Fu Er Dai

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

FU ER DAI er et iøjnefaldende og elegant videoslotspil med 5 hjul og 10 faste gevinstlinjer. Spillet indeholder et voksende WILD-symbol og en mulighed for at vinde gratis spil med en klæbrig WILD og en sekvens på op til 20 gratis WIN SPINS, hvor WILDS klæber, og præmierne altid er garanteret!

Symbolet med de dragepigerne er et wild-symbol, der kan dukke op på de tre indvendige hjul (2, 3 og 4). Wild-symbolet kan udvides til at dække hele hjulet, som det lander på, og kan erstatte alle andre almindelige symboler for at danne en vindende kombination langs en linje.

Når et enkelt wild-symbol vises på et hjul, udløses der et gratis efterfølgende spil. Det udvidede wild-symbol klæber (bliver på samme sted) under det ekstra spil.

Når to eller flere wild-symboler vises, udløses en indledende sekvens med 5 gratis WIN SPINS™. En gevinst er garanteret på hver WIN SPIN!

Hvert udvidet wild-symbol på det foregående spil klæber (bliver på samme sted) på det næste spil i et WIN SPIN sekvens. Hvert wild-symbol kan klæbe op til tre på hinanden følgende WIN SPINS™, hvis mindst ét nyt wild-symbol vises på det foregående spil.

Hvert wild-symbol, der vises under et WIN SPIN udløser også et ekstra WIN SPIN. Du kan vinde en fortløbende sekvens på op til 20 indbringende WIN SPINS™!

Du kan angive det antal mønter, du ønsker at satse pr. linje, samt møntenheden, der skal bruges. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

Betalingstabel
- Viser betalingstabellen.
Autospil
- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
Spil
- Starter runden ved at dreje hjulet.
Stop
- Stopper hjulene hurtigere.
Hurtigt spil
- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er  96.50%.

Seneste opdatering: 07-05-2019