Chocolates

Introduktion til spillet:

• Chokolader er en videospillemaskine med fire hjul med chokoladeæsker, der øger dine gevinstmuligheder.

Sådan spilles spillet:

• Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats- displayet.
  • Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil:

• For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.
  • Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved  at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.
  • Automatisk spil er muligvis ikke tilgængeligt i din jurisdiktion.

Start spin:

• Tryk på Spil-knappen for at starte spin ed den viste indsats.
  • De 4 hjul drejer og stopper, og resultatet vises.

Gevinst på symboler:

• En gevinst er på hinanden følgende symboler, som matcher, fra venstre mod højre fra det venstre hjul, undtagen Scatters, der udbetaler uanset hvad.
  • Der udbetales den højeste gevinst pr. gevinstkombination. Alle gevinstkombinationerne lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Wilds:

• Almindelige Wilds og Golden Ticket Wilds erstatter ethvert symbol undtagen Scatter og sker. Wilds vises kun på hjul 2 til 4.
  • En gevinst multipliceres med 6 for hver Golden Ticket Wild, der erstatter den.

Scatter:

• 3 eller 4 Scatters i enhver position tildeler henholdsvis 7 eller 10 gratis spins. Scatter vises ikke i de gratis spins.

Gratis spins:

• Alle æsker bliver Sticky-æsker under gratis spins.
  • En eller flere udløsende Scatter-symboler bliver til Sticky-æsker.
  • Hvert hjul med fire Sticky-æsker udløser yderligere 3 gratis spins. Der kan i alt tildeles op til 12 ekstra gratis spins.

Generelle oplysninger:

• Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 96,60 %. Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 20-10-2020