Jester Wheel

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 25 gevinstlinjer.
Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
En gevinst udbetales, når mindst 3 matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
Gevinstlinjegevinster går også fra højre mod venstre under JOKERSPEJL- funktionen.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.
Wild-symboler kan ikke erstatte andre symboler for at udløse JOKERHJUL- funktionen.
Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter-symboler.

JOKERHJUL-funktion

Denne funktion kan kun udløses i basisspillet.
2 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
Der tildeles 1 bonus-spin.
1 af de 4 bonusfunktioner (JOKEREKSPLOSION, JOKERHJUL, JOKERSPEJL, JOKERSTI) vælges tilfældigt og spilles straks.
Wild-symboler kan ikke erstatte andre symboler for at udløse denne funktion.

JOKEREKSPLOSION-funktion

Denne funktion kan udløses som en del af JOKERHJUL-funktionen ved at lande 2 Scatter-symboler.
Denne funktion kan udløses som en del af JOKER-GRATIS SPIN-funktionen ved at ramme 3 Scatter-symboler.
2-6 Wild-symboler placeres tilfældigt på hjulene.

JOKERHJUL-funktion

Denne funktion kan udløses som en del af JOKERHJUL-funktionen ved at lande 2 Scatter-symboler.
Denne funktion kan udløses som en del af JOKER-GRATIS SPIN-funktionen ved at ramme 3 Scatter-symboler.
1-3 hjul fyldes tilfældigt med Wild-symboler.

JOKERSTI-funktion

Denne funktion kan udløses som en del af JOKERHJUL-funktionen ved at lande 2 Scatter-symboler.
Denne funktion kan udløses som en del af JOKER-GRATIS SPIN-funktionen ved at ramme 3 Scatter-symboler.
1 Wild-symbol placeres tilfældigt på hjulene og producerer op til 4 ekstra Wild- symboler på en tilfældig sti.
Stien består kun af vandrette eller lodrette tilstødende positioner.

JOKERSPEJL-funktion

Denne funktion kan udløses som en del af JOKERHJUL-funktionen ved at lande 2 Scatter-symboler.
Denne funktion kan udløses som en del af JOKER-GRATIS SPIN-funktionen ved at ramme 3 Scatter-symboler.
Hjul 2 er fyldt med Wild-symboler.
Gevinstlinjegevinster udbetales fra begge sider på det aktuelle spin.

Scatter-symboler

Dette symbol forekommer både i basisspillet og under JOKER-GRATIS SPIN.
I basisspillet forekommer dette symbol kun på hjul 3 og 5.
Under JOKER-GRATIS SPIN forekommer dette symbol kun på hjul 5.

2 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser JOKERHJUL-funktionen.
3 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler 8 JOKER-GRATIS SPIN.
1 Scatter-symbol, hvor som helst på hjulene under JOKER-GRATIS SPIN udløser MULTIPLIKATORHJUL-funktionen.
Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
Dette symbol har ikke en udbetaling.

JESTER-GRATIS SPIN

3 scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
Der tildeles 8 JOKER-GRATIS SPIN.
JOKER-GRATIS SPIN spilles med 1 af de 4 tilfældigt valgte bonusfunktioner (JOKEREKSPLOSION, JOKERHJUL, JOKERSPEJL, JOKERSTI).
Der vil med garanti blive udløst en tilfældigt udvalgt bonusfunktion på hvert JOKER- GRATIS SPIN.
JOKERHJUL-GRATIS SPIN spilles med MULTIPLIKATORHJUL-funktionen.
1 Scatter-symbol hvor som helst på hjulene udløser MULTIPLIKATORHJUL- funktionen.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
JOKER-GRATIS SPIN spilles automatisk.
JOKER-GRATIS SPIN kan ikke udløses flere gange.

MULTIPLIKATORHJUL-funktion

Denne funktion kan kun udløses under JOKER-GRATIS SPIN.
1 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
1 ud af 6 multiplikatorer (x2, x3, x4, x5, x6, x10) vælges tilfældigt og påføres det aktuelle spins gevinst.

Spilstyring

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Saldo: Viser de nuværende saldoer.
Jetoner: Viser de nuværende saldoer.
Samlet indsats: Viser den samlede indsats-beløb pr. spin.
Linjer: Viser antallet af spillede linjer pr. spin.
Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Ikoner

• l Autospil

l Hovedmenu

• l Tilbage

• l Dekrement

• l Inkrement

• l Bet

• l Hurtigt spin

• l Slålydfra/ Slålydtil

• l Ansvarligt spil

l Spillerbeskyttelse

l Loyalitet

• l Spilhistorik

• l Transaktionshistorik

• l Bank

l Indstillinger

• l Udbetalingstabel/ Information

• l Hjælpefiler

• l Lobby

• l Kassér l Nogleaf disseindstillinger vilmuligvisikkeværetilgængeligefor dig.
Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med antallet af spillede gevinstlinjer.

Indsats-indstillinger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.
Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.
Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Dette spil har en TBP på 96,49 %.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Oversættelse af spiltermer

JESTER WHEEL - JOKERHJUL
JESTER BURST - JOKEREKSPLOSION

JESTER REEL - JOKERHJUL
JESTER MIRROR - JOKERSPEJL
JESTER TRAIL - JOKERSTI
JESTER FREE SPINS - JOKER-GRATIS SPIN
MULTIPLIER WHEEL - MULTIPLIKATORHJUL

Seneste opdatering: 05-05-2022