:

• Læg et bet. Hvordan?
        • Klik på knappen Bet
        • Klik på Møntværdi-pilene for at hæve eller sænke den møntværdi, du vil satse.
        • Klik på pilene for Mønter for at hæve eller sænke mængden af mønter, du vil satse. Du kan også trykke på pilene for Bet-knappen for at vælge det antal mønter, du vil satse.
        • Klik på pilene for linjer for at vælge antallet af paylines, du vil spille.
    • Klik på Spin. Hjulene begynder at dreje.
        • Hvis du har en vinderkombination på en payline, fremhæves gevinsten på hjulene. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i Gevinst feltet. Tryk på Gevinster for at se de 5 bedste gevinster for dit nuværende spil.
        • Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.
        • I nogle slotmaskiner forvandles Spin-knappen til en Stop-knap. Klik på Stop for at få vist dit spinresultat hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

AutoPlay, Indstillinger og Statistik

Du kan ændre indstillinger og få vist statistik for spil ved at bruge knapperne Indstillinger eller Statistik.

Du kan også spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge AutoPlay eller AutoSpin. I nogle spil er AutoPlay kun tilgængelig i eksperttilstand.

Hvert spil har forskellige indstillinger og AutoPlay-indstillinger. Nogle af disse er muligvis ikke tilgængelige i det spil, du spiller.
    Hvordan slår jeg eksperttilstand til?

1. Tryk på Ekspert. Eksperttilstandsfunktioner er aktiveret, såsom AutoPlay.

Hvordan bruger jeg AutoPlay?

• Vælg et bet-beløb. Du skal angive din indsats, inden du starter en AutoPlay-session, da AutoPlay spiller med den senest angivne bet-værdi.
    • Tryk på Ekspert, hvis spillet har en eksperttilstand.
    • Klik på AutoPlay.
      • I nogle spil kan du ikke indstille antallet af spin, du vil spille i AutoPlaysessionen, så ved at trykke på denne knap starter du AutoPlay, som vil fortsætte, indtil du trykker på Stop
      • I andre spil kan du med denne knap vælge antallet af spin, du vil spille, og dine stopindstillinger. Når du har indstillet disse valgmuligheder, kan du trykke Start for at begynde din AutoPlay-session.

Hvilke muligheder har jeg i Autoplay?

Indstillinger for AutoPlay varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

insert table

Hvordan ændrer jeg spilindstillinger?

1. Klik på Indstillinger.
    2. Vælg de ønskede indstillinger.
    3. Klik på OK.

Hvad er indstillingsmulighederne?

insert table

Hvordan ser jeg spilstatistik?

Statistik gælder kun for den nuværende spilsession. Når du afslutter spillet, vil statistikken blive nulstillet.

1. Klik på Statistik (%).
    2. Få vist din aktuelle spilstatistik.
    3. Klik på OK.

Hvilken statistik kan jeg få vist?

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.19%

Seneste opdatering: 24-10-2017