El Cowboy

SPILLEREGLER

El Cowboy

Rid ind i solnedgangen med alle de gevinster, du kan få, med denne unikke western Megaways-oplevelse!

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 93.81

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser. Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

Megaways

Hvert spin kan have op til 117.649 betalingsveje for gevinst. Hvert vindende symbol er del af en reaktion med en kaskade af symboler enten ovenfra hjulene eller fra højre side af de øverste symboler. Gevinster belønnes på sidestillede symboler fra venstre mod højre, uafhængigt af størrelse. Udbetalinger ganges med indsats.

Der er en GEVINSTGRÆNSE på x10.000 som gælder for både GRUNDSPILLET og GRATIS SPINS.

GRATIS SPINS

Når fire (4), fem (5), seks (6) eller flere SCATTER-SYMBOLER lander i syne, tildeler de henholdsvis femten (15), tyve (20) og fem ogtyve (25) GRATIS SPINS.

Under GRATIS SPINS har det ene ekstra hjul et DYNAMIT ACTION-SYMBOL, og det andet ekstra hjul har et WILD-SYMBOL, der kan være et normalt WILD eller et MULTIPLIKATORWILD , når de er på linje på det samme hjul, aktiverer og tildeler de følgende: - WILD-SYMBOL: Op til 15 WILD SYMBOLER kan lande hvor som helst med undtagelse af det første hjul.

MULTIPLIKATOR WILD-SYMBOLER: MULTIPLIKATOR WILD-SYMBOLER med en multiplikator på x2, x3, x4 eller x5 lander mellem hjul to (2) og seks (6). ET GEVINST MULTIPLIKATOR HJUL multiplicerer også hver gevinst med x2, x3, x4, x5, x6, x8, x10, x12, x15, x20, x25, x50, x100 tilfældigt ved hvert spin.

ACTION-FUNKTION

Der findes to (2) BONUS-HJUL ovenover og nedenunder hjulene, det ØVERSTE HJUL indeholder ACTION-SYMBOLER og det NEDERSTE HJUL indeholder WILD-SYMBOLER, hvis de er på linje på et hjul vil de blive aktiveret og gøre et af følgende:

UDVIDENDE WILD-SYMBOLER - ET WILD-SYMBOL lander på hjulet og udvider sig lodret, så det dækker hele hjulet

FALDENDE WILD-SYMBOLER - WILD-SYMBOLER lander på hjulet, som falder en position ned med RE-SPINS på hvert fald, indtil det falder ud af hjulene. Det er ikke muligt at aktivere flere FALDENDE WILD-symboler under RE-SPINS

MULTIPLIKATOR WILD-SYMBOLER, som kan være enten x2, x3, x4 eller x5, lander på hjulet. Multiplikatorer i samme gevinst multipliceres. MULTIPLIKATOR WILD-SYMBOLER pr. aktivering kan have forskellige multiplikatorer. WILD-SYMBOLER kan ikke lande eller blive aktiveret på det første hjul.

KØB FUNKTION

Hvis man køber funktionen, vil det SCATTER-SYMBOLER til at lande og udløse GRATIS SPINS.

Der er fire (4) muligheder for at købe GRATIS SPINS, hvor den sidste mulighed er tilfældig i forhold til de andre tre (3) forrige muligheder.

Køb af den første mulighed giver 15-25 GRATIS SPINS.

Køb af den anden mulighed giver 15-25 GRATIS SPINS med minimum 5040 gevinstkombinationer.

Køb af den tredje mulighed giver 15-25 GRATIS SPINS med minimum 117649 gevinstkombinationer.

Køb af den TILFÆLDIGE-mulighed giver tilfældigt én af de foregående muligheder.

INTRO SKÆRM (valgfri)

Standardindstilling for INTRO SKÆRM (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist

MELLEMRUM SPIL (valgfri)

Standardindstilling for MELLEMRUM SPIL er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUM tasten

SPILLELYDE

Standardindstilling for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE (valgfri)

Standardindstilling for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL BLADRE BERØRING

For din komfort kan du vælge hvor SPIL knappen er placeret på skærmen.

RØR ALLE VEGNE

SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

SATS MAKS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand, SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig. Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i {} sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger den fastsatte tabsgrænse.

ENKELT GEVINSTGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte Enkelte Gevinstgrænse

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.

SPILLEFUNKTION (valgfri)

Hver gang du rammer en vindende kombination, aktiveres SATS-FUNKTIONEN automatisk. Vælg INKASSÉR-KNAPPEN for at springe over SATS-FUNKTIONEN og fortsætte med at spille det almindelige spil, eller vælg SATS-KNAPPEN for at spille med SATS-FUNKTION. I SATS-FUNKTIONEN placeres et spillekort med billedsiden nedad på bordet og du kan så satse dine gevinster fra det udløsende spin ved at gætte KORTFARVEN eller KORTKULØREN. Hvis det er en GRATIS SPINS-BONUSGEVINST, der udløser SATSFUNKTIONEN, kan du vælge at satse din totale BONUSGEVINST.

Mulige Alternativer og Resultater:

-Vælg en KORTFARVE ved at vælge RØD eller SORT. Kortet afsløres og et korrekt svar vil FORDOBLE (x2) dine gevinster.

-Vælg en KORTKULØR ved at vælge RUDER, HJERTER, KLØR eller SPAR. Kortet afsløres og et korrekt svar vil FIRDOBLE (x4) dine gevinster.

-Et forkert svar om KORTFARVE eller KORTKULØR afslutter SATS-FUNKTIONEN og du vil miste din totale gevinst (gevinst fra det udløsende spin samt eventuelle gevinster fra den aktive SATS-FUNKTION). Hvis du vinder en runde med SATS-FUNKTIONEN og vælger at spille igen, vil et nyt kort blive lagt med billedsiden nedad på bordet og spillet gentages med din nye, tilpassede indsats. KORTFARVE og KORTKULØR for hvert spillekort, der afsløres i SATSFUNKTIONEN, føjes til HISTORIE-bjælken og gevinster følges på skærmens GEVINSTTÆLLER. Du kan fortsætte med at spille med SATSFUNKTIONEN indtil du enten gætter forkert, når det maksimale tilladte antal runder, når det maksimale tilladte gevinstbeløb eller indtil du klikker på INKASSÉR-KNAPPEN for at afslutte SATSFUNKTIONEN og inkassere din gevinst. Du vil så vende tilbage til hovedspillet og hvis du har vundet kredit, vil den automatisk blive føjet til din saldo.

Note: Hvis det udløsende spin har højere gevinst end den øvre grænse for SATSFUNKTIONEN, vil funktionen ikke blive aktiveret. SATS-KNAPPE

SATS-KNAPPEN

Klik på SATS-KNAPPEN for at satse gevinstbeløbet

INKASSÉR-KNAPPEN

Klik på INKASSÉR-KNAPPEN for at inkassére gevinstbeløbet

Seneste opdatering: 25-08-2022